Таролог пророкує Тельцям пропозицію, яка може змінити їхнє життя / скріншот

Таролог Рубіна Цибульська зробила розклад по картах Таро і розповіла, що чекає на представників кожного знака Зодіаку в квітні. Яким буде новий місяць саме для вас - читайте нижче.

Що чекає на Овнів у квітні

За словами Цибульської, в житті Овнів щось піде не так. У квітні на представників цього знака чекає несподіваний поворот. Плани, які будували Овни, можуть не здійснитися. На роботі і в особистому житті все буде лише засмучувати. Овни можуть вирішити, що це - повне фіаско, проте всі зміни в результаті приведуть до чогось хорошого.

В середині квітня представники цього знака зрозуміють, що вони загубилися і заплуталися. Овни не зможуть впоратися з усіма справами. Настав час розібратися з минулим і зрозуміти, що тягне вас назад.

Гороскоп на квітень для Тельців

Таролог пророкує Тельцям пропозицію, яка може змінити їхнє життя. Ви давно чекали на можливість проявити свої таланти. Однак у квітні Тельцям доведеться поспішати, вони ризикують пропустити важливі події, все буде розвиватися занадто швидко.

Новий місяць принесе представникам цього знака гарні новини. Однак дуже важливо не зволікати і приймати рішення без побоювань, не тягніть час. Тельцям варто довіритися своїй інтуїції і не засмучуватися, якщо деякі їхні мрії не збудуться.

Близнюки - прогноз на квітень

Цибульська радить Близнюкам бути дуже обережними. Грунт може піти з-під ніг представників цього знака. Близнюки будуть занадто імпульсивними, емоції можуть нашкодити і все зіпсувати.

Вам варто переглянути своє ставлення до життя. Близнюки приймають неправильні рішення і часто слухають шкідливі поради. Крім цього, представники цього знака відчують спокусу. Вони захочуть збрехати, проте потім їм буде дуже важко відповідати за свої вчинки.

Гороскоп для Раків на квітень 2023

У квітні Раки опиняться перед складним вибором. Їм буде важко прийняти рішення. Цибульська радить Ракам не слухати поради жінок, довіряти свої проблеми стороннім - велика помилка. У квітні вам краще приділити увагу своїй родині, зміцнити відносини з родичами. Це допоможе Ракам у майбутньому.

Спілкування з родиною допоможе вам зробити правильне рішення. Вам потрібно дорожити своїми рідними і не забувати про тих, хто вас любить.

Таро-прогноз на квітень для Левів

Як стверджує Таролог, в квітні Леви можуть зустріти людину з минулого. Ця зустріч дасть відповідь на багато питань, ви зможете змінити щось у своєму особистому житті. Крім цього, Леви отримають хорошу новину від жінки. 

Також представники цього знака зможуть знайти нову роботу, в квітні їм варто ризикнути і задуматися про зміну професії. Однак Левам варто бути обережніше, карти Таро обіцяють їм аварію на дорозі. Представникам цього знака варто уважно стежити за дорогою, можлива автокатастрофа.

Діва - гороскоп на квітень від Цибульської

Діви побачать і отримають перші плоди своєї праці. Вони будуть радіти результату своїх старань і пишатися успіхами. Ви на правильному шляху, а люди, які в вас сумнівалися, тепер залишаться позаду. 

Діви знайдуть у собі світло, яке допоможе їм піти ще далі. Ви будете надихати оточуючих, проявіть своє благородство. Цибульська вважає, що Діви заведуть нове знайомство, яке буде відігравати велику роль в їхньому житті. Квітень стане для вас місяцем прибутку, щастя і радості.

Терези - гороскоп на квітень

У цьому місяці Терези можуть втратити свої орієнтири. Вас врятує лише віра в себе. Представники цього знака будуть відчувати втрати. Вони можуть позбутися грошей, їм не варто боротися і намагатися повернути втрачене. Цибульська радить відпустити ситуацію і змиритися з втратами. 

Ці події стануть розплатою для Терезів. Вам варто взяти паузу, відмовитися від важливих рішень, побути в тиші. У квітні представникам цього знака потрібно витрачати час лише на хороші справи. 

Таро-гороскоп на квітень для Скорпіонів

Скорпіони зможуть розкрити велику таємницю. У цій таємниці вони знайдуть відповіді на важливі питання і зможуть відшукати джерело енергії, яка допоможе вам рухатися вперед. У квітні представники цього знака відчують сильний поштовх.

На думку Цибульської, секрети, які розкриють Скорпіони, можуть сильно їх розлютити. Ви зможете дізнатися щось дуже важливе про свою сім'ю, нова інформація принесе розчарування. Можливі конфлікти, серйозні скандали. У квітні Скорпіонам знадобиться допомога ззовні, будьте за неї вдячні.

Що чекає на Стрільців у квітні

Стрільці в цьому місяці будуть емоційні як ніколи, знесилені і спустошені. Квітень буде випробовувати вас страхами, ви зіткнетеся з тим, що не можете зрушити з місця. Тримайте себе в руках, не давайте страхам вас придушити. Цибульська радить Стрільцям готуватися до "емоційних гойдалок".

Головне завдання Стрільців - не піддаватися своєму страху або гніву. В середині квітня вам доведеться зупинитися, це сильно виб'є вас з колії. Вам потрібно прислухатися до порад, набратися мужності, інакше ви ніколи не зможете домогтися успіху.

Гороскоп для Козерогів на квітень

Квітень стане для Козерогів місяцем роботи на знос. Ви навряд чи готові до такого навантаження. Вам точно знадобиться допомога, проте Козерогам не варто чекати на підтримку від сторонніх, вам доведеться спиратися тільки на себе. Вам важливо перебороти свою гордість.

Все навколо вас може руйнуватися, вам потрібно визнати свої помилки. Цей місяць, вважає Цибульська, буде дуже напруженим. Козерогам доведеться спуститися з небес і навчитися адекватно оцінювати свої сили. Настав час розплачуватися за "гріхи".

Що чекає на Водоліїв у квітні

У Водоліїв в цьому місяці буде підвищена активність: нові ідеї, нові люди, нові плани. У вас з'явиться можливість заробітку, підвищення на роботі, вас чекає кар'єрне зростання. Не відмовляйтеся від пропозицій, в квітні вам не можна зволікати і відкладати справи в довгий ящик. 

Водолії, вважає Цибульська, зможуть втілювати в реальність всі свої думки. Думайте тільки про хороше. Також в квітні у вас можуть початися нові відносини, ви можете зачати дитину. Крім цього, Водоліям не варто давати в борг, постарайтеся нікому нічого не давати.

Гороскоп на квітень для Риб

У Риб буде багато кохання. Вони будуть дуже добрими і зможуть розтопити серця всіх, хто їх оточує. Ви можете зустріти свою любов або отримати визнання на роботі. Квітень буде дуже сприятливим місяцем, вважає Цибульська.

Риби отримають дуже хороші новини, ви переконаєтеся, що не дарма вірите своїм друзям. Будьте відкриті потоку і приймайте всі подарунки від всесвіту. Представники цього знака будуть насолоджуватися любов'ю, проте постарайтеся не думати про погане і не намагайтеся когось змінити. 

Нагадаємо, раніше маг Шептицький дав детальний прогноз щодо війни на наступний тиждень.

Вас також можуть зацікавити новини: