Козероги почують те, що їм не сподобається / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 4 червня, Левам доведеться подолати чимало перешкод, на них чекає далека дорога. Козерогам варто готуватися до удару в спину, доля готує для них випробування. Що чекає на інші знаки Зодіаку цього дня - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто зменшити оберти і звернути увагу на своїх родичів. Приділіть їм час, вони хочуть з вами про щось поговорити. Не забувайте про сім'ю в гонитві за успіхами на роботі.

Телець

Карти Таро радять Тельцям тримати себе в руках і не піддаватися провокаціям. Вас спробують вивести з себе, і якщо у ворогів вийде вас розлютити, почнеться катастрофа. Займіться йогою, слухайте заспокійливу музику, не нервуйте.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть втратити роботу. Вони ризикують потрапити під "гарячу руку" і накликати на себе гнів начальства. Сховайтеся на дно і намагайтеся не привертати до себе увагу.

Рак

Раки зможуть відволіктися від турбот. На них чекає хороший день, наповнений радісними подіями. Насолоджуйтесь і не думайте про погане, ви заслужили цей відпочинок.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам далеку дорогу. Можливо, це буде не відстанню, яку потрібно подолати, а довгою і непростою стежкою з труднощів. Приймайте всі виклики з гідністю і не бійтеся боротися за щастя.

Діва

4 червня Діви зуміють знайти гармонію і насолодитися спокоєм. Когось може засмутити раптовий штиль, але тільки не вас. Ви давно мріяли про тишу і час, який можна присвятити своїм справам.

Терези

Терези зможуть зважитися на відверту розмову, яка вирішить дуже складне питання. Будьте чесні і не намагайтеся лукавити. Співрозмовники оцінять вашу щирість і дадуть відповідь тим же.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам приємні клопоти. У цей день вам буде не до роботи, адже події в особистому житті повністю вас поглинуть. Дозвольте собі взяти відгул, вам потрібно більше вільного часу.

Стрілець

4 червня Стрільці можуть відчути в своїх руках владу, яка закрутить їм голову. Постарайтеся наробити помилок, п'янкий смак перемоги часто туманить розум. Прислухайтеся до розуму і тверезо оцініть свої вчинки.

Козоріг

У цей день Козероги почують те, що їм не сподобається. Вам може зрадити друга половинка, також ви можете посваритися з друзями. Хтось вирішив забрати у вас всіх, кого ви любите.

Водолій

Водолії зуміють домогтися успіхів на роботі, ви можете домогтися підвищення зарплати. Також є ймовірність щедрої премії. Чи не скромничайте, якщо розумієте, що заслужили більшого.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам пригоди. Ви зможете відвідати старих друзів, прогулятися по місту і просто розважитися. Не шкодуйте сил і грошей, позитивні емоції зарядять вас силами на весь тиждень.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що спадний Місяць "вичавить всі соки" і залишить без грошей три знака Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: