Овнам варто відмовитися від усіх планів / фото ua.depositphotos.com

З 5 по 17 червня, в період спадного Місяця, представникам декількох знаків Зодіаку варто проявити максимальну обережність. Вони можуть залишитися без грошей і сил, з них нібито "вичавлять всі соки". Кому варто чекати на неприємності і готуватися до спустошення - читайте нижче.

Овен

У період спадного Місяця Овнам варто відмовитися від усіх планів. Невдачі будуть переслідувати представників цього знака Зодіаку, а тому їм потрібно убезпечити себе по максимуму. Перенесіть усі зустрічі і не обговорюйте з кимось свої проблеми.

Люди, які не бажають вам добра, спробують нашкодити і вдарити по самому вразливому місцю. А тому скритність допоможе вам сплутати плани ворогів, через що вони не досягнуть своєї мети. Використовуйте цю тактику і нікому нічого не розповідайте.

Відео дня

Стрілець

Астрологи вважають, що Стрільці витратять дуже багато грошей, і не всі покупки принесуть їм радість. Можливо, трапляться непередбачені обставини, які зажадають великих фінансових витрат. Постарайтеся не сильно засмучуватися, часом такі ситуації неминучі.

Спадний Місяць може також принести Стрільцям втрату сил. Ви зрозумієте, що сильно втомилися. Не соромтеся собі в цьому зізнатися, ви заслужили на відпочинок і можете дозволити собі розслабитися без докорів совісті.

Водолій

Для Водоліїв період спадного Місяця покаже, хто з оточуючих дійсно добре до них ставиться. Відбудеться "чистка", зайві люди підуть з вашого життя. Можливо, "на прощання" вони влаштують скандали.

Не тримайте зла на таких людей, вибачте їм всі їхні вчинки. Навчіться відпускати неприємні ситуації, і тоді ви зумієте зберегти в собі сили, щоб рухатися далі. А вони вам точно потрібні, доля готує щось дуже особливе саме для вашого знака.

Нагадаємо, раніше таролог Цибульська озвучила прогноз для України на червень.

Вас також можуть зацікавити новини: