Раків чекає непростий день / фото ua.depositphotos.com

Понеділок, 12 грудня, почнеться для Дів з неприємностей і сварок. А ось Левам варто чекати на дива, вони отримають можливість стати багатшими. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам доведеться опинитися на роздоріжжі. Вам потрібно зробити важливий вибір і не помилитися. Карти Таро радять Овнам не поспішати і все обміркувати.

Телець

Тельці загрузнуть в чварах. Ви занадто загралися і наговорили багато зайвого, прийшов час нести за це відповідальність. Не намагайтеся знайти собі виправдання. Тельцям потрібно навчитися визнавати свої помилки.

Відео дня

Близнюки

12 грудня Близнюки проведуть день, займаючись приємними справами. Ніхто не зможе зіпсувати ваш настрій. Карти Таро обіцяють Близнюкам багато радості і сюрпризів від долі.

Рак

На Раків чекає непростий день. Вам варто обійти гострі кути і навчитися вирішувати конфлікти без зайвих емоцій. Карти Таро радять Ракам не засмучуватися через дрібних неприємностей, до вечора ви зможете відпочити від рутини.

Лев

Левам неймовірно пощастить. На вас чекає грошовий дощ і похвала від начальства. Ви досягли небувалого успіху і можете з чистою совістю насолоджуватися перемогою.

Діва

Діви ризикують серйозно посваритися з родичами. У вашій родині назрів великий конфлікт. Однак якщо Діви зможуть пом'якшити ситуацію, якщо проявлять уважність до проблем кожного члена сім'ї.

Терези

12 грудня Терезам варто присвятити час догляду за собою. Ви вже давно не витрачали на себе гроші і занадто економили. Сходіть на шопінг, побалуйте себе новим одягом або походом в салон краси.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає насичений день. Ви не зможете відпочити, проте начальство дасть вам настільки цікаве завдання, що робота Вас приємно захопить і зовсім не буде втомлювати.

Стрілець

На Стрільців чекає печаль. Карти Таро обіцяють вам сумне прощання з минулим. Однак такі події тільки здаються негативними. Після сумного прощання на вас чекає світле майбутнє.

Козоріг

На Козерогів чекає приємна компанія і відпочинок з найближчими друзями. Сміливо йдіть на прогулянку і не думайте про роботу. Побутові дрібниці та інші турботи можна відкласти на інший день.

Водолій

12 грудня Водоліям потрібно прислухатися до свого серця. Карти Таро радять вам не відмовлятися від запрошень на побачення. Кохання усього вашого життя десь поруч.

Риби

Риби отримають сили, щоб нарешті дати відсіч ворогам і недоброзичливцям. Не бійтеся "показати зуби" кривдникам, прийшов час залишити їх усіх позаду і впевнено йти вперед.

Нагадаємо, раніше астролог передбачила несподівані зміни у війні 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: