Кому пощастить у коханні - любовний гороскоп на 2024 рік / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Новий, 2024-й, обіцяє зміни у особистому житті для кожного знака Зодіаку. Значною мірою вони залежать від розташування, стихії та транзиту планет. Наприклад, Венера, планета кохання та романтики, не перебуватиме у ретрограді (зворотньому русі) впродовж усього 2024 року. Це означає успіх в коханні та зміцнення стосунків. Найактивнішою планета любові буде лише протягом певного часу - з 25 квітня по 29 червня. Юпітер, планета удачі та щастя, буде в активному стані лише місяць - з 7 травня по 6 червня. Саме у це "вікно" радять вибирати дату одруження. Марс, який відповідає за сексуальний потяг та сумісність, стане ретроградним лише наприкінці року і на короткий час, а зійде 24 січня 202-го - з цього моменту можна очікувати більше пристрасті у стосунках. 

Звичайно, будуть не лише любов та злети, але й розчарування: деякі знаки Зодіаку насолоджуватимуться сімейним щастям, інші - знайдуть кохання всього життя, а комусь не пощастить. У будь-якому разі будьте налаштовані на позитив та готуйтеся взяти від цього року все найкраще. Детально про ситуацію на особистому фронті розповість гороскоп кохання на 2024 рік.

Любовний гороскоп для Овна на 2024 рік

Гороскоп кохання для Овнів у 2024-му / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Овна, котрі вже мають стосунки, почнуть 2024 рік на щасливій ноті - у вас все має йти добре. Втім, у другому кварталі року (з квітня по червень) вам варто проявити обережність - згідно з гороскопом у стосунках можливі дисгармонія і розбіжності. Усі проблеми вирішуйте з терпінням і любов'ю, радить астропрогноз. Друга половина року поверне у стосунки розуміння і тепло.

Відео дня
  • Сім'я

У першому кварталі 2024-го (з січня по березень) гармонію в вашій сім'ї можуть зіпсувати деякі проблеми, пов'язані з грошима. Вирішуючи їх, пам'ятайте, що головне все-таки не гроші, а атмосфера в домі. Наберіться терпіння та знаходьте полюбовні рішення. Особливу увагу також приділіть дітям і підліткам.

  • Самотні

У другій половині року самотнім Овнам вдасться знайти свою половинку і насолоджуватися новим коханням. Після деяких потрясінь на початку ви таки знайдете гармонію і спокій, а наприкінці року ваші стосунки можуть завершитися шлюбом.

Любовний гороскоп для Тельця на 2024 рік

Любовний гороскоп для Тельця на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Тельця зіткнуться у новому році як зі злетами, так і падіннями. Деякі життєві виклики можуть призвести до появи токсичності у стосунках та отруїти їх. Втім, у другій половині року ситуація, швидше за все, покращиться. Порада: варто попрацювати над поліпшенням вашого спілкування з партнером та розвитком сексуального життя.

  • Сім'я

Сімейним Тельцям любовний гороскоп на 2024 рік обіцяє щастя - сім'я буде в гарному настрої та задоволена вашою увагою. Це вдалий час для планування поповнення в родині, звісно, якщо ви цього хочете.

  • Самотні

У перші місяці року самотні Тельці почуватимуться самотніми і розгубленими. Втім, дещо пізніше ситуація зміниться: у вас з'явиться багато нових знайомств та розшириться коло спілкування, але ви не поспішатимете із серйозними зобов'язаннями (Тельці, власне, ніколи не поспішають). Хоча закохані будуть готові зв'язати себе шлюбними узами після попередніх роздумів на початку року.

Любовний гороскоп для Близнюків на 2024 рік

Любовний гороскоп для Близнюків на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

На початку 2024-го Близнюки насолоджуватимуться повною гармонією, але в другому кварталі року (з квітня по червень) горизонт затьмарять дрібні сварки і непотрібні суперечки. У третьому кварталі (з липня по вересень) ситуація вирівняється - якась гармонія таки настане, але вам, якщо хочете зберегти мир у стосунках, доведеться попрацювати над цим. Насамперед - постаратися налагодити спілкування. 

  • Сім'я

Головна порада для сімейних Близнюків - вам варто бути уважнішими до страших людей у родині. Вони зазвичай надзвичайно чутливі до того, як ви до них звертаєтесь і що говорите. Намагайтеся бути м'якшими у своєму підході та завжди шукайте мирні шляхи вирішення конфліктів.  

  • Самотні

З квітня у самотніх Близнюків можуть виникнути труднощі у романтичних стосунках - можливо, ви не зможете знайти собі гідного партнера. Якщо така ситуація складається не вперше, і ви часто розриваєте стосунки, то, ймовірно, вам варто проаналізувати себе і знизити планку своїх очікувань.

Закохані Близнюки можуть бути не впевнені у своїх почуттях. Порада буде така: спочатку розберіться з емоціями і не поспішайте із зобов'язаннями.

Любовний гороскоп для Рака на 2024 рік

Любовний гороскоп для Рака на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Рака зміцнять свої любовні узи в 2024-му, а ваша прив'язаність до партнера тільки зростатиме. Ви будете відчувати домашнє блаженство майже весь рік та багато часу проведете в обіймах коханої людини. Гороскоп обіцяє вам суцільне задоволення.

  • Сім'я

Впродовж року на вас чекають хороші стосунки з усіма членами родини. Ви, швидше за все, насолоджуватиметеся сімейним дозвіллям, а ваші родинні стосунки стануть міцнішими. 

  • Самотні

У 2024-му самотні Раки, швидше за все, знайдуть свою другу половинку, хоча у перші місяці року вам буде чудово наодинці із самими собою. Закохані будуть щасливі зі своїми партнерами, а ваші стосунки зміцняться. Це гарний час для того, щоб зробити пропозицію та взяти шлюб - у травні або дещо пізніше. 

Любовний гороскоп для Лева на 2024 рік

Любовний гороскоп для Лева на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Лева добре розпочнуть цей рік - ваші стосунки з партнером будуть покращуватися і зміцнюватися. Взаєморозуміння посилиться, і ви зі своєю половинкою станете ще й чудовими друзями. Деякі розбіжності можуть виникнути у вашому романтичному житті в останньому кварталі року (з жовтня по грудень).

  • Сім'я

На початку року в сімейних Левів може з'явитися непорозуміння у стосунках між членами родини. Вам варто бути обережнішими у словах та вчинках, аби не зруйнувати свою фортецю. Врешті-решт все вирішиться мирним шляхом, а ближче до кінця року, можливо, до вашої родини завітає лелека.

  • Самотні

На самотніх Левів чекає багато спілкування. Ймовірно, ви зможете зустріти свою другу половинку, і незабаром просте спілкування може перерости в постійні стосунки. Закохані Леви будуть дуже щасливі та задоволені своїми партнерами. Ймовірно, ви вирішите взяти шлюб в останньому кварталі 2024 року (жовтень-грудень).

Любовний гороскоп для Діви на 2024 рік

Любовний гороскоп для Діви на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Згідно з любовним гороскопом, на початку 2024 року у представників знаку зодіаку Діва виникнуть розбіжності в стосунках. Можливо, відбудеться певний розлад у спілкуванні, і це може призвести до того, що ви віддалитесь один від одного. Будьте більш відкритими та чесними один з одним та намагайтеся подолати розбіжності - такі зусилля ніколи не бувають марними й врешті вам вдасться порозумітися. 

  • Сім'я

На сімейних Дів чекають кілька невдач (назвемо їх так) у родинних стосунках у першому кварталі року (з січня по березень). Але потім ситуація вирівняється, й ваша сім'я буде цілком буде задоволена вами, швидше за все, добре проведете час. Діти та молодь стануть справжнім джерелом радості, і ви відчуватимете особливий зв'язок з ними.

  • Самотні

Самотні Діви будуть багато спілкуватися і познайомляться з багатьма цікавими людьми. Втім, швидше за все, ви будете насолоджуватися досхочу своєю самотністю - не маючи наміру залишатися з кимось назавжди. Це нормально, тільки якщо ви відкрито про це говорите і не розбиваєте сердець. Закохані Діви можуть з головою потонути у своїх почуттях і захочуть зв'язати себе узами шлюбу. Останній квартал року. з жовтня по грудень - найсприятливіший час для цього.

Любовний гороскоп для Терезів на 2024 рік

Любовний гороскоп для Терезів на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Уродженці сонячного знаку Терезів, швидше за все, зустрінуть новий рік на щасливій ноті. Ви будете більше цінувати і берегти свого супутника життя, і рік буде сприятливим для сімейних стосунків. Між вами пануватиме гармонія і доброзичливість - ви будете насолоджуватися близькістю і взаєморозумінням. Втім, у другій половині року вам слід проявити обачність.

  • Сім'я

Родинні зв'язки будуть хорошими та зміцняться у перші місяці року. Пізніше гармонію можуть дещо порушити фінансові питання - з ними вам доведеться розібратися. Натомість у дітей все буде добре, що неабияк порадує.

  • Самотні

На початку року самотніх Терезів вразить стріла Амура - ви закохаєтеся по самі вуха. Втім, гороскоп радить не поспішати брати на себе серйозні зобов'язаннями. Ближче до кінця року можуть виникнути деякі розбіжності у стосунках й ви можете почуватися вже не надто впевненими в них.

Любовний гороскоп для Скорпіона на 2024 рік

Любовний гороскоп для Скорпіона на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

На початку року у народжених під знаком Скорпіона можуть з'явитися деякі проблеми з партнером. Порада цього періоду: будьте обережні зі своїми словами. Деякі різкі вислови можуть отруїти навіть найміцніші стосунки. Ситуація, швидше за все, покращиться у червні, якщо ви будете намагатися налагодити дружні стосунки з партнером.

  • Сім'я

Цей рік загалом очікується спокійним у сімейних Скорпіонів. Деякі питання, пов'язані з майном, можуть призвести до неприємних ситуацій між членами родини. З плином року все, швидше за все, заспокоїться і настане гармонія.

  • Самотні

На початку 2024-го на самотніх Скорпіонів чекають злети і падіння, говорить астропрогноз на рік. Якщо ви прагнете хороших і стабільних стосунків, працюйте над вірністю, любов'ю, терпінням і наполегливістю, а також не ставте перед партнером завищених очікувань. У третьому кварталі року (з липня по вересень) вам пощастить у романтичному плані, і ви знайдете партнера, з яким зможете порозумітися і рухатися вперед. Закохані Скорпіони будуть більше віддані своєму партнеру після невпевненого початку і, можливо, захочуть зв'язати себе узами шлюбу наприкінці року.

Любовний гороскоп для Стрільця на 2024 рік

Любовний гороскоп для Стрільця на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Стрільця матимуть майже ідеальне і повне взаєморозуміння зі своїми партнерами. Це вдалий час для спільної відпустки, яка подарує багато приємних спогадів. Ближче до середини року потрібно бути обережними з різкими висловлюваннями і зухвалістю - ви можете образити близьких і зіпсувати домашню гармонію.

  • Сім'я

Родинні стосунки принесуть сімейним Стрільцям неабияке задоволення. У вас будуть хороші взаємини з усіма членами сім'ї. Однак будьте пильні і не дозволяйте неприємним розмовам зіпсувати сімейну гармонію наприкінці року. Діти потребуватимуть вашої підтримки і допомоги, особливо в перші два квартали року.

  • Самотні

Самотнім Стрільцям особливо пощастить на початку року - ви матимете бурхливе світське життя, стверджує любовний гороскоп на 2024 рік. Вам сподобається підвищена увага до вашої персони, чим ви, ймовірно, будете користуватися. Втім, ближче до другої половини року можете розгубитися, так і не зумівши когось виділити. Порада: не піддавайтеся стресу. 

Закохані Стрільці захочуть зробити пропозицію і одружитися, а зірки пророкують, що це вдалий час для шлюбу.

Любовний гороскоп для Козерога на 2024 рік

Любовний гороскоп для Козерога на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Уродженці сонячного знаку Козерога у 2024-му матимуть гарні стосунки, каже  астропрогноз. Ви, швидше за все, будете насолоджуватися гармонією та гарно проводити час з партнером. Ваші стосунки зміцнюватимуться з кожним днем, взаєморозуміння і прихильність зростатимуть, і ви будете надзвичайно задоволені та спокійні поряд зі своїм партнером. Ваше сексуальне життя буде насиченим і захопливим.

  • Сім'я

Сімейні Козероги матимуть чудові стосунки зі своєю сім'єю, і всі члени родини добре ладнатимуть між собою. Пам'ятайте лише, що особистий простір дуже важливий у стосунках.

Це гарний час для поповнення сім'ї, якщо ви цього бажаєте. Діти і молодь будуть джерелом задоволення, а ваші взаємини з ними будуть хорошими.

  • Самотні 

Любовний прогноз на 2024 рік стверджує, що самотнім Козерогам весь рік буде щастити, і вони, швидше за все, зустрінуть багато схожих на себе людей.  Можливо, ви не готові до якихось зобов'язань і боїтеся втратити свій статус холостяка. Радимо бути більш розслабленими і відкритими - нехай все йде своєю чергою. Закохані Козероги будуть дуже щасливі і задоволені один одним з партнером - швидше за все, вони таки зв'яжуть себе узами шлюбу наприкінці року.

Любовний гороскоп для Водолія на 2024 рік

Любовний гороскоп для Водолія на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Народжені під знаком Водолія почнуть 2024 рік з деяких розбіжностей зі своїм партнером. Пам'ятайте, що баланс у житті має вирішальне значення, тому приділяйте однакову увагу вашим стосункам і не дозволяйте роботі ставити їх під загрозу. Обмежте свої робочі клопоти, адже час з коханою людиною - це єдиний спосіб зблизитися з нею.

  • Сім'я

Сім'я вимагатиме від сімейних Водоліїв також більше часу, а діти і старші члени родини можуть відчути, що ними нехтують. На ваше щастя, ви вловите ці настрої до того, як розпочнеться сімейний бунт. Ситуація, швидше за все, покращиться у другій половині року.

  • Самотні

Самотні Водолії будуть дуже зайняті роботою та домашніми справами і не матимуть достатньо часу для спілкування та зустрічей з людьми. У третьому кварталі року (з липня по вересень) ситуація покращиться, і ви зможете чудово провести час у колі ваших однодумців. Для закоханих це буде період випробувань - і ви можете зіткнутися з певними непорозуміннями у стосунках з партнером, але вони, швидше за все, вирішаться наприкінці року.

Любовний гороскоп для Риб на 2024 рік

Любовний гороскоп для Риб на 2024 рік / pixabay.com
  • Пари

Гороскоп 2024 радить представникам знаку Зодіаку Риби потрібно бути обережними зі своїм его. Новий рік може розпочатися на не надто приємній ноті - дрібні суперечки і сварки здатні зіпсувати домашню гармонію. Втім, починаючи з другої половини року ваші стосунки будуть покращуватися і зміцнюватися, але вам варто бути більш комунікабельними - не мовчіть, як Риба, розмовляйте з партнером.

  • Сім'я

Деякі чвари в сім'ї в перші місяці року можуть засмутити сімейних Риб, але все вирішиться благополучно. Дайте свободу дій усім членам родини та не намагайтеся нав'язати їм свої погляди.

  • Самотні

У першій чверті року самотні Риби можуть бути незадоволені своїм статусом і відчувати себе одинокими. З плином часу ситуація покращиться, і ви, швидше за все, знайдете когось особливого. Закохані Риби захочуть одружитися, але тут гороскоп дає пораду - почекайте деякий час.

Раніше ми публікували китайський гороскоп на 2024 рік.

Вас також можуть зацікавити новини: