Китайський гороскоп на 2024 рік / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН розповів, що чекає на всі знаки Зодіаку у Новому 2024 році за китайським гороскопом. Дізнайтеся повну інформацію за роком свого народження.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Овен - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Овна на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур 

Відео дня

Щурів у 2024 році відвідає ідея про відкриття власного бізнесу. Я запевняю вас, що це не найкраща ідея. Поки що треба зосередити зусилля на кар'єрі за наймом. Якщо повністю віддаватися роботі, з'явиться можливість пристойного заробітку. Розглядати думку про відкриття своєї справи можна буде пізніше, у більш сприятливий для цього рік.

Бик 

На Биків на початку 2024 року очікує бурхливе особисте життя, а ось із грошима можуть виникати проблеми. До осені ситуація врівноважиться. Щоб фінанси надходили регулярно і в достатній кількості, необхідно змінити тактику поведінки. Бикам потрібно стати гнучкішими. Це допоможе налагодити стосунки з колегами і начальством.

Тигр 

Овни, народжені в рік Тигра, подвійно амбітні й схильні до ризику. У 2024 році ці риси характеру підуть їм на користь. На представників знака чекає великий успіх, якщо вони зважаться змінити рід діяльності. Утім, ті, кого все влаштовує, можуть залишатися там, де вони є, не переходячи на новий рівень.

Кролик

Для Кроликів прийдешній рік обіцяє бути цікавим. Доля дасть їм шанс на нові знайомства і розширення сфери дозвілля. У свідомості кроликів закріпиться думка: життя одне і треба прожити його максимально яскраво. Але самоконтроль втрачати, все ж таки, не варто, інакше до кінця року можна усвідомити, що ресурси було витрачено не на ті цілі.

Дракон 

Овнам, які народилися в рік Дракона, пощастить більше, ніж іншим. Успіхи в кар'єрі гармонійно поєднуватимуться зі щастям в особистому житті. Якщо до цього ви почувалися відстаючим, з'явиться шанс випередити інших. На вас чекає багато цікавих знайомств. Не пропустіть людей, присутність яких зробить ваш світ кращим.

Змія 

Змії вирізняються незлагідним, складним характером. Дракон може посилити ці якості. Тримайте себе в узді. Негативні прояви можуть відштовхнути оточення. У результаті ви ризикуєте отримати проблеми на роботі та в особистому житті. Поліпшити характер можна, освоївши навички самоконтролю і підвищивши усвідомленість.

Кінь 

Коні захочуть вкластися в нове хобі, обране заняття піде на користь їхньому саморозвитку. Тяга до новизни цим не обмежиться. Представники знака будуть активно знайомитися з людьми. Корисні знайомства стануть у пригоді пізніше для посилення позицій у кар'єрі та бізнесі. Одинаки у 2024 можуть зустріти вірного супутника життя.

Коза 

Народжені в рік Кози вирізняються високою активністю, діловитістю, рішучістю. Ці якості стануть запорукою успіху в різних сферах. Навесні на представників знака чекає зліт у кар'єрі. Кози настільки яскраво проявлять себе, що затьмарять усіх конкурентів. Освоєння додаткових навичок допоможе просуванню.

Мавпа

Мавпам у 2024 році дуже захочеться бути активними та помітними. Однак зірки радять поводитися тихіше. У рік Дракона у Мавп зростає ризик отримання травм. Це може бути безпосередньо пов'язано зі спортом. Виберіть для себе спокійні види фізичної активності. Можна зайнятися скандинавською ходьбою, плаванням, пілатесом.

Півень

Півні в рік Дракона відчують себе везунчиками. На них очікують грошові надходження, приємні знайомства, цікаві відкриття. Проживши цей період насичено і цікаво, ви зможете відчути себе на щабель вище. Багато хто захоче поліпшити свою фізичну форму і зовнішність, набути нових навичок.

Собака 

У собак буде все добре. Але їм захочеться більшого. Представники знака сконцентрують свою увагу на матеріальній сфері. Усім, хто хоче збільшити свій дохід, доведеться подумати про нову роботу. Бажано, щоб рід діяльності кардинально відрізнявся від того, чим доводилося займатися до цього.

Кабан 

У Кабанів загостриться інтерес до протилежної статі. Ці люди будуть багато часу приділяти роботі над собою, прагнучи до поліпшення. Досягнута в результаті привабливість дасть упевненість у власних силах. Однак пам'ятайте, кількість прихильників і шанувальниць не завжди переходить у якість. Зосередьте увагу на одному претендентові, який здасться найдостойнішим.

Телець - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Тельця на 2024-й / фото ua.depositphotos.com

Щур 

Для Щурів у 2024 році головний акцент буде зроблено на сфері роботи і грошей. Тим, хто виношує плани про створення власного бізнесу, я рекомендую поки що відкласти починання. Спробуйте зосередити зусилля на своїй основній роботі, це принесе хороші плоди. Так ви зможете збільшити свої доходи. Нарешті з'явиться можливість не тільки витрачати, а й відкладати гроші.

Бик 

Бики можуть довго терпіти, але потім впадати в лють. Вогняний темперамент Дракона сприяє таким проявам. Постарайтеся контролювати свою вдачу у відносинах із колегами і начальством. Зірки запланували для вас кар'єрне зростання. В особистому житті теж проявляйте себе доброзичливо, тоді стосунки з партнером подарують відчуття щастя.

Тигр 

Тиграм у рік Дракона варто контролювати свій фінансовий потік. Навесні вони можуть зіткнутися з матеріальними труднощами. До літа ситуація налагодиться, але це потребує наполегливої праці. Проявіть розсудливість і терпіння. Пам'ятайте, що на зміну чорній смузі завжди приходить біла.

Кролик 

Кролики останнім часом ловлять себе на тому, що їм хочеться спробувати в житті щось нове. У рік Дракона доля надасть їм такий шанс. Заведіть собі хобі, про яке давно мріяли. Велика ймовірність того, що надалі освоєне заняття стане справою всього вашого життя.

Дракон 

Тим, хто народився під знаком Дракона, буде протегувати сам талісман року. Ці люди переживуть справжній розквіт, перебуватимуть на піку своїх фізичних і розумових здібностей, що багаторазово посилить їхню чарівність. Очікуйте зльоту кар'єрними сходами. Плоди праці можна буде пожинати в другій половині 2024 року.

Змія

Змія вважається віддаленим родичем Дракона. Покровитель допоможе почуватися спокійно і впевнено протягом усього року. Стан справ теж буде стабільним. Зміям не загрожують проблеми з грошима, стосунками та кар'єрою. Усе, чого вони захочуть, буде приходити легко.

Кінь 

Коням захочеться в наступаючому році красивих стосунків, романтики, пристрасті. Дракон забезпечить їм нові знайомства. Але ось утримати баланс у парі буде непросто. Всьому виною неприборканий характер тих, хто народився в рік Коня. Для здобуття особистого щастя постарайтеся знаходити компроміси.

Коза 

Кози славляться імпульсивним характером і часто самі створюють собі проблеми. У 2024 році саме час зайнятися роботою над собою і стати краще. Небажання змінюватися призведе до виникнення конфліктів з колегами і близькими. Сварки, претензії, образи - відмовтеся від цього, і життя засяє новими фарбами. Давно помічено, варто змінити себе, як одразу змінюється світ навколо.

Мавпа 

Мавпи досить допитливі та життєрадісні від народження. Дракон зробить їхнє життя цікавим, підкидаючи приємні сюрпризи в першому півріччі. Друга половина року Мавпам сподобається менше. У цей період можливі проблеми з грошима. Знадобиться зробити зусилля, щоб знайти вихід. Тож не розслабляйтеся.

Півень 

На Півнів наступного року чекають ділові знайомства. Нові зв'язки допоможуть прискорено будувати кар'єру. Закономірним результатом стане поліпшення матеріального становища. Не будьте зарозумілими з іншими людьми, можливо, вони вам ще знадобляться. У любовній сфері справи залишаться на колишньому рівні, і це чудово. Не забувайте, найкраще - ворог хорошого.

Собака 

Для Собак у рік Дракона настане цікавий час. Їм захочеться отримати нові враження, вирушивши в подорож. Не варто собі відмовляти в цьому бажанні. Далекі поїздки стануть чудовим приводом випробувати себе і зробити важливі відкриття. Ви зможете виявити в собі якості, про які не підозрювали, і поліпшити стосунки з оточуючими.

Кабан

Кабанам доведеться прокачати себе відразу в декількох напрямках. Обов'язково змініть імідж, змінивши зачіску та інші деталі зовнішнього вигляду. Варто подумати і про ті сфери, в яких не клеяться справи. Домогтися поліпшення становища ви зможете, змінивши стратегію дій. Почитайте потрібну літературу. А ось витрачати гроші на курси із самовдосконалення не варто.

Близнюки - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Близнюків на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур 

У весняні місяці Щурам доведеться похвилюватися за своє становище на роботі. Але завдяки хитрості та деякій підступності вони вийдуть сухими з води. У другій половині року професійна сфера Щурів знову стане стабільною. Вони навіть зможуть збільшити свій дохід.

Адекватно відповідати на виклики - основна стратегія Щурів наступного року. Ці харизматичні особистості зможуть домогтися свого, в потрібний момент проявивши наполегливість, яка їм властива.

Бик 

Бики зможуть відчути себе улюбленцями фортуни. Їхнє життя буде благополучним у всіх сферах. Матеріальні блага приходитимуть легко, завдяки підтримці близького кола.

Треба лише проявляти емпатію і відповідати взаємністю тим, хто вам допомагає. Характери Дракона і Бика мають багато спільного, що тільки допоможе прояву сильних якостей.

Тигр

Тиграм не варто відлучатися з дому в перші місяці року, поїздки краще відкласти. Пов'язано це з тим, що можуть надходити цікаві пропозиції щодо роботи. Утім, це питання пріоритетів.

Якщо якісь справи виявляться для вас важливішими за кар'єру, сміливо вирушайте в дорогу. У Всесвіті не буває нічого випадкового. Дракон зможе запропонувати Тиграм різні варіанти їхнього майбутнього. Залишиться лише зробити правильний вибір.

Кролик 

У Кроликів акцент зміститься на сектор кохання і стосунків. Вони й раді б приділяти більше часу реалізації, але особисте життя забиратиме весь вільний час. Завдяки цьому стосунки в парі зміцняться.

А ось для ривка в кар'єрі та відкриття бізнесу 24-й рік стане не найкращим періодом. Потужний і сильний Дракон пригнічуватиме обережного Кролика і викликатиме в його голові протиріччя. На допомогу вам у важких ситуаціях прийде інтуїція, голос якої бажано слухати.

Дракон 

Д раконам варто заздалегідь привести себе у форму. Попереду на них чекає продуктивний період, що закладає насіння на довгі роки. Якщо постаратися, успіх у кар'єрі забезпечений. Гороскоп лише закликає частіше озиратися по сторонах.

Конкуренти не дрімають і можуть вихопити з рук шматок солодкого пирога. Нічого не поробиш. За місце під сонцем у всі часи доводилося воювати. Тим, хто народився в рік Дракона, тотемна тварина надасть усіляку підтримку, чим варто неодмінно скористатися.

Змія

Змії тільки на вигляд здаються небезпечними. Насправді їхня відмінна риса - мудрість. Саме ця якість дасть змогу представникам знака вчасно уникати небезпек, підстилати соломку і ладнати з оточенням.

Така стратегія у 2024 році стане в нагоді, адже принесе Змії благополуччя в усіх сферах життя. Це буде трансформаційний період, налаштуватися на який краще заздалегідь. Частіше слухайте свій внутрішній голос і уникайте зовнішнього впливу.

Кінь 

Народжені в рік Коня люди занадто чутливі. Через це їм доводиться страждати від психосоматичних захворювань. У 2024 році ця проблема залишається актуальною.

Емоційним особистостям слід уникати стресу й освоїти техніки релаксації. За такого підходу вдасться зберегти здоров'я. Талісман року сприятиме тому, що оточуючі помітять і визнають ваші таланти.

Коза 

На Коз чекає прорив. Але станеться це лише в тому випадку, якщо прислухатися до поклику душі і зайнятися нарешті улюбленою справою. На багатьох представників цього знака очікує зміна роботи, причому це буде кардинально новий вид діяльності.

Особистості з амбіціями зможуть зайняти керівні місця. Дракон допоможе Козі в реалізації її здібностей і придбанні нових корисних зв'язків. Але не варто при цьому розслаблятися і знижувати рівень працездатності.

Мавпа 

Мавпам я раджу триматися своєї "зграї". Саме близькі за духом друзі та соратники підставлять плече у важкій ситуації. Тим самим можна буде уникнути фінансових втрат. Бізнес може опинитися під загрозою краху, але завдяки підтримці вистоїть.

У другій половині року для Мавп буде актуальним порядок денний щодо зміни роду діяльності. Дракон буде гарним помічником у справах, якщо самим проявляти ініціативу і змінюватися на краще.

Півень 

Півням зірки обіцяють успішний старт у бізнесі за умови, що ті зважать усі "за" і "проти". Тільки склавши бізнес-план, вийде вийти на очікуваний рівень доходів. Якщо немає впевненості у власній компетенції, можна звернутися до допомоги фахівців.

За грамотного підходу прибуток буде отримано дуже швидко. З подачі Дракона Півнів очікують певні випробування. Але все закінчиться добре, якщо проявити готовність до змін.

Собака 

У собак сімейне щастя і професійний успіх доповнюватимуть одне одного. Я обіцяю зростання доходів. На когось навіть чекає поповнення в родині. Якщо вам довелося піти в декрет, постарайтеся не затримуватися вдома, інакше прибуткове місце роботи займе хтось інший.

Ті, хто перебуває у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки. Дракон наділить представників знака потужною енергією і динамічністю. Варто заздалегідь налаштуватися на зміну подій і вміння вписатися в них якнайкраще. Дружелюбність Собаки допоможе знаходити контакт з оточуючими.

Кабан 

Кабанам краще не проявляти активності в майбутньому періоді. Що б вони не зробили у 2024 році, це може обернутися прикрою невдачею і неприємностями. Зірки натякають, що краще "зловити дзен" і дивитися на все, що відбувається, філософськи.

Іноді плисти за течією корисніше, ніж стрімко бігти, розмахуючи руками. Дракон привнесе в життя Свині деяку частку невизначеності й часто ставитиме її перед вибором. Зате не залишиться місця для нудьги. Моя порада - станьте гнучкішими і завжди думайте про наслідки своїх вчинків.

Рак - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Рака на 2024-й / pixabay.com

Щур

Щурам випаде блискуча можливість просунутися кар'єрними сходами. Через це в їхньому житті буде чимало напружених моментів, може страждати особисте життя. Щоб уникнути непорозумінь у родині, частіше проводьте час разом у вихідні.

Бик 

Бики знайдуть небувалу досі чарівність в очах протилежної статі. Їхньому успіху заздритимуть, з'явиться чимало шансів для оновлення та розширення кола знайомств.

Тигр

Більшість Тигрів цього року відчує тягу до зміни робочих місць. Це сприятливий період для того, щоб розпочати власний бізнес, влаштуватися на нову посаду. Успіх очікує у всіх ділових сферах, але особливо пощастить тим, хто зайнятий на виробництві та в транспортній галузі.

Кролик 

Кроликами рекомендується більше часу приділяти питанням здоров'я та емоційної сфери. Важливо стежити за харчуванням, займатися спортом, не ігнорувати диспансеризацію. Хороший період, щоб привести до ладу вагу, пролікувати хронічні патології.

Дракон

Дракони отримають підтримку у розв'язанні своїх проблем із боку близьких, родичів, друзів і навіть сторонніх людей. Вона дасть змогу уникнути фінансових втрат і значно зміцнити віру в себе. Наприкінці року обов'язково приділіть час здоров'ю, можливо, зірвете розвиток хронічного захворювання.

Змія 

Змії відчують потяг до авантюр, захочуть вирушити в подорож, підкорити Еверест, вкласти всі гроші в який-небудь інноваційний проєкт, розлучитися, одружитися або вийти заміж за першого зустрічного. Що з цього принесе успіх, покаже час. Не рубайте зопалу старі зв'язки, все може змінитися в одну мить.

Кінь 

Коні, навпаки, як ніхто будуть слідувати сформованим звичкам, через що можуть піддатися нудьзі й апатії. Вчіться розважати себе самі, якщо життя не поспішає балувати свіжими враженнями: більше відпочивайте, міняйте обстановку, не соромтеся першими знайомитися з людьми.

Коза 

Козам теж стане нуднувато і це вплине на подальші життєві плани. У середині року нестримно потягне виїхати в далекі країни. Можливо, не просто на відпочинок, а назовсім. Подумайте і реально оцініть свої ресурси для таких глобальних змін у житті.

Мавпа 

Мавпи цього року - просто провокатори інтриг і бурі пристрастей. На них чекає пристрасний роман, героєм якого може стати абсолютно невідповідна, на перший погляд, людина. Тим сильніше розгориться тяжіння. Фінал історії непередбачуваний, про всяк випадок підстеліть соломки і зрідка вмикайте голову.

Півень

Власний бізнес цього року може стати збитковим. Якщо в планах - відкриття нової справи, почекайте до 2025 року, а зараз краще поки розвиватися там, де все стабільно. Не поспішайте палити мости і йти з роботи в нікуди, це загрожує проблемами і застоєм.

Собака

Собаки можуть зіткнутися з проблемами там, де найменше цього очікують. Підводні камені підстерігають у найбуденніших справах, сімейних питаннях, стосунках із друзями. Можливий тимчасовий застій у кар'єрі. Серйозного дефіциту фінансів не передбачається, але у витратах потрібно бути акуратнішими, щоб не залишитися без грошей у невідповідний момент.

Кабан 

Кабанам випаде можливість помиритися з давніми недоброзичливцями і знайти нових надійних друзів. Приводом до цього можуть бути спільні поїздки, розв'язання спільних проблем. Рекомендується не розмінюватися на різного роду дрібниці, не нехтувати стосунками з близькими заради миттєвої вигоди.

Лев - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Лева на 2024-й / фото ua.depositphotos.com

Щур

Зверніть увагу на стосунки з близькими людьми. Можливо, хтось із них ображений вашою неувагою або боїться сказати про назрілу проблему. Розмови допоможуть у вирішенні безлічі проблем, але важливо займати рівні позиції в діалозі. Перша половина року підійде для зниження ваги, змін у зовнішності, оновлення гардероба. Якщо ви самотні, то ближче до середини літа варто зайняти активну позицію, не сподіватися на те, що прекрасний незнайомець сам постукає у двері і діяти! Вам допоможуть харизма, впевненість у собі та оптимізм. Варто остерігатися пліток з боку колег, знайомих і колишніх приятелів. Цілком імовірно, що вони захочуть налаштувати проти вас когось значущого.

Бик 

Ловіть свій момент удачі! Перша половина року - той період, коли зволікати і занадто довго роздумувати просто не можна. Йти на зовсім ризиковані авантюри не варто, але й зволікати з важливими рішеннями теж. Постарайтеся частіше відпочивати на природі в проміжках між новими звершеннями. Батькам або іншим старшим родичам також буде потрібно більше підтримки й уваги, ніж зазвичай. Постарайтеся відмовитися як мінімум від однієї шкідливої звички.

Тигр 

Ключем до успіху цього року стане ваш оптимізм, почуття гумору і вміння зберігати самовладання в будь-якій ситуації. Конфлікти зі знайомими можуть спалахувати з абсолютно смішних приводів, але вони не призведуть до серйозних і тривалих суперечок, особливо якщо почати ставитися до почуттів інших людей уважніше. Жовтень-листопад добре підходять для ремонту, оновлення інтер'єру та гардероба, дорогих запланованих покупок.

Кролик

Ваша інтуїція та вміння тонко відчувати ситуацію стануть справжніми помічниками, особливо в другій половині року. Навіть ви самі не завжди зможете обґрунтувати логічно ухвалені вами рішення, але вони виявляться правильними. Час розставить усе на свої місця. Діти і молодші родичі можуть особливо потребувати вас, особливо навесні і наприкінці року. Постарайтеся дати їм необхідну увагу і підтримку.

Дракон 

Перші два місяці можуть здатися непростими. Але через це потрібно пройти, щоб по-справжньому відчути смак успіху і великих досягнень. Уже до березня справи підуть значно краще, а у вас з'явиться час перевести дух і підбити перші проміжні підсумки. Будьте уважнішими, розкриваючи особисту інформацію про себе малознайомим людям. Ближче до осені підвищується ризик стати об'єктом пліток. Рік сприятливий для того, щоб завести домашню тварину.

Змія 

Якщо ви давно хотіли зайнятися чимось новим, змінити сферу діяльності, монетизувати хобі - зараз саме час. Удача буде прихильною до вас, якщо ви будете досить активні, діяльні й енергійні. Не варто шкодувати часу на просування своїх послуг або себе як професіонала загалом. У стосунках особливо важливо проявити мудрість, почуття такту і вміння вчасно промовчати. Липень-серпень чудово підходять для кардинальних змін образу і стилю.

Кінь 

Працювати доведеться багато, але дуже важливо вдало спланувати свій життєвий графік і не допустити перевтоми. Пам'ятайте, що перерви лише підвищують вашу продуктивність і зводять шанс вигоріти до мінімуму. Якщо влітку або на початку осені у вас вийде піти у відпустку, варто провести хоча б день на природі. Ближче до кінця року варто урізноманітнити своє життя: знайти нове хобі, познайомитися з кимось цікавим або поставити собі чергову мету.

Коза 

Дуже важливо відокремлювати цінні й добрі поради оточення від заздрісних висловлювань і спроб збити вас із пантелику. На допомогу прийде інтуїція та вміння розбиратися в людях. Ближче до літа не завадить деякий струс: зміни загалом підуть на користь. Можливо, ви зважитеся на щось, про що давно мріяли, але сумнівалися і відкладали. Восени варто особливо уважно ставитися до свого здоров'я.

Мавпа 

Нестача спілкування може занурити вас у зневіру. Щоб уникнути його, варто подбати про розширення кола знайомств. Можна спробувати відновити контакт і зі старими приятелями. У другій половині року на вас чекає велика удача, якщо ви не втратите свій шанс і не засумніваєтеся в собі. Літо добре підходить для переїзду. Будь-які питання, пов'язані з документами, вирішуватимуться найвдаліше у вересні-жовтні.

Півень 

Висока самооцінка - це добре. Але цього року вам доведеться довести, що вона обґрунтована, і насамперед саме собі. Відчути свою цінність і значущість можна, зважившись на початок цікавого і складного проєкту в будь-якій життєвій сфері. Вашим братам і сестрам, а також друзям приблизно одного з вами віку знадобиться підтримка, тим паче, що діяльно подякувати вам вони зможуть цього ж року. Варто бути обережнішими з висловлюваннями в процесі спілкування на гострі теми.

Собака 

Ваше вміння налагоджувати контакти та зв'язки стане в пригоді як ніколи вже цієї весни. Це значною мірою допоможе вам перейти на новий рівень успіху, а можливо, і доходу. Рік сприятливий для укладення шлюбу і планування дитини. Дорогі покупки і зміни в зовнішньому вигляді будуть вдалими, але варто підходити ретельніше до ухвалення подібних рішень цього року. Поїздки пройдуть краще в другій половині року. Якщо ви плануєте зміну роботи, то найвдалішими місяцями стануть березень і жовтень.

Кабан

Вашому вмінню навчатися й адаптуватися до різних умов можна тільки позаздрити! Рік буде багатий на зміни. Вийти з будь-якої ситуації з високо піднятою головою і опинившись у плюсі допоможе також підтримка з боку давніх знайомих, колег і другої половинки. Найголовніше - вчасно прийняти цю допомогу, не відмовляючись від неї через загострену гордість. Рік дуже вдалий для зміни професії або розширення своїх навичок, підвищення кваліфікації. Будь-які знайомства, що зав'язалися, будуть вдалими і взаємовигідними.

Діва - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Діви на 2024-й / pixabay.com

Щур 

Акцент Щурів у 2024-му має бути на власному здоров'ї. Варто заздалегідь перевіритися на наявність захворювань на початку року. Порада зірок пройти диспансеризацію в січні особливо актуальна для вас. Від самопочуття залежать і всі інші сфери. Ті, хто почувається здоровим і повним сил, зможуть досягти будь-яких вершин.

Бик 

Бикам не варто впадати у зневіру через труднощі з грошима в березні. Краще подвоїти свою завзятість у професії, тоді становище вирівняється швидше. Постарайтеся на сто відсотків використовувати свої професійні навички або навіть поліпшити їх, отримавши додаткову освіту. До середини літа все нормалізується. Грошей вистачатиме на відпочинок, розваги та необхідні покупки.

Тигр 

Амбітні Тигри почнуть подумувати про те, щоб відкрити власний бізнес. Я не радять робити цього в рік Дракона. Краще подвійте свої зусилля на постійній роботі. Таке завзяття помітить начальство. Вам можуть додати зарплату або підвищити на посаді, що теж веде до фінансових поліпшень.

Кролик 

Для Кроликів буде актуальною сфера комунікацій. На них чекають численні знайомства. Нові люди зможуть стати друзями або колегами по роботі. Постарайтеся з усіма знайти спільну мову. Збудовані зв'язки можуть сприятливо позначитися на кар'єрі та особистому житті. Пам'ятайте, що все в цьому світі ми отримуємо через інших людей.

Дракон 

Драконам не варто чіплятися за старе, особливо у сфері кар'єри. Якщо не поміняти роботу, матеріальне становище може погіршитися. Не варто боятися змін, поставтеся до них, як до чогось неминучого. Можливо, доведеться кардинально змінити вид діяльності, щоб повернути у своє життя фінансову стабільність.

Змія 

Багато Змії давно подумували про те, щоб перетворити своє хобі на роботу. Рік Дракона дає прекрасну можливість втілити задумки в життя. Якщо ви були зайняті пошуком призначення, то напевно знайомі з інформацією про те, що реалізована місія людини приносить їй хороші гроші. Нічого не бійтеся, у вас все вийде.

Кінь 

Для Коня рік Дракона буде сприятливим, особливо в грошовій сфері. Ви зможете отримати непоганий прибуток. Наприкінці весни вашої уваги потребуватиме власне здоров'я. Побережіть сили, сходіть до лікаря, якщо щось турбує. У цей же час варто уникати сумнівних пропозицій, до зростання доходів вони не приведуть.

Коза 

У січні та лютому Кози можуть стати жертвою шахрайської схеми. Слід бути готовими до такого розвороту справ і заздалегідь виробити тактику поведінки. Пропозиції заробітку, що не викликають у вас довіри, краще ігнорувати. Дракон доброзичливо ставиться до Кози й оберігає її від можливих проблем.

Мавпа 

На Мавп очікують великі зміни в особистому житті. Багато хто з них зможе, нарешті, зустріти надійного партнера і стати щасливими. У кар'єрі теж буде все добре, якщо тримати в узді свій непримиренний норов. Пам'ятайте, що інші люди не зобов'язані підлаштовуватися під ваші вимоги. Вчіться рівноправного партнерства з колегами.

Півень 

Півні зможуть повною мірою проявити ту активність, яка їм властива. Рік Дракона сприятливий для відкриття власного бізнесу людьми цього знака. Особливо не варто боятися змін тим, хто працює на ненависній роботі й відчуває брак фінансів. Своя справа зробить вас успішними, почніть із першого кроку.

Собака

Собакам важливо мати поруч вірного і надійного партнера. Рік Дракона подарує можливість зустрічі саме з такою людиною. Вас будуть не тільки любити, а й оберігати від життєвих бур, негараздів, агресії. Не виключено, що партнер захоче поліпшити ваше матеріальне становище.

Кабан 

У Кабанів великий ризик здійснення необдуманих витрат. Щоб не пустити гроші за вітром, постарайтеся економити кошти. Якщо вам захочеться відпочити, виберіть компромісний варіант, купивши путівку на менш престижний курорт. Ті, кому актуальна купівля нерухомості, зможуть це зробити до кінця року.

Терези - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Терезів на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур

Щурам гороскоп рекомендує відпочити від нескінченної рутини. Коли вам запропонують зайнятися чимось новим і цікавим, не відмовляйтеся, навіть якщо здається, що часу зовсім немає. Якщо пропозицій ззовні не надходить, почніть втілювати в життя давню мрію. Зірки вас тільки підтримають! У січні та березні у самотніх Щурів є шанс зустріти людину мрії. Головне - не сидіти склавши руки. Виходьте з дому, спілкуйтеся, і доля піде вам назустріч.

Бик

У Биків у другій половині року можуть виникнути проблеми на роботі: можлива необґрунтована критика від начальства і непорозуміння з колегами. Якщо ви давно замислювалися про зміну місця роботи, не відкладайте. Якщо звільнення в плани не входить, пустіть у хід свої дипломатичні здібності. Тоді вже через кілька місяців усе налагодиться. І не зациклюйтеся на неприємних дрібницях, гороскоп обіцяє багато приводів для посмішки.

Тигр 

Терезам більше не доведеться працювати без сну і відпочинку, щоб звести кінці з кінцями. Влітку доведеться крупно витратитися, але витрати виявляться вельми приємними. Вони можуть бути пов'язані з купівлею нерухомості, подорожжю або внеском в освіту. У будь-якому разі рік наповнять яскраві емоції та незабутні події. Закоханим Терезам Тиграм гороскоп рекомендує не квапити події. І не нехтуйте турботою про здоров'я!

Кролик

Кроликам доля підкине цікаву пропозицію в професійній сфері, що дасть їм змогу поправити матеріальне становище. Навесні великий ризик піддатися імпульсивним поривам і пуститися берега. Терези, не втрачайте голову, інакше ризикуєте зіпсувати стосунки з друзями, колегами або родичами. Щодо останніх - будьте терпимі й не намагайтеся довести правоту всіма можливими способами. У середині осені можна розслабитися і приділити увагу здоров'ю. Подумайте про поїздку в санаторій.

Дракон 

Стабільність - найкращий вибір Терезів Драконів у 2024. Намагайтеся кардинально не змінювати сферу діяльності та не вкладати всі кошти в дорогі покупки. Якщо хочеться щось перебудувати, робіть це поступово і без надриву. На початку року Терези можуть відчути занепад сил і брак енергії. Не панікуйте - до весни стан нормалізується. А щоб потік енергії та натхнення не пропав, частіше вибирайтеся на природу, їжте більше сезонних фруктів і овочів.

Змія

Терези, саме час реалізувати давні бажання: відвідати нову країну, зробити захоплення справою життя, прокачати якісь навички. Дерзайте! Тоді доля знову і знову підкидатиме нові шанси. Головне - адекватно оцінювати можливості й не втрачати розсудливості. На початку року можливі круті зміни в особистому житті, а влітку - зліт кар'єрними сходами. Березень і квітень - слушні місяці, щоб почати розв'язання запущених стоматологічних проблем.

Лошадь 

У 2024 році гороскоп обіцяє Терезам занадто багато спокус. Піддавшись їм, ви ризикуєте не помітити, як втрачаєте контроль над витратами. А зараз це вкрай небажано. В усьому іншому рік пройде досить спокійно і подарує безліч теплих спогадів. Якщо вас не влаштовує, як складається життя, займіться переоцінкою цінностей. Без жалю розлучайтеся з минулим, яке стало тягарем.

Коза 

Дракон подарує Козам нові можливості. Ви знайдете багато друзів, а деякі Терези повністю змінять коло спілкування. У 2024 році з'являться шанси реалізувати свій потенціал і продемонструвати таланти. Приймайте і детально вивчайте все нове, що пропонує життя, і тоді зможете досягти успіху! Складнощів буде чимало, але з випробуваннями ви впораєтеся. А ось в особистому житті Терезів кардинальних змін не очікується.

Мавпа

Рік Дракона чудово підійде для початку власної справи або пошуку нового місця роботи. Ретельно перевіряйте й аналізуйте кожну пропозицію. Сміливо і без жалю відмовляйтеся від сумнівних варіантів, що обіцяють легкий заробіток. Це може виявитися неприємною авантюрою. Влітку самотніх Мавп захлиснуть романтичні почуття. Не варто їм чинити опір і йти наперекір долі.

Півень 

Гороскоп на 2024 рік у Півнів досить спокійний і приємний. Буде багато вільного часу, який без докорів сумління можна присвятити улюбленим заняттям. Терези, запам'ятайте просте правило: все потрібно лагодити вчасно. Це стосується і здоров'я, і техніки. Постійне ігнорування проблем рано чи пізно призведе до серйозних витрат. І придивіться до свого оточення - хтось із друзів уже давно згорає від заздрості.

Собака 

Терезам Собакам варто приділити увагу особистому життю. Якщо ніяк не вдається знайти спільну мову з партнером, досить злегка втихомирити свій характер і навчитися слухати. Для багатьох 2024 виявиться трансформаційним роком. Слідкуйте за самопочуттям і не намагайтеся охопити все й одразу. Можливо, Терезам доведеться багато часу проводити на самоті. Навчіться її цінувати, і тоді зможете отримати справжнє задоволення від того, що відбувається.

Кабан

Зірки допоможуть Кабанам розлучитися з обридлим і нелюбом. Не бійтеся розвертатися на півдорозі, якщо не знаходите сенсу і радості в обраній дорозі. На початку року постарайтеся визначитися з планами. Краще концентруватися на чомусь одному, а не розкидати енергію на метушню і дрібниці. Закриваючи одну мету, можна сміливо переходити до нової. Влітку Терезам захочеться розслабитися і відпочити, але гороскоп рекомендує зосередитися на кар'єрі. Відпочити і повною мірою насолодитися відпочинком вдасться не раніше вересня.

Скорпіон - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Скорпіона на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур 

Щури можуть відчути розчарування у своїх партнерах або близьких друзях. Сприяти цьому будуть певні події, що відбулися на початку року. Можливо, настав час відмовитися від ілюзій, і це непогано. Заодно Щурам доведеться змінити погляд на багато речей. Трансформація пройде менш болісно, якщо ви не будете їй чинити опір.

Бик 

Одинаки, народжені в рік Бика, усвідомлюють потребу в побудові стосунків. Не всі прийдуть до цього моменту в найкращій формі. Декому доведеться попрацювати над своїм іміджем - придбати модний одяг, знизити зайву вагу. Дамам не завадить похід у салон краси на приємні процедури. Здобувши впевненість у собі, можна буде сміливо зав'язувати знайомства. Поліпшення зовнішності не завадять і сімейним людям.

Тигр

Тигри розкриють у собі потенціал керувати власним бізнесом. Дракон подвоїть їхню впевненість у собі. Рушати в дорогу можна тим, хто давно виношував відповідні плани. Талісман року допоможе вдалому старту. Результатом стане гарний прибуток і новий рівень життя. Для розвитку будь-якій людині потрібне масштабування. Ваш час настав.

Кролик 

У природі кролики виживають, завдяки своїй здатності тікати. У світі людей так не вийде. Щоб стосунки в колективі сприяли кар'єрному зростанню, кроликам доведеться проявити дипломатію. Проаналізуйте свою тактику поведінки і внесіть у неї корективи. Якщо залишити все як є, керівництво у вас розчарується.

Дракон 

На Драконів чекає цікавий період. У 2024 році на них чекають подорожі, нові захоплення, пов'язані з мистецтвом співу і танцю. Подумайте про те, щоб записатися в танцювальний колектив, де ви зможете розкрити свої здібності. У сфері кар'єри і кохання все залишиться на тому ж рівні. Навіть якщо зміни постукають у двері, вони будуть позитивними.

Змія

Талісман року буде в усьому допомагати Зміям. Головні події 2024 року відбудуться в любовній сфері. Міцні пари зможуть ще більше поглибити свій союз. Ті, хто перебував у пошуках, знайдуть гармонійні стосунки. Завдяки своїй мудрості, Змії завоюють повагу з боку партнера і самі будуть готові йти йому назустріч.

Кінь 

У Коней у рік Дракона з'являється можливість легкого заробітку. Вони зможуть отримати велику суму, не докладаючи зусиль, наприклад, вигравши в лотерею. Беріть участь час від часу в розіграші призів. Можливо, саме вас фортуна захоче зробити щасливчиком. Важливо вірити у свою зірку, тоді шанси подвояться.

Коза 

Якщо хтось із Коз не спілкується з родичами через конфліктну ситуацію, саме час домогтися примирення. Займіть активну позицію - зробіть перший крок. У цьому проявиться ваша великодушність. Відновлення стосунків подарують вам відчуття теплоти і гордість за свій вчинок. Подібний досвід може не раз стати в пригоді в подальшому житті. Кардинально змінити свій характер Козам навряд чи вдасться.

Мавпа 

У Мавп з'явиться потреба реалізувати свій батьківський потенціал. Молоді пари всерйоз задумаються про появу дитини. У одинаків на перший план виходить пошук партнера. Де ж вам зустріти свою людину? Я пропону попрямувати в громадські місця - клуби, кафе, кінотеатри, концертні зали.

Півень 

Півень - майстер створення конфліктних ситуацій. Проблема залишиться актуальною і 2024 року. Цим задиристим особистостям варто переглянути свою поведінку і реагувати м'якше. Особливо важливо повернути в мирне русло стосунки з партнером. Сімейне гніздо має бути схоже не на поле брані, а на тиху гавань.

Собака 

Рік Дракона подарував собакам особисту реалізацію. Якщо ви давно плекали інтерес до творчості, саме час рушити вперед. Хобі у вигляді занять вокалом, гри на інструментах, зйомки роликів цілком може стати вашою професією, що приносить пристойні гроші. Якщо вам складно рухатися поодинці, знайдіть попутників.

Кабан 

Кабани можуть похвалитися тим, що мають вірних друзів. У 2024 році підтримка близьких людей може стати в пригоді. Восени Кабанів очікують фінансові труднощі. У вас з'явиться шанс перевірити своїх друзів на відданість і готовність допомогти. Не хвилюйтеся, чорна смуга не триватиме довго. Спільними зусиллями можна легко впоратися з будь-якими проблемами.

Стрілець - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Стрільця на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур

Щурам 2024 рік не принесе значущих змін. Їм буде так само добре, як і в 2023 році. Матеріальний достаток принесе улюблена справа. Стосунки з партнером дадуть відчуття наповненості та гармонії. У якийсь момент народжені в рік Щура можуть навіть занудьгувати. Задумайтеся, хіба стабільність і благополуччя - це погано?

Бик

У рік Дракона увага Биків може розпорошуватися. Зірки радять їм зосередитися на роботі. Як би не хотілося вирушити в подорож, краще відкласти поїздки на пізній термін, інакше можна упустити шанс просунутися кар'єрними сходами. Вкладені зусилля з лишком окупляться. У другій половині року Бики будуть купатися в грошах.

Тигр

На початку року на Тигрів чекають певні випробування. Близькі люди дадуть привід засумніватися в них. Не варто переживати через розчарування, що виникло. У другому півріччі Дракон подарує Тиграм шанс на цікаві знайомства. Нові друзі надалі можуть стати партнерами по бізнесу. У будь-якому разі, зв'язки, що зародилися, виявляться корисними.

Кролик 

Кроликів у 2024 році потягне на самовдосконалення. Зміни насамперед торкнуться зовнішнього вигляду. Поміняти зачіску, одяг і макіяж буде мало. Кроликам захочеться мати гарне тіло. Регулярні походи до спортзалу - найкраще, що ви можете зробити для себе в наступаючому періоді.

Дракон

Дракони перебуватимуть під заступництвом талісмана року, але, незважаючи на це, перші місяці принесуть емоційний спад. Подумайте, чи не занадто багато часу ви віддаєте роботі. Я рекомендую замислитися про зміну діяльності та пошук нового хобі. Цікаве заняття не дасть вам вигоряти і відчувати негативні емоції.

Змія 

Змій відчують, що настав сприятливий момент для відкриття своєї справи. Це насправді так, але варто продумати фінансовий бік питання. Не вкладайте в бізнес усе, що ви змогли накопичити до цього моменту. Нехай частина грошей залишиться як подушка безпеки. Кожен, хто високо піднімався, знає, що падіння може бути нищівним.

Кінь 

Коні в рік Дракона краще прислухатися до своєї інтуїції. Тим, хто відчуває внутрішнє незадоволення, варто задуматися про зміну місця роботи. У новій сфері діяльності на них неодмінно чекатиме успіх, якщо вибрати справу до душі. Займаючись тим, що цікаво, Коні забудуть про свій норовливий характер і постануть перед оточуючими такими собі милашками.

Коза 

Кози не захочуть особливо старатися, щоб отримати збільшення доходу в наступаючому році. Їхня інтуїція підкаже, що можна цілком покластися на партнера. Зірки дійсно посприяють цьому. Кози хоча б на деякий час зможуть зняти зі своїх плечей тягар відповідальності за власне благополуччя. Але не забувайте, за все в цьому житті треба платити.

Мавпа 

Мавпи - видатні егоїсти, вони можуть годинами займатися самозамилуванням. У 2024 році доведеться змістити вектор уваги на зовнішній світ. У вас є всі шанси зустріти ідеального партнера. Завдяки везінню може утворитися міцний союз. Варто лише стати менш егоїстичними і навчитися йти на компроміси.

Півень 

Для Півнів норма - влазити в конфліктні ситуації, навіть якщо суперечка не стосується їх особисто. У рік Дракона я рекомендую змінити тактику поведінки. Задиристість може призвести до небажаних наслідків. Постарайтеся не сваритися з колегами по роботі, інакше ви можете втратити своє місце. З начальством теж краще не сперечатися. Втрата роботи не найкращим чином позначиться на ваших фінансах.

Собака 

Собаки в рік Дракона зможуть знайти корисні зв'язки. Це допоможе надалі просунутися кар'єрними сходами. Не уникайте знайомств із людьми, які можуть допомогти вам у роботі. Результатом стане поліпшення фінансового становища. Вам цікаво, де ж відбудуться нові знайомства? Варто обов'язково вирушити в подорож, якщо випаде такий шанс. Завжди можна поєднувати приємне з корисним.

Кабан

У Стрільців, які народилися в рік Кабана, можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям. Щоб самопочуття не погіршувалося, регулярно проходьте обстеження. Намагайтеся більше відпочивати, правильно харчуйтеся, налагодьте сон. Крім того, побережіть себе від застуд під час зміни сезонів.

Козерог - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Козерога на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур 

Вам необхідно бути більш обачними у виборі ділових партнерів, друзів і нового супутника життя. Не поспішайте відмовлятися від колишніх зв'язків, можливо, кому-небудь із близьких можна дати другий шанс. Сприятливі далекі поїздки і великі покупки.

Бик 

Бикам не варто в цей період сподіватися на випадок і довіряти гроші випадковим проєктам. Їм сприятливіше поки залишатися в стійлі: розвивати вже наявне, відклавши глобальні зміни в справах на потім. Влітку і восени вдасться заробити непогані гроші і порадувати себе у відпустці.

Тигр 

Тиграм зірки радять без жалю рвати набридлі зв'язки: як у роботі, так і в особистому житті. Початок осені для цього - найсприятливіший момент. Не бійтеся поспішних рішень, чим швидше діяти, тим краще для вашого майбутнього.

Кролик 

Представникам кролів варто більше розважатися і зменшити оберти на роботі. Усіх грошей однаково не отримати, та з ними й так усе гаразд. Не забувайте про дозвілля, інакше є ризик нарватися на хронічний стрес.

Дракон 

Свій рік Дракон рекомендує провести в трудах, якщо є мета збільшити прибуток і якість життя. Чарівних перетворень не буде, якщо лінуватися, зате тих, хто працюватиме, засукавши рукава, доля потішить і чимало.

Змія 

На Змій чекає приголомшливий успіх у всьому. Самотні представники знака зможуть обзавестися постійним супутником життя, бездітні - народити, спраглі визнання на роботі - отримати непогані ділові пропозиції або перспективне місце.

Кінь 

Вам потрібен тривалий відпочинок і зміна способу життя. Скорегуйте режим дня, більше спіть, налагодьте харчування. Високий ризик загострення хронічних патологій, тому важливо щадити організм і не перевантажувати нервову систему.

Коза 

На Кіз чекає насичене спілкування, розв'язання сімейних питань. Може знадобитися допомога близьких людей, а деяким доведеться допомагати. На роботі і в побуті також чекає чимало різних клопотів, як дрібних, так і серйозних. У перервах між справами не можна забувати і про себе - займайтеся здоров'ям, робіть приємні покупки.

Мавпа 

Створення або зміцнення шлюбу вийде для Мавп на перший план. Можливе народження або усиновлення дитини, зміна місця проживання. Роботу цього року міняти небажано, тим паче, що на старому місці зміни також не виключені.

Півень 

Серйозно подумайте, як можна примножити наявні накопичення - наприкінці року у вас зростуть витрати. Можна розширити бізнес, монетизувати хобі, почати економити. Великі шанси виграти в лотерею або отримати несподівану спадщину.

Собака 

Рекомендується чергувати повсякденні рутинні обов'язки з періодами розслаблення і цікавим відпочинком. У середині року втома, що накопичилася, може призвести до емоційного застою, влаштуйте собі профілактику: їдьте у відпустку, знайдіть нове захоплення.

Кабан 

Цілеспрямованість і завзятість доведуть Кабанів до завершення всіх намічених планів. Удача буде супроводжувати в усьому: від випадкових знайомств до побудови нового бізнесу або створення сім'ї. Дерзайте і нічого не бійтеся.

Водолій - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Водолія на 2024-й / ua.depositphotos.com

Щур 

Водоліїв, народжених у рік Щура, чекають корисні знайомства. Потрібні зв'язки багато що вирішують, особливо в питаннях, що стосуються кар'єри. Дракон протегує тим, хто яскраво проявляється і нічого не боїться. Така лінія поведінки дасть можливість розкритися вашим талантам і здібностям. Їх обов'язково гідно оцінять.

Бик 

Бикам близькі сімейні цінності. Така стратегія поведінки послужить їм добру службу у 2024 році. У потрібний момент близькі люди прийдуть на допомогу. Народжених у рік Бика Дракон змусить переглянути головні цінності. Не бійтеся змінювати свої принципи. Завдяки цьому життя стане більш насиченим і цікавим.

Тигр

Тиграм Дракон готує хвилюючі пригоди в любовній сфері. Стосунки, що зав'язалися, матимуть усі шанси перерости в серйозний зв'язок. Сімейні Водолії зможуть зміцнити свій шлюб. Вони нарешті усвідомлять, яку цінність становить партнер, стануть менш запальними. Робота над стосунками надихне другу половинку на відповідні дії.

Кролик

Для Кроликів капуста викликає великий інтерес. У переносному сенсі це теж працює. Народжені в рік Кролика дуже люблять гроші. Дракон допоможе досягти фінансового успіху, головне - не лінуватися. Розташування зірок у 2024 році вказує на можливі конфлікти в колективі. У цьому випадку треба покластися на керівництво. Начальство зможе знайти компромісне рішення, що влаштовує всіх.

Дракон

Народжені в рік Дракона Водолії відчують себе на гребені хвилі. Тотемна тварина сприятиме їхньому розквіту. Оскільки ресурси Водоліїв опиняться на піку, їм захочеться бурхливих пригод, щоб виплеснути надлишки енергії. Зірки рекомендують стримувати свій запал тим, хто перебуває у стабільних стосунках. Інакше вийде, як у приказці: "що маємо - не бережемо, втративши - плачемо".

Змія 

На народжених у рік Змії чекає успіх у професійній сфері. Розпочатий у 2024 році бізнес точно піде в гору, варто докласти трохи зусиль. На амбітних особистостей чекають нові горизонти. Вибираючи сферу діяльності, придивіться до тих ніш, які раніше не розглядали. Не бійтеся змінювати напрямок.

Кінь

Коні в рік Дракона краще поводитися тихіше. Нехтуючи цією порадою, можна придбати проблеми зі здоров'ям. Особливо це стосується людей, які віддають перевагу екстремальним видам спорту. Завбачливість допоможе знизити ризик отримання травм В інших сферах у народжених у рік Коня буде все добре.

Коза 

Для Коз нагальним питанням стануть проблеми в особистому житті. Я рекомендую їм попрацювати над самооцінкою. Змінити ставлення до себе допоможе консультація у психолога. На користь піде також зміна стилю - зачіски, гардероба. Оновивши зовнішній вигляд, Коза одразу почуватиметься впевненіше.

Мавпа 

Мавп у рік Дракона зірки застерігають від участі в сумнівних авантюрах. Їм можуть надходити привабливі на перший погляд пропозиції, за якими нічого не стоїть. Замість того, щоб прагнути легких грошей, прокачайте свої професійні навички, пройдіть додаткове навчання.

Півень 

Півням давно пора змінити оточення. Рік Дракона надасть їм таку можливість. У Водоліїв, народжених у рік Півня, з'являться нові друзі. Підприємці знайдуть надійних партнерів по бізнесу. Спільні подорожі тільки зміцнять дружні зв'язки. Не відмовляйтеся від поїздки, якщо випаде такий шанс.

Собака

Для тих, хто народився в рік Собаки, дружба - не порожній звук. У 2024 році цих людей дещо розчарує їхнє оточення. Не варто боятися уславитися неввічливим, якщо захочеться розпрощатися з кимось із колишніх друзів. Порожнечу тут же заповнять нові приємні знайомі. Фінансова сфера потішить Собак своєю стабільністю. Можливі цікаві пропозиції щодо роботи.

Кабан 

У Кабанів настає сприятливий момент для того, щоб збулися давні мрії, якої б сфери це не стосувалося. Рік Дракона допоможе їм накопичити ресурси і здійснити бажане. Головне - не лінуватися і не зупинятися на півдорозі.

Риби - гороскоп за роком народження

Гороскоп для Риб на 2024-й / yavmode.ru

Щур 

Щури у ставленні до багато чого зможуть змінити свої принципи, позбудуться стереотипів, здобудуть кілька значних перемог над собою і над іншими. Без втрат теж не обійдеться, доведеться розпрощатися з деякими людьми, які раніше називали себе друзями. Але це теж виявиться на краще.

Бик 

Бики - з тих представників Риб, яким цей рік рекомендується провести у відносному спокої. Стабільний стан справ для них виявиться вигіднішим і кориснішим, ніж серйозні зміни. З'явиться багато можливостей для відпочинку і розваг.

Тигр 

Тигри воліють повільно, але наполегливо просуватися вперед, і це найсильніша їхня сторона. Прийдешній рік покаже, що вони з повною відповідальністю підійшли до втілення своїх планів.

Кролик 

Вам є, чим зайнятися в рік Дракона, крім роботи і сімейних проблем. У вашому оточенні буде багато нових облич, з'явиться кілька вигідних і привабливих пропозицій. Хороший період для великих покупок.

Дракон 

Драконам вдасться цього року виплутатися з кількох складних делікатних ситуацій, пов'язаних із фінансами. Вийде розплатитися з кредиторами і навіть зробити значні накопичення. В особистому житті теж все складеться відмінно.

Змія 

Завдяки природній розважливості Змії зуміють значно примножити свої капітали, розвинути бізнес або просунутися в кар'єрі. У любовних справах можливий деякий застій, але, зайняті фінансовими питаннями, вони цього навіть не помітять.

Кінь 

Коні зможуть вдало поєднувати суспільне, ділове й особисте життя, вдало розпорядяться всіма шансами і завершать рік буквально на коні. Головне, не перевтомлюватися, щоб залишалися сили радіти перемогам.

Коза

Код долатимуть сумніви щодо власної успішності та привабливості. Їм варто на деякий час забути про гордість, попрацювати над спірними рисами характеру. Інакше безліч можливостей просто пройде повз ніс. А це вкрай небажано.

Мавпа 

Мавпи протягом цього року не раз будуть із головою пірнати в сумнівні проєкти та різні авантюри. Це створить загрозу для їхньої репутації та значно спустошить гаманець. Подумайте, чи так необхідні вам ці захоплення, чи не краще зайнятися чимось серйознішим. Частіше прислухайтеся до порад близьких людей.

Півень

Півні отримають шанс відродити колишні стосунки зі старими друзями, зможуть розплутати безнадійні проблеми і буквально рвонуть уперед у всіх сенсах. Їм буде надзвичайно щастити в усьому, з'явиться багато можливостей і позитивних вражень від життя.

Собака

Собакам зірки рекомендують підвищити свою кваліфікацію, якнайкраще освоїти навчальну програму, прокачати наявні навички. Прийдешній рік принесе успіх тим, хто вдосконалює свої знання на колишньому місці роботи. Для переходу на іншу час зараз не дуже вдалий. Зате цей час чудово підходить для нових знайомств і стосунків.

Кабан 

Подорожі на далекі відстані принесуть цим представникам знака величезну кількість вражень і навіють нові ідеї щодо свого життя. Використовуйте всі шанси, щоб як слід розвіятися в поїздці, будьте відкриті всьому незвіданому, і доля винагородить вас.

Вас також можуть зацікавити новини: