На кого чекають романтичні пригоди в серпні / фото ua.depositphotos.com

Серпень з перших днів підкине нам складнощів. Це час, коли зірки заохочують за щирість почуттів і вірність своєму серцю.

Астрологи радять скористатися нагодою і вирішити всі романтичні питання. Вони розповіли, яким знакам Зодіаку на тижні з 3 по 9 серпня пощастить у коханні. Про це пише SlovoFraza.

Читайте такожАстролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким неабияк пощастить у кінці літа

Відео дня

Овен

Самотні Овни можуть закохатися, як вперше. Велика ймовірність, що всі минулі прихильності на тлі нових почуттів здадуться блідими тінями, тому астрологи радять зробити все можливе, щоб добитися взаємності. Овнам, у яких вже є кохана людина, гороскоп прогнозує яскраву демонстрацію почуттів і рішення всіх неконструктивних образ.

Рак

В астрологів для Раків є важлива новина: повний місяць посилить чутливість, а значить, з'явиться реальний шанс зміцнити стосунки або зустріти справжнє кохання. Масштаб щасливих змін у кожного Раку буде свій, але при наявності віри у себе щастя подвоїться. На цьому тижні можна навіть знову зійтися з екс-партнером, якщо того захочуть зірки.

Терези

У самотніх Терезів у серпні будуть чудові шанси налагодити особисте життя. Якщо хтось дорогий серцю, потрібно сказати про свої почуття — людина обов'язково відповість взаємністю. Тим, хто вже щасливий у стосунках, астрологи радять продемонструвати своє кохання, розкрити партнеру непізнані грані своєї особистості й показати себе з найкращої сторони. Це не тільки посилить почуття, але й ще більше прив'яже кохану людину.

Раніше астрологи прогнозували, що на три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток.