На які знаки чекає багатство в серпні 2020 року / фото slovofraza.com

Буває так, що зірки й планети в поганому настрої, що негативно позначається на успіхах у фінансовій сфері.

З 3 по 9 серпня буде кілька знаків Зодіаку, які досягнуть успіху у фінансах, пише SlovoFraza.

Читайте такожНазвано три знаки Зодіаку, яких обожнюють всі

Відео дня

Близнюки

Найсприятливіші дні для фінансової активності та роботи — 5, 6 та 8 серпня. У ці дні все буде йти своєю чергою, і фортуна не відвернеться від Близнюків. В інші дні теж можна досягти бажаного, але з трохи більшими витратами сил, енергії та часу. Це ідеальний час для мотивованих і натхненних новими ідеями Близнюків.

Діва

Змінити на краще своє фінансове становище можна активністю у роботі та бізнесі. Важливо працювати й не переставати всебічно розвиватися. Також у цьому плані корисно буде мислити позитивно і мріяти. Зірки та планети наділять Дів могутньою інтуїцією, що теж вкрай позитивно позначиться на їхніх успіхах у роботі. Не потрібно боятися діяти спільно зі своїми колегами та партнерами.

Козеріг

Це буде досить сприятливий час для початку нових справ, фінансової активності. Можна здійснювати дорогі покупки — купувати квартиру, автомобіль, дорогу техніку. Гроші можуть зробити Козерогів щасливішими, якщо правильно ними розпоряджатися. У цьому плані корисно буде покластися на шосте почуття, а поради оточуючих людей краще обходити стороною. Навіть якщо вони будуть виходити від чистого серця, їхня користь виявиться сумнівною.

Раніше астролог Павло Глоба розповів, для яких знаків Зодіаку кінець літа може стати початком нового життя.