Ілюстрація REUTERS

Важливо розуміти, що місячна фаза і вплив Місяця можуть бути не лише позитивними, але й згубними для зодіакальних представників.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких місячне затемнення і Повня 5 червня можуть стати фатальними, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у червні чекає фінансовий успіхТельцю в період місячного затемнення варто поводитися максимально обережно, тому що Місяць має негативний вплив. Перш за все, слідкуйте за станом здоров'я. Заборонено переробляти, вживати багато алкоголю, солодощів або жирної їжі. Будь-якої з цих чинників 5 червня здатний спровокувати ланцюгову реакцію і призвести до серйозних порушень. Доведеться контролювати і емоційний стан. Повний місяць провокує негатив і агресію, яку Телець здатний викинути на близьких людей. Навіть не думайте, оскільки велика ймовірність з кимось серйозно посваритися і навіть назавжди розлучитися. Набагато безпечніше провести весь день на самоті і не контактувати з оточуючими.

Відео дня

Скорпіон

Знак зодіаку Скорпіон 5 червня прокинеться з огидним настроєм. Швидше за все, ви погано спали, тому весь день будете почувати себе роздратованим, втомленим і розбитим. Місяць підливає масла у вогонь, роблячи вас ще й необґрунтовано тривожним. Зодіакальний представник зациклиться на якійсь думці. День стане для вас фатальним, якщо не зможете вчасно відпустити всі тривоги і страхи, тому що ці емоції завадять помітити вигідну можливість і перспективи для кар'єрного зростання. Скорпіон ризикує витратити дорогоцінний час на безглузді переживання, дозволяючи конкурентам обійти себе і отримати бонуси, які Всесвіт приготувала виключно для вас.

Водолій

Водолію хочеться як можна швидше просунутися на професійному терені і досягти приголомшливих успіхів. Але місячне затемнення вам в цьому не допоможе, а швидше нашкодить. Сьогодні ви не здатні розташувати до себе, думки плутаються, а ваша вроджена чарівність перестає працювати. Тому в Повню 5 червня гороскоп радить не займатися діловою активністю. Не призначайте ділових зустрічей, бізнес-вечерь і переговорів. Для Водолія подібна помилка може коштувати кар'єри. По суті, одна невдала операція відсуне на кілька кроків назад в кар'єрних сходах і відстрочити момент отримання нової посади. Тому сьогодні краще займатися адміністративними справами та розв'язуати нагальні питання.

Риби

Знак зодіаку Риби – природжений романтик, який завжди вірить в любов і мріє зустріти споріднену душу. Ці думки мотивують вас в місячне затемнення відправитися на пошуки другої половинки. Але астрологічний прогноз закликає закрити серце і не впускати туди незнайомців, поки Місяць не змінить фазу. Річ у тому, що в Повню Риби повністю позбавляються контролю та приймають неправильні рішення. Ви перетворюєтеся в емоції, позбавлені мудрості і інтуїції. Якщо не послухаєте підказок гороскопу, то ризикуєте впустити в життя токсичної людини, який буде вами маніпулювати і зробить нещасними. Так що краще поки продовжити самотність.