Ілюстрація REUTERS

Сонячні та Місячні затемнення – це особливий астрологічний фактор, який може дуже сильно змінити життя людини. В астрології затемнення – один з методів прогнозування ключових етапів у житті людини.

Про це УНІАН розповіла астролог Марина Скаді.

В чому особливість місячних і сонячних затемнень

Ефект затемнення зазвичай триває близько 6 місяців, до наступного сезону затемнень. Але вплив затемнення, теми, порушені затемненням і ситуації з ним пов'язані, можуть розвиватися протягом багатьох років до наступного затемнення того ж циклу Саросу. Сарос – означає повторення, визначений інтервал часу.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найпривабливіших жінок за знаком Зодіаку

Затемнення роблять значущий вплив на світові події і особливо, на світових лідерів. Про серйозний вплив затемнення на життя конкретної людини можна говорити лише тоді, коли воно активізує планети або будинку його гороскопу. Але загальне наростаюче напруження поблизу дат затемнень і сам коридор затемнень, помітять всі, тим більше, цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Знаючи сезони і дати затемнень, ми можемо більш усвідомлено ставитися до подій нашого життя і життя наших близьких. У ці періоди слід уважно відстежувати всі відбуваються ситуації, зустрічі і нові ідеї. Все те, що входить в наше життя сезон затемнень, стає частиною нашого життя на тривалий період.

Сонячні і Місячні затемнення впливають на нас неоднаково. Місячне затемнення триває протягом кількох годин, у той час як Сонячне затемнення триває всього кілька хвилин через набагато менший розмір місячної тіні. Сонячні затемнення більш зовнішні, мають справу з подіями навколо людини, а Місячні затемнення більш емоційні і внутрішні – це роздуми про особисте.

На відміну від Сонячного затемнення, Місячне – це завершення якогось етапу в нашому житті. Сонце і Місяць знаходяться в опозиції, це умова повного місяця. Місячне затемнення – це час максимальної освітленості, прояви питань і проблем. Це криза, в результаті якого щось буде кардинально змінено або відкинуто. Таємне може стати явним, інформація поширюється миттєво, стаючи надбанням громадськості. Воно приводить у виконання довгострокові проекти і завдання.

Місячне затемнення 5 червня

Місячне затемнення / REUTERS

Напівтіньове Місячне затемнення 5 червня в 22:25 за київським часом у Стрільці на Південному Вузлі, включає неусвідомлені потреби минулого яка розпочинає сезон затемнень літа 2020 серії Саросу 4N.

Народження цієї сім'ї затемнень було 25 травня 1389 р на Північному полюсі. Закінчення цього циклу буде 29 червня 2633 р. Попередні затемнення цієї серії Саросу були в травні – червні 2002 року. Відмінні риси цього сімейства затемнень – ілюзії, особливо в матеріальних і грошових питаннях – з'єднання Венери та Нептуна в Тельці. Сприяє повній плутанині в емоційній сфері, цілком поглинає душу і почуття.

Люди неправильно оцінюють свої сили і ситуації, схильні до необдуманих витрат і вчинків. Відірваність від реальності, ідеалізм, романтизм, мрійливість призводять до непрактичних дій. Але це може бути продуктивний період для творчих людей, т. к. з'єднання Венери і її вищої октави – Нептуна, дає велику уяву, і натхнення; глибокі та високі стани свідомості, прагнення до прекрасного в усіх формах. Квіконс від Юпітера до з'єднання Юпітера з Північним Вузлом у Тельці приносить стримуючі обставини, пробуджує комплекс неповноцінності, це ситуації – крок вперед і два назад, але і пошук конструктивних дій.

Плутон у поєднанні з Північним вузлом у Тельці вказує на необхідність трансформації, особливо у фінансовій сфері, вказує на кризу в економічній і політичній системі. Цей аспект відкриває просто безмежні можливості для перетворень, затемнення цієї серії Саросу призведе до змін у світовій економіці, що відіб'ється на житті кожної людини.