Молодик - короткочасний по тривалості період часу / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 20 липня, до 20 годин 34 хвилини настає молодик, який мине під знаком Зодіаку Рак.

Читайте такожВідомий астролог пообіцяв чотирьом знакам Зодіаку в липні неймовірний тріумф

Молодик - короткочасний за тривалістю період часу характеризується впливом на все живе особливого енергетичного імпульсу. Будь-яке починання краще приурочити саме до молодика.

УНІАН розповість Вам про особливості молодика і як правильно поводитися в цей день.

Молодик у липні: коли, дата

Молодик настане 20.07.2020 в 20:34. Це 29 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Рак. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Схід Місяця у 03:16, а захід у 21:14.

Особливість липневого молодика

Місяць у знаку Рак. Час неспішної стабільності. Ідеально підходить для добре налагодженої діяльності підприємств, зайнятих монотонним виробництвом. Так само непогано йдуть справи, пов'язані з антикваріатом і юриспруденцією. Ініційований вами в цей час судовий процес повинен закінчитися максимально вигідно для вас.

Читайте такожВ липні в чотирьох знаків Зодіаку настане переламний момент в житті - астрологиОбережніше ставитися до кредитування та надання грошей у борг. Є ймовірність, що доведеться дуже довго чекати їх повернення. Оскільки в цей час підвищується емоційна чутливість, слід тактовно і уважно ставитися до близьких людей, це піде вам тільки на користь.

Для розвитку духовних сил корисний аутотренінг, медитативні практики і розвиток екстрасенсорної чутливості. Для уникнення неприємних наслідків потрібно уважне ставлення з металевими предметами і вогнем.

Що можна робити на молодика 20 липня

Молодик - це час, коли Місяць тільки зароджується / фото ua.depositphotos.com

Молодик - це час, коли Місяць тільки зароджується, і в цей час його практично не видно на небосхилі.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, які в липні знайдуть кохання всього свого життяЦей короткочасний по тривалості період часу характеризується впливом на все живе особливого енергетичного імпульсу. Будь-яке починання краще приурочити саме до молодика.

Розпочате голодування, наприклад, або розвантажувальний день сприяє виведенню шлаків з організму, запобігає виникненню різних захворювань. Ідеальний час для позбавлення від згубних звичок.

Також астрологи радять у цей день позбутися від старого непотребу, що накопичився в будинку.

У молодика також можуть снитися віщі сни, в них можна побачити причину своїх занепокоєнь.

Що не можна робити на молодика 20 липня

Ні в якому разі в цей день не можна промовляти речі, яких ви побоюєтеся / фото ua.depositphotos.com

На молодика жителі Землі можуть відчувати апатію і занепад сил.

Малоефективний день як для індивідуальної, так і для колективної роботи. День гарний для усамітнення, самоаналізу й оцінки минулих вчинків або будівництва планів на майбутнє.

Невірне тлумачення своїх вчинків загрожує відчутними втратами. Життєві сили в цей час не на висоті, тому слід уникати перевантажень і не починати нових, особливо ризикованих справ. Можна просто поспілкуватися з книгою.

У жодному разі в цей день не можна промовляти речі, яких ви побоюєтеся. Це може притягувати негатив.

Молодик у червні: що чекає на знаки Зодіаку 20 липня

Гороскоп на 20 липня / noi.md

Овен: гороскоп на 20 липня 2020 року

Складний, суперечливий день. Несприятливий збіг обставин може вимагати від вас максимальної гнучкості в спілкуванні, вміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Будьте готові до серйозних проблем з друзями або близькими людьми. Сімейні проблеми або побутові клопоти спричинять додаткові витрати. Вірогідні проблеми з дітьми — вам доведеться докласти деякі зусилля, відстоюючи свій батьківський авторитет.

Тілець: гороскоп на 20 липня 2020 року

З самого ранку очікуйте непорозумінь і розбіжностей. Не виключені неприємні новини, пов'язані з близькими людьми або невдачами в сфері професійної діяльності. Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Проблеми з часом вирішаться, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу.

Близнюки: гороскоп на 20 липня 2020 року

Небезпечний, напружений день. У родинних стосунках або в спілкуванні з партнером можливі проблеми або брехливі обіцянки. Досить імовірно, що на порозі нове захоплення, яке закінчиться сльозами і образами. Цей день може подарувати вам несподівану зустріч. У чоловіків-Близнюків можливі проблеми зі здоров'ям.

Рак: гороскоп на 20 липня 2020 року

В цей день ваші почуття придбають незвичайну гостроту. Ви зможете зняти таке напруження, зайнявшись улюбленою справою, відклавши всі домашні обов'язки на другу половину дня. Залишок дня проведіть разом з дітьми.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у липні чекає доленосна зустрічЛев: гороскоп на 20 липня 2020 року

День морального очищення, духовних шукань і зосередження на філософських проблемах. Будь-яка робота, що вимагає активних дій, чи властива вам рішучість ляжуть на плечі тяжким вантажем. Добре проявляти милосердя, великодушність, заступництво. Не можна відмовляти у виконанні прохань або приймати жорсткі рішення.

Діва: гороскоп на 20 липня 2020 року

Ймовірно, інтереси дітей чи близьких родичів зажадають від вас завтра уваги та особистої участі. Намагайтеся бути привітними зі знайомими. Проявіть мудрість і витримку. Швидше за все, саме цей день дозволить вам вирішити одну з сімейних проблем. Сприятливий день для колективних заходів, фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі.

Терези: гороскоп на 20 липня 2020 року

День спокус. Може статися так, що завтра вас чекає захоплююче дійство, яке запам'ятається надовго і принесе масу приємних відчуттів. Можете не турбуватися ні про що, оскільки всі пригоди, які вас чекають, закінчаться благополучно.

Скорпіон: гороскоп на 20 липня 2020 року

День кармічної розплати. Події минулого літа можуть серйозно вплинути на ваш настрій і здоров'я. Сприятливе вирішення важливих опитувань і благополучний результат справи принесуть спокій і впевненість у завтрашньому дні. Можливо, з'являться нові надії та плани. Завтра  краще відпочивати або займатися тільки звичною для себе домашньою роботою.

Стрілець: гороскоп на 20 липня 2020 року

Ні в якому разі самі не робіть в цей період жодних великих капіталовкладень або покупок - несприятливе поєднання планет може призвести до серйозних фінансових втрат.

Козеріг: гороскоп на 20 липня 2020 року

Сприятливий день для колективних заходів, фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Швидше за все саме цей день дозволить вам вирішити одну з сімейних проблем. Сприятливі сімейні стосунки, романтичні захоплення, закоханість. Сни зазвичай виконуються. Безодня, провалля, яр у сні - неприємність від жінки.

Водолій: гороскоп на 20 липня 2020 року

День пов'язаний з ілюзіями, самообманом. Регресивне рух Меркурія вказує на небезпеку бути обдуреним в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки. При зверненні в урядові організації або при роботі з документами протипоказані поспішність, зайва довірливість. Досить імовірно нове короткочасне захоплення. Не варто сліпо довіряти партнерам.

Риби: гороскоп на 20 липня 2020 року

Вас чекає спокійний і гармонійний день. Рекомендується тверезо оцінити ситуацію і зробити необхідні висновки. Риби отримають можливість благополучно вийти з низки проблем. Сприятливо налагодження побуту, фізична праця на дачній ділянці. Якщо у вас є тварини, то приділіть їм більшу частину вільного часу.

Гороскоп підготовлено за матеріалами сайту supercook.ru.

Місячний календар на липень 2020

vedmochka.net