Молодий місяць буде досить безпроблемним / фото: ua.depositphotos.com

Молодик - дуже важлива, хоч і найбільш короткочасна фаза Місяця. Астрологи розповіли про те, що можна робити в цей незвичайний день, який настане 23 квітня, а що не можна.

Про це пише slovofraza.

Згідно з місячним календарем, 23 квітня Місяць перебуватиме у Знаку Тельця. Подібне розташування Місяця щодо зірок говорить про те, що сьогоднішнє молодий Місяць буде досить безпроблемним.

Відео дня

Що можна робити на Молодик 23 квітня

Можна займатися плануванням справ. У Молодика корисно подумати про майбутнє, тим більше «в присутності» Тільця. Стихія Землі ідеально поєднується з новим Місяцем, так що не забувайте думати про те, що чекає на вас попереду.

Читайте такожМолодик 23 квітня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуТелець тісно пов'язаний з домашньою енергетикою, тому сьогодні можна сміливо робити генеральне прибирання, перестановку меблів. Корисно буде провести вечір з родиною або з коханою людиною наодинці. В домашніх стінах будуть швидше відновлюватися енергія і сили.

Якщо є бажання, можна активно відпочити. Протягом дня ефективними будуть заняття спортом. Подібна активність добре позначиться на настрої і удачі.

Цей день дуже добре підійде для початку нових відносин, любовних зізнань, романтики. Можна зізнаватися у коханні, будувати спільні плани, мріяти. Можна знайомитися з новими людьми, причому як у реальному житті, так і в інтернеті. У соціальних мережах є шанс натрапити на цікаву людину.

Що не можна робити на Молодик 23 квітня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя кардинально зміниться до кінця квітняПерше, що астрологи не радять робити, так це порушувати задумані раніше плани на день. Навіть якщо щось піде не так, краще просто перечекати бурю, але не кидатися в паніці. Дотримання плану важливо і в справах, і в любові. Якщо було призначено побачення, то не треба його скасовувати в останній момент, оскільки ви можете дуже сильно засмутити другу половинку.

Не варто також йти ва-банк у сумнівних ситуаціях. Наприклад, якщо вам здається, що гра не варта свічок, то краще відступити. Якщо знайти якийсь обхідний шлях або альтернативу не виходить, краще відкласти. Не варто сподіватися на інтуїцію у всьому, що стосується грошей і роботи.

Також астрологи настійно не рекомендують падати духом. У складних ситуаціях краще заручитися підтримкою колег або близьких людей, але не дозволяти собі сумувати. Молодий місяць у Тельці — це час, коли дуже багато що залежить від внутрішньої впевненості людини, і в багатьох питаннях вона відіграє визначальну роль.