Молодик у Стрільці 24 листопада "озолотить" ці знаки Зодіаку / фото 1zoom 

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить з грошима в кінці цього місяця. Це означає, що їм варто очікувати на раптові надходження на рахунок або будь-яку фінансову допомогу. Детальніше читайте в матеріалі. 

Близнюки

Близнюкам вирішать допомогти. Це можуть бути якісь не дуже близькі родичі. Допомога може бути як на честь якогось свята, так і з менш приємного приводу - як спадок. У будь-якому випадку Близнюки її не очікують отримати. Астрологи радять не витрачати гроші, а вигідно їх інвестувати. 

Терези

Терезам можуть виплатити премію за хорошу роботу або призначити якусь соціальну допомогу. Новин про це варто очікувати в саму дату молодика - 24 листопада. 

Відео дня

Астрологи радять витратити отримані кошти на себе і поліпшення умов свого життя. Можна купити щось додому або відправитися на шопінг. 

Риби

Молодик в Стрільці принесе Рибам плату за рахунками. Це може бути повернення боргу, виграш або грошовий подарунок. Зірки кажуть, що представникам даного знака Зодіаку дістануться "легкі гроші". Кращий спосіб їх застосування - це створення фінансової подушки.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які не можуть тримати язик за зубами.

Вас також можуть зацікавити новини: