Астрологи назвали найбільші страхи знаків Зодіаку / twnews.se

Астрологи назвали найбільші страхи знаків Зодіаку.

Про це пише "Клубер".

Овен: страх залежності від інших

На перший погляд, Овен волелюбний і впевнений в собі, але така поведінка часто є лише маскою. Людина, народжена під цим сузір'ям, боїться залежності від інших людей. Але глибоко в душі він потребує підтримки близького оточення, оскільки втративши її, починає хандрити.

Відео дня

Тілець: страх невизначеності

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірна удача в червніТільця найбільш лякає невизначеність і почуття некерованості. З цієї причини у відносинах Телець починає довіряти партнеру не відразу, а через якийсь час. Йому необхідно переконатися, що над відносинами буде працювати не тільки він один. Якщо Телець так і не відчуває впевненості в цьому, то стає дратівливим і мстивим.

Близнюки: страх виявитися недостатньо хорошими

Яким би живим і відкритим ні здавався представник цього знака, він сам усвідомлює, що насправді є складною особистістю з постійно мінливим поведінкою. Навіть у гармонійних відносинах Близнюки продовжують думати про те, що їх люблять не за те, якими вони є, а за якусь вигоду. У складних ситуаціях вони не хочуть слухати пояснення іншої людини і відповідають саркастичними зауваженнями.

Рак: страх, що його перестануть любити

Для Раку дуже велике значення має те, наскільки цінною особою він є для іншої людини. Тому він боїться, що його можуть кинути, перестати любити або звинуватять у тому, чого він не скоював. У таких ситуаціях він перетворюється на песимістичну, замкнуту людину.

Лев: страх приниження

Втрата особи і приниження – це ситуації, що змушують Лева демонструвати свої найгірші якості. Якщо ви будете ігнорувати його потреби і бажання, то зрозумієте, що найбільше він боїться зрозуміти, що не має такого вагомого значення для оточуючих, як сама думає. На подібні ситуації він реагує сарказмом і закритістю.

Діва: страх викриття

Діва здається дуже стриманою. Подібна поведінка допомагає їй маскувати внутрішню невпевненість. Найбільше вона боїться виявитися не такою працьовитою і талановитою людиною, якою її вважають інші люди. Через це Діва постійно відчуває внутрішнє напруження. Тобто постійно докладає зусиль, щоб створити хороше враження. У кризових ситуаціях вона стає плаксивою, надто емоційною і деструктивною.

Читайте такожСкладнощі для Близнюків і удача для Дів: з'явився фінансовий гороскоп на червеньТерези: страх осуду

Терези нерідко піднімаються на найвищі щаблі соціальної драбини. І найбільший їхній страх полягає в тому, що оточуючі почнуть говорити про них погані речі, виділяючи слабкі сторони або неправильно трактуючи їх дії. У складних ситуаціях вони демонструють агресію, постійно кричать і сваряться.

Скорпіон: страх, що інші скористаються його слабкостями

У Скорпіона не так вже багато комплексів, але все-таки одна червоточина є – він не вважає себе достатньо розумною і талановитою людиною. Цей комплекс відкриває вразливі сторони представника цього знака і змушує боятися, що навколишні використають цю слабкість у власних цілях. У кризових ситуаціях він починає поводитися саркастично і пасивно.

Стрілець: страх забуття

Може здатися, що Стрілець – людина абсолютно неамбіційний. Але все ж він дуже хоче подобатися оточуючим. Йому вкрай необхідно, щоб про нього згадували тільки з кращого боку, тому будь-який критичний випад в свою сторону він сприймає як щось особисте. Якщо Стрільця не хвалять за виконану роботу або хороші вчинки, він починає відчувати себе не в своїй тарілці. У подібних ситуаціях він перетворюється в поверхневого, розстроєну людину, з якою важко спілкуватися.

Козеріг: страх дати волю своїм емоціям

Коли мова заходить про прояві емоцій, Козеріг починає поводитися як особистість недовірлива і невпевнена в собі. Він боїться, що якщо продемонструє довіру і дасть волю почуттям, то тим самим почне «танцювати під чужу дудку». Тому у всіх своїх вчинках він намагається зберегти максимум холоднокровності, але в критичних ситуаціях його слабкі сторони стають очевидними: Козеріг поводиться як вередлива, ревнивий і емоційна людина.

Водолій: страх здатися невпевненим у собі

З боку здається, що Йому все одно, що подумають про нього інші люди. Але в реальності це удавана впевненість в собі, так як всередині він залишається досить закомплексованою людиною. А він веде себе таким чином для того, щоб зберегти свою індивідуальність і не злитися з натовпом. У складних ситуаціях він виявляє невміння слухати оточуючих і зарозумілість.

Риби: страх байдужості

Насправді людини, народженої під цим знаком, не можна назвати невпевненим у собі. Але, все ж, Риби постійно думають про те, як їх сприймають оточуючі. Найбільше вони бояться того, що їх почнуть сприймати як належне. Заручившись турботою про інших, статут і розчарувавшись, Риби стають критичними, холодними і втрачають уміння добирати правильні слова.