Названі знаки Зодіаку, у яких почалася "чорна" смуга / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких загрожують неприємності у справах. Вони можуть призвести до бідності або до втрати значної суми грошей. Йдеться про період з 19 до 25 грудня.

Серйозно не пощастити може трьом знакам Зодіаку. Люди, народжені під ними, ризикують розоритися або втратити джерела доходу.

Знаки Зодіаку, яким загрожує бідність

Поточного тижня неприємні зустрічі будуть підстерігати Левів. Їм можуть зустрітися на шляху люди, які захочуть скористатися їх добротою заради корисливих цілей. У тому випадку, якщо у Левів не вийде встояти, неприємностей та фінансових наслідків від них не уникнути.

Відео дня

Проблеми на роботі у зазначений період можуть з'явитися у Дів. Хтось із минулого нагадає про старий борг, який Дівам доведеться повернути. Ще не виключено, що представники цих знаків зіткнуться з проблемами зі здоров'ям, що також може призвести до втрати джерел доходу.

Негативні події поточного тижня перевернуть з ніг на голову життя Скорпіонів. Все піде шкереберть. Для мінімізації наслідків астрологи рекомендують представникам даного знака менше витрачати гроші та не піддаватися слабкостям.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких будуть особливо вдалими в справах та зможуть поліпшити своє фінансове становище.

Вас також можуть зацікавити новини: