Названо знаки Зодіаку, у яких все піде не за планом через молодика в січні / фото 1zoom 

Ретроградний Меркурій, який розпочав цей рік, закінчується 18 січня. Але астрологи попереджають, що не варто відразу братися за важливі справи, оскільки слід Меркурія буде відчутний ще протягом декількох тижнів - до 7 лютого. Молодик 21 січня - точка перевороту потужної енергії. Цей день може принести негативні події в житті двох знаків Зодіаку. 

Овен

У них можуть скасувати рейс, яким вони збиралися кудись їхати або летіти. Також може бути допущена банальна помилка в оформленні якихось документів або купівлі посадочних квитків. 

Якщо в цей день доведеться оформляти якісь документи і дозволи, то будьте впевнені - будуть якісь неприємності у вигляді збоїв в роботі бази даних або у вигляді конфліктів в черзі. 

Відео дня

Водолій

Водоліям можуть заблокувати банківську картку, що унеможливить важливу покупку. Також може бути втрата фінансів. Наприклад, Водолії дадуть комусь гроші в борг, а та людина їм не поверне їх. Проблеми з фінансовими ресурсами можуть бути через невигідну покупку або через те, що представники цього знака стануть жертвою шахраїв. 

Нагадаємо, вихідні будуть важкими для двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: