Найбільш лукаві знаки Зодіаку / фото rabstol.net

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, від яких не варто чекати щирості. Вони все роблять тільки заради своєї вигоди, а на ваші почуття їм по суті все одно. Тому не варто їм сліпо довіряти.

Близнюки

Близнюки - це лукавий знак Зодіаку, який дуже любить приміряти на себе різні маски. З одного боку вони досить комунікабельні і доброзичливі, а з іншого - обіллють вас брудом за спиною і оком не моргнуть. Заводити друзів серед цього знака Зодіаку дуже небезпечно, адже на них не можна покластися. Вони можуть підставити вас в будь-яку хвилину.

Рак

В обличчя Раки будуть вам посміхатися, а за спиною будуть робити все, щоб здаватися на вашому тлі краще. Особливо це стосується жінок-Раків, які володіють багатьма комплексами, що не дозволяють їм жити на повну котушку. Вони дуже заздрісні, тому в очах оточуючих будуть намагатися вас очорнити. Крім того, жінки цього зодіакального сузір'я здатні на дуже підлі вчинки.

Відео дня

Терези

Якщо Терези хочуть щось отримати, то доб'ються цього будь-якими методами. Але це більше стосується саме чоловіків. Наприклад, вони хочуть роздобути прихильність якоїсь жінки. Звичайно, вони почнуть лити їй воду у вуха, або, як кажуть в народі, вішати локшину. Але як тільки жертва попадеться в їхні мережі, вони тут же розкриють своє справжнє обличчя, і воно може вам не зовсім сподобатися. Тому перш ніж вступати з ними у стосунки, гарненько подумайте про наслідки.

Нагадаємо, кінець року обіцяє трагедії двом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: