Новий тиждень буде дуже важким для трьох знаків Зодіаку / фото 1zoom 

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, представникам яких варто бути обережними. Цей тиждень буде для них дуже складним і може змусити пройти певні випробування. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН. 

Овен

З самого понеділка у них буде дуже нервовий стан. Фактори, які викликають роздратування, будуть тільки збільшуватися, тому звинувачувати у всьому понеділок не варто. 

У Овнів можуть бути конфлікти з колегами на роботі, з підлеглими або начальством. Скоріш за все, ця проблема переросте в глобальну. 

Відео дня

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку зіткнуться з проблемами зі здоров'ям. Це може бути як звичайна застуда, яка потім призведе до ускладнень, так і виявлення якихось серйозних болячок. Також можуть бути різні травми - від ударів до переломів. Тому зірки радять бути обережними і намагатися уникати потенційно небезпечних місць. 

Лев

Представники цього знака Зодіаку можуть скандалити зі своїми родичами. Найбільше ризик конфлікту саме з коханими. Астрологи стверджують, що причини тих сварок, які будуть на цьому тижні, накопичувалися як сніжний ком. Зараз до конфліктів підштовхує місячне затемнення 8 листопада і коридор затемнень, який був раніше. 

Експерти радять намагатися не виходити з себе, однак з огляду на вплив небесних тіл, це буде просто неможливо. 

Нагадаємо, названо найледачіші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: