Як залучити удачу знакам Зодіаку / depositphotos.com

Досвідчені астрологи кажуть, що наступаючий рік Кролика (Кота) допоможе кожній людині знайти сімейне благополуччя. З огляду на те, що покровитель року - істота домашня, то і талісман потрібно вибирати для будинку. УНІАН розповість, які символи знаків Зодіаку варто придбати в квартиру кожному представнику зодіакального кола.

Раніше ми говорили про те, що надіти, щоб залучити удачу на Новий рік 2023 кожному із знаків Зодіаку.

Потужний захист знаків Зодіаку на прийдешній рік - перелік талісманів

Для кожного знака Зодіаку в 2023 році приготований свій оберіг. Езотерики підбирали їх, орієнтуючись не тільки на стихію, але і на сумісність з Кроликом (Котом) - покровителем року.

Відео дня

Овен (21 березня - 20 квітня)

У Овнів наступаючий рік буде вдалим для прийняття рішень і самоорганізації. Плани, які ви побудуєте, обов'язково збудуться, а Всесвіт допоможе уникнути помилок і невдач. Для того, щоб привернути до себе Кролика (Кота), придбайте новий органайзер або блокнот і записуйте в нього всі свої наміри. Бажано, щоб ця штучка була жовтого, оранжевого, морквяного, червоного або пурпурного кольору.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Новий рік готує Тельцям багато вдалих знайомств, успішних проектів і нових друзів. Вам варто бути відкритими до суспільства - так ви зможете обзавестися корисними контактами. Астрологи рекомендують купити новий телефон або оновити старий, щоб Всесвіт зрозумів, що ви готові записувати нові номери в свій гаджет. Вдалі кольори для Тельця в майбутньому році - зелений і смарагдовий, так що, ви можете купити гарний чохол для телефону в цих відтінках.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Головне завдання Близнюків на майбутній рік - привести в порядок своє здоров'я і тіло. Внутрішня і зовнішня гармонія - те, чим ви повинні займатися в першу чергу. Саме тому талісман для вас - килимок для йоги, гантелі, спортивна форма або абонемент в спортзал. Вдалий колір - жовтий і всі його відтінки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Представникам водної стихії забезпечені подорожі та відрядження - готуйтеся пакувати валізи. Поїздки можуть бути робочими або сімейними, але переміщатися доведеться часто. Ідеальним подарунком і оберегом для себе виявиться нова валіза або дорожня сумка, і краще, щоб ця річ була блакитного, синього або сріблястого кольору.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вогняним Левам астрологи нагадують, що в Новий рік потрібно входити впевнено - з любов'ю до себе. Ви, при всій своїй самопожертві, повинні пам'ятати, що ви - центр цього всесвіту. Талісманом, який допоможе вам поглянути на себе по-новому, буде красиве велике дзеркало або будь-які доглядові косметичні засоби. Для того, щоб не нервувати Кролика (Кота), а заручитися його підтримкою - зверніть увагу на предмети жовтого або оранжевого відтінку.

Діва (24 серпня - 22 вересня)

Практичні Діви в Новому році зможуть накопичити те, що давно хотіли - гроші, досвід, знання, друзів, консервацію в кінці кінців. Відкладайте постійно, навіть якщо здається, що це крапля в морі - Всесвіт все одно вас почує і примножить. Придбайте собі велику скарбничку зеленого, коричневого, блакитного або бежевого кольору.

Терези (23 вересня - 23 жовтня)

Самоосвіта - ось, що буде найважливішим для повітряних представників знака. Ви зможете знайти новий навик, вивчити мову, отримати водійські права - все, що завгодно. Для того, щоб прискорити цей процес, купіть предмет, який уособлює ваші бажання. Для навчання - книгу або блокнот, для малювання - кисті або олівці, для прав - чохол або портмоне і тд і тп. У відтінках віддавайте перевагу колірній палітрі морської хвилі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Водні Скорпіони зможуть реалізувати в майбутньому році те, що давно планували. Як і Овни, вони повинні швидко хапатися за шанси і нічого не упускати, інакше можна "перегоріти". Не забути про найважливіше і структурувати простір допоможе щоденник, блокнот, органайзер або наручний годинник. Оптимальні кольори - чорний, пурпурний, насичений темно-червоний.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Для вогняних Стрільців Новий рік 2023 буде нестабільним - чекайте на безліч яскравих емоцій. Вони можуть бути як позитивними, так і негативними, але ви повинні навчитися самоконтролю. Астрологи рекомендують придбати килимок для йоги, аромапалички, ефірні масла або трав'яні подушки - все, що заспокоює психіку. Бірюзовий і пурпурний - кольори, які допоможуть не зійти з розуму.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Козерогам в майбутньому році належить вирішувати важливі завдання - ремонт в будинку, покупка нерухомості або транспорту, переїзди, зміна роботи. Езотерики вважають, що ваше життя круто зміниться і головне - знайти в собі сили з цим впоратися. Купіть собі коханому папки для паперів, нову полицю або стелаж, щоденник, красиву ручку або що-небудь таке, що допоможе оптимізувати справи. Будь-які відтінки коричневого - ідеальний варіант.

Водолій (21 січня - 18 лютого)

Водолії, як самі непосидючі в зодіакальному колі люди, будуть постійно переміщатися і вирішувати різні завдання. Наступаючий рік Кролика (Кота) приготував вам безліч цікавих подій - готуйтеся встигати за змінами. Купіть собі валіза, сумку, зручний рюкзак, комфортний одяг або кросівки, щоб в дорозі відчувати себе впевнено. Кращі кольори - блакитний, сріблястий, м'ятний, лавандовий, чорний.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Професійна і творча діяльність Риб піде вгору - вам запропонують безліч варіантів для саморозвитку. Від цього буде страждати сім'я, ви ризикуєте не знайти часу на близьких. Для того, щоб уникнути такої ситуації, купіть що-небудь в будинок - настільну гру, рамки для фото з рідними, красиву постільну білизну або домашній одяг для коханих. Бажано вибирати такі предмети і речі у лілових, пурпурних або лавандових відтінках.

Вас також можуть зацікавити новини: