Астрологи розповіли, які манери характерні для мам кожного знака Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи описали стилі та манери материнства представниць кожного знака Зодіаку, пише New York Post.

Овен - запальна

Напружені та енергійні матері-Овни схильні до вибухових спалахів, через які їхні діти шукають притулок під подушками дивана або в навушниках. Намагаючись загладити свою провину, мама-Овен буде умилостивляти свої чада подарунками і текстами з вибаченнями.

Тілець - поверхнева

Керовані Венерою, планетою естетики, мами-Тільці в найгіршому випадку можуть бути поверхневими і осудливими. Якщо залишити це без контролю, така комбінація може виховати злісних підлітків із низькою самооцінкою.

Відео дня

Близнюки - балакуча

Характерні материнські невдачі Близнюків - недбалість і балакучість. Будучи повітряним знаком, вони з більшою ймовірністю покладуть у коробку для сніданку вірш, ніж справжню їжу. Також ці мами - ненадійні оповідачі, і їхня спотворена версія подій часто змушує їхніх дітей ставити під сумнів структуру їхньої реальності. Залежно від стилю вираження потоку свідомості своєї матері, дитині Близнюків буде важко вставити слово, але вона розвине в собі тонке мистецтво відключатися.

Рак - турботлива

Жоден знак не є більш материнським за своєю природою, ніж Рак. Точно співзвучні потребам і емоційним відмінностям своїх дітей, вони дуже сильно переживають, коли їхнє потомство залишає гніздо.

Лев - весела

Для матері-Лева діти - це продовження її власної сонячної сили. Ці мами не здатні вибачатися, але їм немає рівних, коли справа доходить до організації гучної вечірки з нагоди дня народження.

Діва - нетрадиційна

Стиль виховання матерів-Дев коливається між напруженим і нетрадиційним. Через це діти Дів виростають музично налаштованими, з міцним імунітетом, сильною працьовитістю і параноєю.

Терези - неконфліктна

Не схильні до конфліктів і не влаштовують публічних сцен, матері-Терези багато чого допускають в ім'я збереження миру і пристойності. Керовані Венерою, вони наполягають, щоб їхні діти підтримували їхню естетику/бренд. Для цих мам те, який вигляд має дитина, іноді важливіше за те, як вона почувається.

Скорпіон - пильна

Від матері-Скорпіона не сховатися. Підозрілі за натурою, вони чують страх і таємниці. Для дитини Скорпіона втеча з дому та/або будь-яка інша таємна поведінка вимагає заспокійливих засобів і тактичної майстерності. Ти можеш тікати, але вона тебе знайде.

Стрілець - відсторонена

Ніхто не дбає менше про почуття дітей і більше про їхню людську порядність, ніж мама-Стрілець. Трагікомічні дитячі спогади забезпечені.

Козеріг - сувора

Мама-Козерог випромінює "татову" атмосферу: плескання руками, розпивання віскі, сувора мова. Казки на ніч набувають форми інвестиційних порад. Брак емоційної доступності вони компенсують фінансовою стабільністю. Ці жінки вірять, що любов, як і гарний кредитний рейтинг, потрібно заслужити. Вони хочуть, щоб їхні діти стали кращими. У результаті прагнення до досконалості діти матусь-Козерогів стають або шаленими відмінниками, або жалюгідними невдахами.

Водолій - дивакувата

Водолії, у своїй щоденній боротьбі за баланс між геніальністю і божевіллям, можуть забути, що у них є діти. Мами-Водолії, керовані суворою планетою Сатурн і панк-роковим Ураном, або наглядачі, або повні диваки.

Риби - мрійлива

Мами-Риби мрійливі й зазвичай не втручаються у справи своїх дітей. Ці водні знаки набагато частіше будують фортецю з подушок і носять намисто з локшини, аніж застосовують тілесні покарання чи вимагають тайм-аут. У глибині душі Риби вагаються, коли справа доходить до відповідальності за дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: