Гороскоп по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 10 листопада для всіх знаків Зодіаку за картами Таро. Що нам підказують карти – читайте далі.

Овен

Карта "П'ятірка Жезлів" є картою, що символізує змагання та виклики, які можуть виникнути в різних аспектах життя. Це запрошення кинути виклик обставинам, що оточують і навіть самому собі, щоб довести свою цінність, перевершити очікування. Гороскоп на п’ятницю вказує, що на вас чекає нестандартне завдання, яке схоже на боротьбу. Для Овнів це буде своєрідним життєвим випробуванням. Не бійтеся, зосередьтеся та вкладіть максимум зусиль.

Відео дня

Телець

Карта "Верховна Жриця". Сьогодні на вас чекає карта "Верховна Жриця", яка вважається однією з найтаємничіших та найпрекрасніших карт у колоді Таро. Гороскоп на завтра, заснований на картах Таро, радить вам не поспішати та не втручатися активно у поточні події. Зачекайте якийсь час, і події самі знайдуть свій шлях. Якщо ви все ж таки вирішите втрутитися, будьте зрозумілі у своїх цілях, інакше ви ризикуєте завдати шкоди собі.

Близнюки

Карта "Місяць" уособлює протилежні емоції, такі як страх та відчуття неймовірної удачі. Все залежить від ваших поточних думок та рішень, які ви приймали раніше. Можливо, вам доведеться визначити нові життєві пріоритети, які можуть викликати сумніви на початку, але згодом виявляться правильними. Якщо ви були добрі до оточуючих, у вас пощастить, інакше доведеться зіткнутися з наслідками.

Рак

Карта "Світ". Вона символізує відновлену єдність, гармонію та вдале завершення певних подій. Згідно з сьогоднішнім гороскопом, ви, можливо, відчуваєте, що застрягли на одному рівні, але настав час залишити зону комфорту і рухатися далі. Ви успішно досягли мети, до якої йшли останнім часом, і ваше нове знання та навички дозволять вам почуватися впевнено.

Лев

Карта "Паж Кубків" – вкрай вдала карта у колоді! Згідно з гороскопом на завтра, перед вами відкриваються можливості насолодитися тим, чого вам так не вистачало раніше: цікавим спілкуванням, новими враженнями, можливістю кудись сходити і новими знайомствами. Це чудова карта для творчих людей, і ви отримаєте шанс просунутися у цій галузі. Однак для досягнення успіху важливо розібратися у власних бажаннях і намітити плани на найближче майбутнє.

Діва

Карта "Сімка Мечів" вказує на те, що ваша ясність розуму і знання перетворюються на хитрість, інтриги і навіть обман. Можливо, ви обрали не те коло спілкування, і нові знайомства приносять негативний вплив. Згідно з гороскопом на п’ятницю, для Дів ваш час прийшов для ретельної перевірки списку нових знайомих і, можливо, для остаточного виключення з життя тих, хто відтягує вас униз.

Терези

Карта "Четвірка Мечів". Вона  позначає прихід періоду, коли діяльність уповільнюється, і змушені призупинити свої справи. Здається, ви готові відправити у відпустку, навіть якщо ви самі не планували це. Подумайте уважно: можливо, останнім часом ви переробляли, і, можливо, дійсно варто скористатися можливістю відпочити. Гороскоп на сьогоднішній день радить розглянути будь-які пропозиції, які пропонують вам відпочинок і можуть позбавити вас від стресу.

Скорпіон

Карта "Закохані". Розглядаючи цю карту, можна з упевненістю сказати, що вона символізує союз двох сердець та гармонію у відносинах, а також віру, довіру до вашого партнера та правильний вибір. Тут є любов і сексуальний потяг, і романтичні емоції будуть з вами протягом усього дня. У будь-якому випадку, гороскоп на завтра віщує дуже цікавий день. Постарайтеся насолодитися ним повною мірою і не впадати в нервозність чи паніку незалежно від того, що станеться.

Стрілець

Карта "Король Денаріїв". Ця карта символізує ваше прагнення до володіння власністю, впевненості в майбутньому та реальними цінностями, а також згоду з навколишньою дійсністю. Ви матеріалістичні за своєю природою, але іноді робите необдумані фінансові кроки. Подумайте, чи не робили ви нещодавно сумнівні інвестиції. Якщо так, то, згідно з гороскопом на сьогодні, варто розглянути можливість повернути свої кошти, оскільки існує ризик значних фінансових втрат.

Козеріг

Карта "Колесо Фортуни". Вона є символом майбутнього вибору, який ви повинні будете зробити вже цієї п’ятниці. Доля обов’язково підкаже вам, як вчинити у різних ситуаціях, а потім нагородить вас за ваші зусилля. На вас чекають приємні сюрпризи, які можуть мати як матеріальне, так і духовне значення.

Водолій

Карта "Смерть". Символ Смерті означає завершення важливого та значущого етапу, який раніше займав важливе місце у вашому житті. Це може бути пов’язане з розставанням, прощанням чи втратою. Однак завжди після таких подій настає новий початок, і пам’ятайте, що за зачиненими дверима відкриваються нові можливості. Для Водоліїв, мабуть, це кінець якоїсь довгої прихильності, яку варто давно відпустити.

Риби

Карта "Туз Мечів". Ця карта символізує прихід нових сил та задоволення емоціями. Ймовірно, сьогодні у вас з’явиться нова ідея, думка чи свіжий погляд на щось важливе. Ви вже відчули, що щось у вас починає змінюватися маленькими кроками, і не варто ігнорувати ці зміни, оскільки вони можуть призвести до кращого.

Раніше УНІАН публікував православний календар на листопад 2023 з датами за новим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: