Гороскоп на 3 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 3 березня за картами Таро. Що вони цього дня обіцяють саме вам - читайте в гороскопі.

Овен

У Овнів може відбутися неприємна розмова з людиною, яка захоче висловити їй усі свої претензії. Вам доведеться нелегко, проте якщо ви хочете зберегти стосунки, то зробите роботу над помилками.

Відео дня

Телець

На вас буквально звалиться щастя. Ви отримаєте похвалу і нагороду не зовсім заслужено. Постарайтеся довести начальству, що ви дійсно гідні всіх дарів.

Близнюки

Ви могли застрягти на певному етапі і не знаєте, куди вам рухатися далі. Зверніться по допомогу до впливових людей, які допоможуть вам вибратися з ями.

Рак

Ви нарешті знайдете гармонію всередині себе. Зірки кажуть, що цей день буде сприятливим для медитацій, йоги та інших духовних практик. Розслабтеся і пізнайте дзен.

Лев

Левам захочеться усамітнитися і розібратися у своїх думках. Однак не ізолюйтеся повністю від зовнішнього світу, бо є ризик підірвати довіру.

Діва

Дівам варто навчитися брати на себе відповідальність. Якщо ви постійно будете її перекладати на когось іншого, то ризикуєте не вийти на новий рівень і не досягти великих результатів.

Терези

Терезам захочеться змін. Почніть із себе. Щойно ви станете тією людиною, яка приваблює у своє життя все тільки найкраще, воно саме почне до вас притягуватися.

Скорпіон

Цього дня ви можете отримати позитивні емоції, які піднімуть вам настрій на найближчий час. Астрологи кажуть, що вам потрібно заручитися підтримкою рідних людей.

Стрілець

На вас чекає успіх у матеріальних справах. За словами астрологів, ви можете виграти в лотерею або несподівано отримати спадок. Ваш фінансовий стан значно покращиться.

Козеріг

Настане момент істини, восторжествує справедливість. Нарешті у вас усе налагодиться і в робочій, і в особистій сферах. Ви зможете видихнути з полегшенням.

Водолій

Через терни до зірок... Вам випала карта, яка символізує втрату і набуття. Тобто ви позбудетеся чогось старого й отримаєте щось нове - те, що принесе вам щастя.

Риби

Ви перейдете на новий етап життя. Великі зміни вже у вас на порозі. Приймайте їх із вдячністю і думайте головою перед тим, як прийняти якесь рішення.

Вас також можуть зацікавити новини: