Тельцям не варто вірити пліткам / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 4 травня, Овни будуть радіти, їм дуже пощастить. Не менш вдалим день буде для Скорпіонів, доля подарує їм рідкісний шанс на щастя. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни відчують солодкий смак перемоги. У цей день вони зуміють здолати ворога і поставити на місце всіх своїх кривдників. Вірте у свої сили не дозволяйте іншим сумніватися в цьому.

Телець

Тельцям не варто вірити пліткам. Вас спробують обдурити, хитра брехня може сильно все змінити. Довіряйте тільки собі і не вірте всім на слово.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам може сильно не сподобатися те, що з ними станеться. Можливо, від вас відвернулася удача. Постарайтеся не впадати в істерику.

Рак

Карти Таро радять Ракам забути про образи. Не варто жити злістю і негативними емоціями. Навчіться відпускати неприємні ситуації і не зациклюватися на поганому.

Лев

Леви можуть відправитися на шопінг. Однак не варто витрачати всі заощадження на речі, які вам навряд чи потрібні. Замість цього задумайтеся про покупку нової техніки або чогось, що прикрасить ваш будинок.

Діва

Дівам варто зберігати свої секрети. Не варто бути відвертими і з кимось ділитися планами. Постарайтеся не розмовляти з тими, хто може вам позаздрити.

Терези

Терези будуть радіти і веселитися. Можливо, до вас раптово приїдуть гості. Зустрічайте друзів і родичів з посмішкою, проведіть вечір з хорошим настроєм.

Скорпіон

Скорпіони отримають шанс, який випадає дуже рідко. У цей день ви зможете зробити все, про що мріяли раніше. Не пропустіть цю можливість, всі двері перед вами будуть відкриті.

Стрілець

4 травня на Стрільців чекає несподівана зустріч. Вона може вас розлютити, адже навряд чи ви плануєте побачити людину, яку намагалися забути. Постарайтеся не показувати емоції.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам романтичний вечір. Вас запросять на побачення або порадують несподіваним подарунком. Постарайтеся відповісти взаємністю.

Водолій

У четвер на Водоліїв чекають проблеми на роботі. Можливо, хтось вирішить перекласти на вас свої обов'язки. Не дозволяйте оточуючим користуватися вашою добротою.

Риби

Рибам варто уважно прислухатися до того, що говорять люди навколо. Карти Таро радять представникам цього знака Зодіаку аналізувати інформацію і все запам'ятовувати. Незабаром вас все це стане в нагоді.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що неймовірні чудеса вже скоро увірвуться в життя двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: