Повний місяць в листопаді 2021 / ua.depositphotos.com

У 2021 році українці відчують потужний вплив планет і зірок. Через два дні нас чекає відразу два важливих астрологічних явища. Астрологи вважають, що місячне затемнення 19 листопада 2021 - час змін, як і повний місяць. Дізнайтеся, як не постраждати в цій ситуації, а витягти з неї тільки користь.

Повний місяць в листопаді 2021 - якого числа настане

Читайте такожКоридор затемнень 2021: хто із знаків Зодіаку постраждає сильніше за інших, попередження астролога19 листопада 2021 року об 11:00 за Києвом Місяць стане повним. Як ми вже говорили, таке астрологічне явище співпаде з іншим, не менш важливим, - місячним затемненням. Астрологи вважають, що такі дні особливо небезпечні, так як у людей підвищується емоційний фон, а ризик імпульсивних вчинків зростає. 

Вперше з 2014 року повний місяць трапиться в знаку Тельця по осі зі Скорпіоном. В енергетичному плані - це потужний сплеск, який відкриває цикл місячних затемнень. Вважається, що саме в цей період кожній людині доведеться пережити будь-які непередбачені ситуації - позитивні або негативні. У деяких вийде вийти із зони комфорту і зробити те, чого раніше ви зробити не могли або не хотіли.

Відео дня

Що можна робити в повний місяць

Проведіть цей день в гармонії з собою / depositphotos.com

Астрологи вважають, що в такий період найкраще розрахуватися з боргами і берегти фінанси. Не зайвим буде і зробити генеральне прибирання - позбутися від усього зайвого не тільки в квартирі, але і в житті. Повний місяць і місячне затемнення сприятливо для відвідування лікаря і турботи про здоров'я. До речі, про ментальне теж, тому, мінімізуйте спілкування з "важкими" людьми. Найкраще цей день провести вдома в спокійній обстановці.

Що не можна робити в повний місяць

Фахівці з езотерики категорично не рекомендують вплутуватися в суперечки або конфлікти, намагайтеся тримати себе в руках. Не починайте нові проекти, не міняйте роботу і не переїжджайте. Слідкуйте за своїми словами і вчинками, не піддавайтеся імпульсам. Також варто утриматися від походу в салон краси - швидше за все, результат процедури вас не порадує.

Гороскоп на 19 листопада для знаків Зодіаку

Що чекає знаки Зодіаку в повний місяць / depositphotos.com

Овен

Астрологи рекомендують Овнам нарешті відпочити. Подивіться улюблений фільм, займіться творчістю або почитайте книгу - ваші нескінченні справи почекають. Невідомо, коли ще у вашому щільному графіку з'явиться вільний день, так що, насолоджуйтеся зараз.

Телець

Представникам земного знака потрібно подумати, чим і як вони можуть допомогти близьким. 19 листопада - відповідний день для взаємодії з оточуючими, особливо, якщо вони просять поради або допомоги. 

Близнюки

Вам необхідно зайнятися своїм майбутнім - вірити у власні сили важливо, але під лежачий камінь вода не тече. Пам'ятайте, що доля благоволить рішучим - дійте, якщо хочете чогось досягти.

Рак

Чуттєвим Ракам в період повного місяця не варто піддаватися емоціям. Астрологи стверджують, що прийшов час навчитися стійко переносити будь-які невдачі і радіти успіхам. Займіться справою і наведіть порядок в житті.

Лев

Видохніть, сядьте і запишіть, що вам в собі не подобається. Знайдіть моменти, які вас виснажують і подумайте, як це виправити. Перш, ніж рватися до нових горизонтів, забезпечте собі міцний фундамент - як емоційний, так і матеріальний.

Діва

Складіть надійний план і зробіть перший крок на шляху до своїх цілей - енергетика місяця допоможе вам у всіх звершеннях. Головне - звертайте увагу на свій стан, якщо відчуваєте, що потрібно відпочити - залишайте всі справи і перемикайтеся на релаксацію.

Терези

Астрологи рекомендують Терезам провести сеанси психотерапії, нехай і наодинці з собою. Вимкніть всі гаджети і побудьте на самоті зі своїми думками - це допоможе відновитися і почути себе, щоб спокійно рухатися далі.

Скорпіон

На вас повний місяць в листопаді вплине дуже серйозно. Можливо, Скорпіонам здасться, що їх світ звалився. Насправді, будь-яке руйнування - це трансформація, через яку ви повинні пройти. Не переживайте - далі буде краще.

Стрілець

Вогняному знаку категорично не рекомендується застрявати в своєму минулому. Зверніть увагу на знаки долі щодо майбутнього - вас чекають нові горизонти і розкриття себе, якщо ви навчитеся приймати вірні рішення.

Козоріг

Повний місяць - вдалий час, щоб вилікувати свою душу. Астрологи натякають, що у Козерогів в недавньому часі цілком могли бути серйозні потрясіння. Якщо грунт пішла у вас з-під ніг, постарайтеся не панікувати - ви в змозі вилікувати себе самі.

Водолій

Представникам повітряного знака зірки рекомендують ретельно охороняти свій емоційний стан, зовнішні і внутрішні кордони. Пам'ятайте, що ментальне здоров'я найважливіше і не дозволяйте "важким" людям його порушувати.

Риби

19 листопада - сприятливий час для Риб. Використовуйте його для релаксації і заспокоєння. Залиштеся вдома, займіться тим, що вас надихає. Цілком може бути, що внутрішні протиріччя і "емоційні гойдалки" заважають вам мислити розсудливо.

Читайте також: