Повня 14 червня 2022 / pixabay.com

Повня 14 червня називається "хитрою" або "полуничною" через її незвичайний вплив на людей і період, коли починається активний сезон збору полуниці. Астрологи кажуть, що ця повня має особливо сильний магічний вплив. УНІАН розібрався, що принесе всім нам супермісяць 2022 року.

Раніше ми складали докладний місячний календар на червень 2022.

Коли повня в червні 2022 - дата і особливості

Датою полуничного повного місяця астрологи назвали 14 червня, 14:51 за Києвом. Примітно, що це буде не просто повня, а супермісяць - явище, коли земний супутник наближається до нашої планети на відстань менше 362 000 км.

Відео дня

Повня опиниться в знаку Стрільця, а це значить, що активний і цілеспрямований кентавр надасть заступництво і дасть підтримку всім тим, хто цього потребує. У цю дату важливо не упустити шанси самореалізації, здійснення задуманих планів та ідей. Особливо вдалим повний місяць в червні виявиться для творчих людей. Примітно і те, що вищі сили 14 червня як ніби "протверезять" людей і змусять їх тверезо дивитися на життя. Всім тим, хто довго жив в "рожевих окулярах" доведеться їх зняти.

Що робити в повню 2022

Що можна робити в повню / depositphotos.com

Для того, щоб залучити удачу в цю дату, астрологи рекомендують зосередитися на правильних діях. 14 червня направте свою енергію на:

  • вирішення проблем, які ви давно ігнорували;
  • творчу самореалізацію;
  • генеральне прибирання в будинку;
  • зустрічі з приємними вам людьми;
  • рутинні повсякденні справи.

Також важливо в цю дату і кілька днів після неї використовувати всі можливі шанси для знайомства з новими людьми. Езотерики кажуть, що зв'язки, знайдені в період полуничної повні, позитивно вплинуть на ваше подальше життя.

Що не можна робити в повню 2022

Супермісяць в червні має потужний енергетичний поток, тому результат впливу може бути і негативним. У період повні категорично заборонено:

  • вирушати в подорожі і відрядження;
  • здійснювати фінансові операції і великі угоди;
  • кардинально змінювати своє життя;
  • переїжджати в нове житло або міняти роботу;
  • ходити в ліс або працювати в городі.

Повня, незважаючи на те, що сприяє розвитку вашого життя, не передбачає різкої зміни стану. Саме тому важливо впевнено йти своїм шляхом і розвивати в собі цілеспрямованість, але ні в якому разі не робити необдуманих вчинків.

Гороскоп на повню 2022 в червні

Поради на повню 2022 в червні / depositphotos.com

УНІАН зібрав кілька важливих рекомендацій для представників різних стихій і зодіакальних сузір'їв.

Водолій, Терези, Близнюки

Повітряним знакам Зодіаку експерти радять підвести підсумки свого життя, вирішити всі наболілі питання і закрити вже давно зжиті себе теми. Важливо зрозуміти, що в період повного місяця вас "активує" енергія вогняного Стрільця, тому не бійтеся впевнено йти до новизни і змін.

Стрілець, Овен, Лев

Справжні щасливчики червня - представники стихії вогню. Вас буде супроводжувати удача буквально у всьому: в особистому житті, в кар'єрі, в повсякденних справах. Будь-які ваші плани швидко здійсняться, тому не бійтеся діяти рішуче. Астрологи вважають, що особливо вдалою виявиться друга половина червня.

Риби, Рак, Скорпіон

Водним знакам краще зосередитися на своєму оточенні і уважно подивитися, чи тим людям ви довіряєте. Саме час зробити "генеральне прибирання" у своєму житті і розставити всі крапки над "і". Врахуйте, що за підсумками місяця можете виявити сильні зміни в способі життя через нового світогляду, але не лякайтеся - все відбувається на краще.

Телець, Козеріг, Діва

Представникам земної стихії доведеться зіткнутися з труднощами і перешкодами на шляху до заповітної мрії, тому зірки радять вам бути сильними. Поточні неприємності - це лише перевірка на міцність, якщо ви подолаєте їх з гідністю, то в майбутньому вас чекає нагорода за старання.

Вас також можуть зацікавити новини: