Відьми за знаком Зодіаку / фото kruto . online

Три знаки Зодіаку серед жінок не потерплять неповаги на свою адресу і несмішні жарти. Вони володіють деякими здібностями, завдяки яким здатні стерти будь-яку людину з лиця землі.

Водолій

Ці дами займають перше місце, бо здатні силою думки як зруйнувати ваше життя, так і привнести в неї нові фарби. Все залежить від вашого до неї ставлення. Якщо вона чогось дуже хоче, то обов'язково отримає. Хоча найчастіше вони і самі не вірять у свої сили.

Скорпіон

Варто їй тільки поглянути на предмет свого обожнювання, як він вже біля її ніг. І тут таїться головна небезпека. Скорпіони грають чоловіками, як їм заманеться. І нерідко самі від цього страждають, адже це енерговитратно. Також варто враховувати і той факт, що їх не можна змушувати ревнувати. Інакше ви ризикуєте бути знищеним. На помилування не чекайте!

Відео дня

Читайте такожЗ короною на голові: найбільш впевнені в собі жінки за знаком ЗодіакуЛев

Левиці здатні змусити будь-яку людину робити так, як вони хочуть. Цікаво, що оточуючі думають, ніби вони керують процесом, але ні. Цих дам не можна ображати, зраджувати їх і злити, інакше вона прийде в страшну лють. Вона мстива, і часом її агресія не знає меж. Більш того, вона може нашкодити вам силою думки, як і жінки-Водолії.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найнещасніші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: