Путін хворий і вмирає - астролог розповів, що прогноз Таро обіцяє главі РФ / Фото: via REUTERS

Російський агресор Володимир Путін хворий, стверджує іменитий астролог та екстрасенс Макс Гордєєв.

Експерт склав гороскоп Путіна - й перспективи господаря Кремля вимальовуються зовсім не райдужні.

Раніше астрологи вже розповіли, коли закінчиться війна в Україні і чи чекати Путіну кари. І частково їхній прогноз збігається з прогнозом Гордєєва: тоді зазначалося, що місяцями смертельної небезпеки для Путіна є березень і квітень. А тепер екстрасенс уточнює: мова йде про смертельне захворювання.

Відео дня

Путін помирає: коли президент Росії піде з життя

В інтерв'ю виданню vgorode.ua Гордєєв запевнив, що Путін уже при смерті: розклад Таро видає йому карту Смерть.

Від смерті Путіна рятують лише дуже сильні цілителі з його оточення: тільки їхніми силами душа, так би мовити, і тримається в тілі. Але життєва енергія господаря Кремля практично вичерпалася, своїх енергетичних запасів у нього майже не залишилося.

При цьому Гордєєв уточнив, що як екстрасенс бачить у Путіна "страшну хворобу".

"Його смерть вже близько", - запевнив астролог.

І на допомогу Путіну більше розраховувати не варто: наприкінці його розкладу випадає карта Вежі, що трактується як карта різких змін, дикої агресії та фатального падіння. Це карта потрясіння - причому дуже швидкого.

Як помре Путін

Гордєєв вважає, що Путін помре своєю смертю (його опонентам не варто розраховувати на самогубство диктатора: той ніколи на такий крок не піде).

Але є і другий варіант: Путін може втекти і заховатися в якусь глибоку нору. Зробить він це лише, якщо усвідомлює, що "час його підійшов до кінця".