Коли закінчиться війна між Росією і Україною 2022 - що кажуть астрологи / Фото: УНІАН

У наш важкий воєнний час люди шукають найменший привід для надії. Для багатьох такою втіхою стають прогнози астрологів про те, коли закінчиться війна між Росією і Україною 2022 – адже більшість прогнозів досить оптимістична.

Хтось називає тільки місяць закінчення військових дій, деякі - навіть конкретні дати, а інші йдуть ще далі - і прогнозують наслідки війни між Україною та РФ. Що стосується останнього пункту, то тут примітно, що навіть російські астрологи пророкують власній батьківщині великі проблеми через напад на Україну: посилення диктатури, глибоке економічне падіння, яке розтягнеться на роки, і навіть необхідність захищати вже власні кордони.

Коли закінчиться війна між Росією і Україною 2022 - прогнози українських астрологів

Знаменитий астролог та екстрасенс Макс Гордєєв називає тільки доленосне число - це 8. Мова не йде про дату або кількість місяців, скільки триватимуть військові дії – а про час на відновлення.

Відео дня

Причому Гордєєв у своєму Instagram запевнив: ніякої ядерної війни не буде.

Інший відомий український астролог Влад Росс рубіконовую точкою подій називає 10 березня. Після цієї дати, за його словами, українці можуть видихнути: мовляв, найстрашніше залишиться позаду.

При цьому березень і квітень він називає місяцями смертельної небезпеки для Путіна, пише Апостроф TV.

Астролог Надія Борова прогнозує важливі зміни після 21 березня.

"Найімовірніше, окупанти перестануть працювати у всіх напрямках, виберуть щось одне. Можлива і зміна тактики ведення війни... При цьому з обох сторін", - цитує realist.online експерта.

У той же час "складні місяці", за її словами, триватимуть мінімум до літа.

Коли закінчиться війна Росії та України - прогнози російських астрологів

Що найкривавіша частина війни в Україні завершиться до 10 березня, стверджують і російські астрологи, опитані 9111.ru.

Нумерологи називають два місяці, коли найбільш ймовірно завершення військового конфлікту – березень або травень. Цифра 3 (березень – третій місяць) у нумерології уособлює комунікацію та зв'язок (тобто сторонам вдасться домовитися до чогось конструктивного), а цифра 5 - емоційність і чуттєвість (тобто внутрішній стан лідерів буде сприяти завершенню військових дій).

Астролог Тетяна Лукашевич допускає раптове загострення військових дій після 18 березня - аж до масштабних вибухів, що спричинять проблеми з електрикою та інтернетом. Але вже в районі 20 березня - у ході чергових переговорів - "солідні іноземні партнери" допоможуть сторонам домовитися.

В кінці березня - напочатку квітня ситуація ускладниться вже для РФ: Лукашевич допускає як кадрові втрати (великі чиновники втратять свої місця), так і територіальні (ймовірно, Росії доведеться використовувати військові сили для відстоювання вже своїх кордонів).

Найпесимістичніший прогноз дає астролог Юлія Овчиннікова в коментарі МК: вона вважає, що на вересень 2022 року припаде тільки пік війни - відповідно, закінчення трагедії буде ще пізніше. Втім, вона допускає, що цей прогноз можна трактувати як вказівку на дату економічної кризи, а не самих військових дій.

Війна Росія - Україна: наслідки

Криза в Росії, викликана самовпевненими непродуманими діями Путіна, триватиме мінімум до 2026 року, прогнозують астрологи.

Експерти обіцяють Росії:

  • повернення до режиму державного капіталізму;
  • нову "залізну завісу" та тривалу холодну війну – приблизно на 18 років;
  • мілітаризацію суспільства - навіть на рівні шкіл.

За словами Овчинникової, економічні та політичні проблеми затримаються в усьому світі як мінімум до 2023-2024 років. Стабілізується ситуація лише ближче до 30-х років.

Вас також можуть зацікавити новини: