Гороскоп на 17 листопада по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 17 листопада 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Карта дня "Десятка пентаклів". Шукайте те, що робить вас щасливими. На роботі сміливо рухайтеся вперед, долаючи всі перешкоди.

Відео дня

Телець

Карта дня "Паж кубків". Додайте емоцій у своє життя. Запаліть стосунки пристрастю. На роботі не оминайте порад колег, які здатні вам допомогти відкрити свій потенціал.

Близнюки

Карта дня "Сімка пентаклів". Не закопуйте свій талант у землю. Над стосунками працюйте разом. На роботі сумлінно працюйте, щоб досягти хороших результатів.

Рак

Карта дня "Туз кубків". Емоції б'ють через край. У стосунках додайте драйвовості, щоб не було прісності. На роботі сміливо рухайтеся вперед - найкраще чекає у майбутньому.

Лев

Карта дня "Шістка кубків".Повертайся до свого минулого. У стосунках шукайте компромісу. Рухаючись кар'єрними сходами шукайте однодумців, з якими можна створити міцну команду.

Діва

Карта дня "Трійка мечів". Може бути боляче, адже є загроза того, що вам можуть розбити серце. На роботі краще взяти паузу та перепочити.

Терези

Карта дня "Король жезлів". Енергія є вашою сильною стороною. У справах сердечних дійте сміливо. На роботі проявіть професіоналізм, щоб мати переконливу перемогу.

Скорпіон

Карта дня "Десятка жезлів". Працюйте, але не надто багато. У стосунках буде важко. У русі кар'єрними сходами краще зробити перерву і приділити час собі.

Стрілець

Карта дня "Двійка жезлів". Попереду - нові відкриття. У стосунках шукайте співпраці. На роботі розпочніть новий цікавий проект, до якого можуть долучитися інші.

Козеріг

Карта дня "Туз жезлів". Ви - сама енергія. У стосунках додайте драйву, щоб не було сіро. На роботі продемонструйте, що ви справді дієте професійно.

Водолій

Карта дня "Королева жезлів". Проявіть силу. У стосунках відстоюйте свою позицію. На роботі додайте сміливості. 

Риби

Карта дня "Маг". Покажіть свої сильні сторони. У стосунках збалансуйте почуття і розум. У роботі - сміливо рухайтеся вперед, не бійтеся перешкод.

Раніше ми писали, який кавовий напій уособлює кожен знак Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: