Карти Таро обіцяють Близнюкам розмову по душах / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 17 квітня, Раки будуть неймовірно щасливі, їм посміхнеться удача. Однак пощастить не всім, на Овнів чекає смуток, їм доведеться залишити когось в минулому. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН нижче.

Овен

На Овнів чекають сльози прощання. Можливо, ви втратите друга або близьку людину. Це може статися через сварки або непорозуміння. Не намагайтеся щось змінити, залиште це в минулому і рухайтеся вперед.

Телець

Тельцям варто відправитися на шопінг. Прийшов час задуматися про зміни, приміряйте новий образ. Це дасть вам впевненість у собі.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам відверту розмову. Ви зможете зізнатися в своїх почуттях або ж висловити свої претензії. Не бійтеся ділитися думками, будьте чесними.

Рак

17 квітня Раки будуть щасливі. На вас чекає поцілунок удачі, ви досягнете успіху у всіх справах. У цей день не варто лінуватися, проявіть весь свій потенціал.

Лев

Леви зможуть знайти те, що давно шукали. Озирніться по сторонах, потрібне вам десь поруч. Важливо не пройти повз.

Діва

Дівам варто приборкати свій гнів. Часом ви можете сильно розлютитися, після чого шкодувати про це. У понеділок на вас чекає ситуація, в якій доведеться відкинути зайві емоції.

Терези

Карти Таро радять Терезам відмовитися від поїздок на машині. Краще пройдіться пішки або скористайтеся громадським транспортом. У цей день вам краще не сідати за кермо.

Скорпіон

Скорпіонам можна помріяти. Будуйте плани, не бійтеся озвучувати свої цілі. І не слухайте тих, хто спробує переконати вас в тому, що обрали неправильний шлях.

Стрілець

На Стрільців чекає напружений день. Вас "завалить" лавиною з рутинних справ, які можуть здатися дуже складними. Насправді з ними легко впоратися, не лінуйтеся і приступайте до справи прямо з ранку.

Козоріг

17 квітня Козерогам варто приділити увагу своєму здоров'ю. Прислухайтеся до свого організму, відмовтеся від шкідливих звичок і побільше рухайтеся. Якщо у вас щось болить, запишіться на консультацію до лікаря.

Водолій

Водолії будуть багато посміхатися. Радісні події наповнять ваш день щастям. Розділіть приємні моменти зі своєю сім'єю, ви давно не відвідували родичів.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам розчарування. Ви можете посваритися з кращим другом і дізнатися про те, що він вам брехав. Не варто влаштовувати гучні скандали, будьте вище цього.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку наділені сильним характером і можуть звернути будь-які гори.

Вас також можуть зацікавити новини: