Гороскоп на 24 серпня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 24 серпня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що в цей день чекає саме на вас. 

Овен

Вам випала карта з назвою "Доля". Вона говорить про те, що ваше майбутнє тільки в ваших руках. Який курс ви візьмете, те і буде відбуватися. Розраховувати на інших не варто.

Відео дня

Телець

У вас прокинеться почуття справедливості. Ви захочете вивести на чисту воду людей, які, як вам здається, щось приховують або ведуть нечесну гру. Будьте обережні у своєму прагненні.

Близнюки

На вас чекає велика перемога. Вона може бути пов'язана як з роботою, так і з особистим життям. В цілому цей день буде дуже сприятливим для вас буквально у всьому.

Рак

У цей день ви можете втратити близьку людину. Швидше за все, ви розірвете з нею стосунки раз і назавжди. Це принесе вам біль і тугу, проте цей період все ж доведеться пережити.

Лев

Насправді, у Левів є приховані можливості, про які вони здогадуються, але чомусь відкидають. Прийшов час випустити їх назовні і показати всім, хто в домі господар.

Діва

Карта, що випала вам, говорить про те, що завтра ви можете звільнитися. Чи то це буде кінець токсичним стосункам, чи то ви звільнитеся з одного місця роботи і перейдете на більш перспективне.

Терези

У вашому житті настане фінансова криза. Астрологи радять вам затягнути пасок тугіше і подумати про майбутнє. Безглузда трата грошей не обіцяє вам нічого хорошого.

Скорпіон

Скорпіонам варто знайти спокій. У цьому вам допоможуть медитації і спілкування з рідними людьми. Ви можете виговоритися і нарешті знайти гармонію.

Стрілець

На вас чекає сильний опір з недоброзичливцями. Можливо, раніше ви когось дуже сильно образили, тому людина жила з надією помститися вам. 

Козоріг

Перед Козерогами відкриються нові двері, за якими на них чекають можливості для поліпшення життя. Вам може надійти цікава пропозиція, яка дуже вас порадує.

Водолій

Ви будете плекати надії щодо тієї ситуації, яка цього не варта. Зніміть рожеві окуляри і погляньте на цей світ більш тверезо. І не забувайте, що бажання мають властивість здійснюватися, ось тільки чи принесе це вам щастя - питання.

Риби

Весь день ви будете проявляти свою впертість, що не дуже добре вплине на ваші стосунки з людьми. Намагайтеся шукати компроміс, щоб не нажити собі ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: