Все про сумісність Раків з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Люди знака Зодіаку Рак - це ранимі натури з тонкою душевною організацією. Вони мають проблеми з самооцінкою і впевненістю в собі. Ці люди мають чимало фобій і комплексів. Характер раку складний - часті капризи, перепади настрою, напади ревнощів. У Раків також багато позитивних сторін: доброта, співчутливість, відданість, щирість, велика повага до предків. Раки дуже милосердні і співчутливі. Вони часто займаються благодійністю, допомагають тваринам і знедоленим людям. Вони дуже творчі особистості, у них велика фантазія. Найголовніша цінність для Рака - це його сім'я. Раки надзвичайно глибоко люблять і цінують своїх рідних. Це дуже самовіддані батьки. Заради дітей вони підуть на все.

Сумісність Раків в коханні

Рак - найбільш вразливий і чуттєвий знак зодіаку. Всі пов'язані з відносинами емоції вони переживають дуже глибоко і щиро. Любов Раків дуже сильна, романтична. Вони відносяться до знаків, які будують пари на все життя. Розставання, конфлікти і відсутність взаємності обертаються для них величезною трагедією. Цей знак дуже не любить сварки, несерйозність, легковажність у відносинах.

Читайте такожВони підкорять будь-кого: названа трійка найбільш спокусливих знаків Зодіаку

Відео дня

У шлюбі вони шукають стабільності, надійності, захисту. Люблять відчувати себе "як за кам'яною стіною". Більшість раків рано вступають в шлюб і заводять кілька дітей. Раки - найбільш люблячі батьки з усіх знаків Зодіаку. Вони досить консервативні. Віддають перевагу традиційним відносинам. У пошуках любові цей знак буває надзвичайно наполегливим. Почувши заповітне "Так" Рак ніколи не упустить свою половинку.

Високу сумісність Рак має з Рибами, Тельцями, Скорпіонами, Дівами. Найвдалішою парою раку є Риба. Це ідеальний дует двох романтиків з чутливою натурою. Риба і Рак мають дуже схожі темпераменти і сімейні цінності, їх шлюб буде дуже міцним. Рак і Скорпіон мають дуже вдале поєднання знаків. Цей союз буде сповнений відданості і щирої турботи. Спокійний і врівноважений Телець зможе принести спокій і впевненість в життя Раків, тому вони мають високу сумісність за гороскопом. Висока ймовірність успіху відносин Рака і Діви – в них буде і пристрасть, і романтика, і приземленість.

Невдалими парами для Рака є ті знаки, які відомі легковажністю, несерйозним ставленням до шлюбу, нелюбов'ю до сімейних обов'язків. Рак має низьку сумісність з Близнюками, Стрільцями, Терезами, Овнами, Водолієм.

Раки в дружбі

Вразливість і недовірливість Раків не дозволяє їм мати багато друзів. Раки досить важко зближуються з іншими. Для цього їм потрібно багато часу і дбайливе ставлення. Від грубих, уїдливих, прямолінійних людей вони тримаються якнайдалі.

Раків дуже турбує думка інших / фото ua.depositphotos.com

Раки абсолютно не сприймають критики на свою адресу, навіть якщо вона справедлива. Вони дуже образливі і швидше розірвуть спілкування з людиною, яка зачепила їх почуття, ніж пробачать його. Однак, Рак – це хороший і відданий друг. І в коханні, і в дружбі представники знака вибирають близьких на все життя.

Читайте такожФен-шуй - що це таке, основні принципи

Рак в роботі. Професії для Раків

Раки ненавидять нервову, небезпечну роботу. Вони зовсім не можуть працювати в напруженій і ворожій атмосфері. Йому важливо встановити довірчі відносини в колективі. Якщо Рак знайде робоче місце з комфортною атмосферою - він покаже дивовижні результати роботи. До своєї роботи він підходить відповідально і професійно. Рак може бути посидючим і наполегливим. Він хоче бути максимально корисним для своєї компанії. Любить творчі та інтелектуальні професії. Хороші професії для раку:

  • художник;
  • письменник;
  • актор;
  • історик;
  • фінансист;
  • банкір;
  • педагог;
  • няня;
  • психолог;
  • медсестра;
  • фотограф;
  • дизайнер.

У ролі начальника цей знак проявляє себе доброзичливо. Він вітає ентузіазм і творчу ініціативність. Відповідальних працівників заохочує підвищенням. Відносно грошей Раки ощадливі. Вони не люблять витрачати гроші на себе, але з радістю дарують подарунки.