Левам карти Таро радять приділити увагу своєму особистому життю / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 24 грудня, на Стрільців чекає непроста боротьба з недоброзичливцями. Однак не всі знаки Зодіаку зіткнуться з проблемами. Ракам неймовірно пощастить, всі їхні мрії почнуть збуватися. Що чекає саме на вас - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

24 грудня на Овнів чекає низка неприємних випадковостей. Слідкуйте за ключами і гаджетами, ви ризикуєте щось втратити і сильно про це пошкодувати. Якщо є можливість, варто залишитися вдома і утриматися від прогулянок.

Телець 

Тельцям доведеться докласти масу зусиль, навалиться багато справ. Однак не варто намагатися упросити собі життя, не шукайте собі виправдань і потрудіться на совість.

Відео дня

Близнюки

У суботу на Близнюків чекає рідкісна можливість. Ви зможете проявити свою проникливість і не помилитися з вибором. Карти Таро обіцяють Близнюкам роль провидця, дивіться в майбутнє і не сумнівайтеся в своїх відчуттях.

Рак

24 грудня Раки зустрінуться зі своїми мріями. Почне збуватися все, чого ви так довго чекали. Сміливо приймайте всі подарунки долі і розділіть своє щастя з близькими людьми.

Лев

Левам карти Таро радять приділити увагу своєму особистому життю. Ви забули про романтику і кохання, повністю занурившись в роботу. Відпочиньте від справ і сходіть на побачення або приготуйте вечерю своїй другій половинці.

Діва

У суботу Діви ризикують зірватися і образити людину, яка зовсім на це не заслуговує. Постарайтеся не нервувати і тверезо оцінювати ситуацію.

Терези

Терези зможуть навчитися чомусь новому. Погоджуйтеся на авантюри і розкрийте свій потенціал. Карти Таро обіцяють Терезам вдалий день.

Скорпіон

Скорпіонам варто задуматися про зміну діяльності. Знайдіть собі нове хобі або ж перегляньте вакансії. Можливо, ви знайдете роботу мрії і зумієте домогтися небувалого успіху.

Стрілець

Непростий день чекає на Стрільців. Ви занадто близько підпустили до себе ворогів, які зуміли вас обдурити. Тепер настав час відкрити очі. Карти Таро обіцяють Стрільцям боротьбу з усіма ворогами, запасайтеся силами.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам спокійний і розмірений день без неприємних сюрпризів. Прогуляйтеся з друзями, подивіться улюблений фільм і побалуйте себе чимось смачним. Постарайтеся не думати про погане, просто розслабтеся.

Водолій 

Водоліям неймовірно пощастить з грошима. Ви зможете зірвати великий куш. Карти Таро радять Водоліям задуматися про свою справу і не забувати про благодійність. Допомога тим, хто потребує підтримки, завжди може задобрити долю. 

Риби

Рибам пора взяти все в свої руки і рішуче діяти. Не бійтеся сперечатися і відстоювати свою думку. У суботу удача буде на вашому боці.

Нагадаємо, раніше астролог озвучила наслідки молодик 23 грудня для українців.

Вас також можуть зацікавити новини: