Молодик 23 грудня - що зміниться /  фото ua.depositphotos.com

Відомий український астролог Валентина Віттрок розповіла про те, що може змінитися після останнього в цьому році молодика 23 грудня. Ось що вона написала у своєму Facebook-блозі:

"Астрологічно ми бачимо народження нового місячного місяця зі скупченням планет в Козерозі. А це справи вертикалі влади, її активація. Козерогова Венера в з'єднанні з Меркурієм, створює бісекстилі до Прозерпіни і білого Місяця, фінансово валютні операції, до урану - поставки технологій і зброї... Маємо в цьому місячному місяці два бісекстиля. Бісекстиль - це аспект договорів (поїздка президента України в Штати дасть свої результати)".

Також Віттрок попереджає про те, що після повного місяця можуть бути якісь жертви. Це може говорити і про збільшення кількості жертв на фронті. 

Відео дня

"З'єднання Сонце-Місяць в напруженому аспекті до Юпітера, який тільки зайшов в Овен, він знаходиться в першому градусі Овна, градусі жертовного Агнця. Порталу війни все ще будуть приноситься жертви. До молодика січня війна нікуди не дінеться", - підкреслила астролог. 

Також Експерт додала, що, згідно з положенням планет, початок січня буде під егідою позитивної енергетики. 

Нагадаємо, складено гроскоп для всіх знаків Зодіаку на початок січня 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: