З 9-го вересня почався небезпечний ретроградний рух Марса / NASA

З 9-го вересня почався небезпечний ретроградний рух Марса. Він пробуде ретроградним до 14 листопада. Астролог Василиса Володіна попередила про можливі неприємності, якими загрожує цей період.

Про це пише slovofraza.

Як позбутися від проблем в період з 9 вересня по 14 листопада

Головна порада, яку дають експерти, це залишатися спокійним навіть у складних ситуаціях. Це допоможе зберегти удачу і не доводити положення до точки неповернення.

Відео дня

Читайте також"Головну місію вже виконав": астролог розповіла про президентство ЗеленськогоДуже важливо буде боротися з образами. Астрологи вважають, що в період ретроградності Марса в 2020 році важливо буде залишатися великодушними і навчитися прощати. Якщо на кожен випад з боку оточуючих відповідати помстою або негайним негативом, то ці два місяці можуть підірвати вашу душевну рівновагу і навіть здоров'я, але в підсумку не принести вам вигоди.

Також в період ретроградного Марса небажано вирушати в далекі поїздки і міняти роботу. 

Яким знакам Зодіаку доведеться проявляти максимальну обережність

До них відносяться Овен, Телець, Рак, Лев, Стрілець і Водолій. Зірки закликають ці знаки боротися зі спокусами і не ризикувати даремно. 

Рибам і Терезам необхідно більш ретельно планувати справи, не відкладаючи нічого на потім. Близнюкам і Стрільцям не варто провокувати оточуючих людей на негативні емоції. Дівам і Козерогам потрібно більше відпочивати.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: