Меркурій вдихне в Овнів нові сили і енергію / ua.depositphotos.com

Вже сьогодні Меркурій до свого директного руху. Коли планета позбудеться ретроградності, почнеться новий сприятливий період, стверджують астрологи. 

Овен

Меркурій вдихне в Овнів нові сили і енергію. Для вас почнеться час змін, коли можна буде приділити більше ресурсів своїм бажанням, а не обов'язкам. 

Читайте такожПовня у Козерозі 24 червня: у чому її особливість і як вона вплине на людейТілець

Завершення ретроградного руху Меркурія спростить для Тельців спілкування з людьми. До вас повернеться чарівність і харизма. Постарайтеся робити добро іншим людям, і це обов'язково винагородиться. 

Відео дня

Близнюки

До Близнюків повернеться їх проникливість. З 23-го червня вам почнуть повертати старі борги. 

Рак

Ракам варто максимально активізуватися в діловій сфері і в роботі. Настає час виправлення помилок.

Лев

Леви знову стануть сильними і самостійними. Більше не доведеться просити нікого про допомогу у важкі хвилини. Меркурій поверне їм потужну інтуїцію. Не втрачайте можливості. 

Діва

Діви загоряться новими амбіціями, і, можливо, нарешті, зможуть зрушити з мертвої точки і вивести кар'єру в гору. 

Терези

Терези знайдуть оптимізм і віру в себе. Ніхто і ніщо не зможе зупинити їх особистісний і фінансове зростання з 23 червня.  

Скорпіон

Меркурій в прямому Русі допоможе Скорпіонам вибратися з чорної смуги на білу. Це властиво всім сферам життя. Оборонну позицію можна буде змінити на напад. Для людей цього Знака Зодіаку настає час фізичної та інтелектуальної активності.

Стрілець

Стрільців з 23-го червня чекають приємні подорожі. Несподівані Хороші новини зможуть істотно поліпшити якість Вашого життя. 

Козеріг

Меркурій чекає від Козерогів активних дій і непохитної віри в успіх. Для вас настає час, коли потрібно задіяти свій прихований потенціал. 

Водолій

Водоліям буде однаково везти як в любові, так і з фінансами. Можна вирушати в далекі поїздки, у відпустку, міняти обстановку або фокусуватися на невирішених проблемах.

Риби

Риби стануть більш щасливими і позитивними. Меркурій забере у них сумніви, страхи, негативні емоції і допоможе заблокувати погані спогади. Невдачі, які сталися з ними недавно, стануть підмогою до успіху в нових справах.  

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: