Ракам варто зважитися на відверту розмову / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 17 червня, Риби опиняться на сьомому небі від щастя. А Близнюки ризикують "загриміти" в лікарню, їм загрожують проблеми зі здоров'ям. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро.

Овен

Овни отримають сюрприз, невеликий презент точно підніме вам настрій. Це може бути не чимось матеріальним, а приємним знаком уваги від близької людини. Відповідайте взаємністю і будьте вдячні за увагу.

Телець

18 червня Тельці можуть отримати цікаву пропозицію. На вас чекають неймовірні пригоди, проте ви можете все зіпсувати своєю нерішучістю. Постарайтеся не піддаватися своїм емоціям.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро радять Близнюкам приділити увагу своєму здоров'ю. Ви ризикуєте "загриміти" в лікарню через стрес або раптові проблеми. Подбайте про себе і постарайтеся не нервувати через дрібниці.

Рак

Ракам варто зважитися на відверту розмову. Розкрийте своє серце і будьте чесні, не намагайтеся обманювати себе і оточуючих. Правда все одно спливе, а тому не намагайтеся її приховувати.

Лев

У неділю Левам варто відпочити і на час відсторонитися від усієї метушні. Дозвольте собі розслабитися, сходіть в гості або прогуляйтеся в парку. Вам потрібні позитивні емоції.

Діва

У цей день Діви можуть загрузнути в спогадах. Можливо, ви про щось сильно шкодуєте. Якщо це можливо, спробуйте все виправити, проте постарайтеся не втратити те, що маєте.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам незвичайні пригоди. Вам доведеться проявити усю свою кмітливість і задіяти інтуїцію. Не бійтеся складних завдань, ви з усім впораєтеся.

Скорпіон

У цей день Скорпіони можуть посваритися зі своїми родичами. Однак суперечки в родині не повинні перерости у великі скандали, намагайтеся пом'якшити ситуацію. Проявіть мудрість і розуміння.

Стрілець

Стрільці ризикують накликати на себе біду. Відмовтеся від ризикованих ідей і з обережністю поводьтеся з дорогою технікою. У цей день ви можете щось зламати.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам задуматися про зміни. Не засиджуйтеся на одному місці і погоджуйтеся на авантюри. Ви можете домогтися багато чого, проте для цього варто тільки зважитися.

Водолій

Водоліям варто готувати новий гаманець, на вас "звалиться" велика сума. Розділіть прибуток з тими, хто потребує підтримки. Будьте щедрими і добрими, це "зарахується".

Риби

На Риб чекає неземне щастя, ви будете багато радіти. У цей день ви приємно здивуєтеся і зрозумієте, що всі мрії рано чи пізно збуваються. Не соромтеся свого везіння, насолоджуйтеся ним.

Вас також можуть зацікавити новини: