Ракам можна розслабитися і побалувати себе покупками / фото ua.depositphotos.com

Перший день лютого принесе Рибам масу приємних емоцій. Однак пощастить не всім. Близнюкам варто готуватися до проблем. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро на 1 лютого нижче.

Овен

Овнів чекає "вітання" з минулого. Можливо, нагадування про те, що ви намагалися залишити позаду, буде містичним і навіть страшним.

Телець

1 лютого на Тельців чекають побутові клопоти. Вам доведеться провести день, займаючись прибиранням або ремонтом. 

Відео дня

Близнюки

Карти Таро пророкують Близнюкам цунамі з проблем. Вас чекають серйозні випробування на міцність, доля вирішила перевірити, чи здатні ви перенести всі негаразди і не опустити руки.

Рак

У середу Ракам можна розслабитися і побалувати себе покупками. Не шкодуйте грошей на себе і своїх близьких, це піде вам на користь.

Лев

Львів приємно здивує людина, яку вони недооцінювали. Будьте добрішими і не відштовхуйте тих, хто прагне до спілкування з вами.

Діва

Дівам Кати Таро пророкують сварку з близькими. Ви занадто давно ігнорували проблеми у відносинах, через що на вас довго збирали образи.

Терези

Терезам варто задуматися про своє здоров'я. Подбайте про себе і відпочиньте від роботи.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам приємний день. Можливо, ви зважитеся на зміни у своєму житті і зробите сміливий крок до свого щастя.

Стрілець

1 лютого Стрільці зможуть знайти спільну мову з тими, хто раніше лише провокував вас на скандал. Використовуйте це для своєї вигоди, не варто соромитися.

Козоріг

Козерогів чекає сварка. Ви занадто емоційні, тому навряд чи зможете уникнути скандалів. Однак спробувати варто.

Водолій

Водоліям можна зайнятися творчістю. У вас точно вийде втілити в життя ідеї, які розкриють ваші таланти.

Риби

Удача поцілує Риб. Ви будете зривати зірки з небес і досягати небувалих висот. Не забувайте про тих, хто був поруч, коли ви тільки починали цей шлях.

Раніше тарологи розповіли, що новий тиждень обернеться сльозами і катастрофою для трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: