Стрільцям випала неприємна карта" Смерть " / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень (з 30 січня по 5 лютого) приготував неприємні сюрпризи одразу для трьох знаків Зодіаку. Карти Таро обіцяють горе, катастрофи і сльози, зокрема, Стрільцям. Кому ще варто чекати на біду - читайте нижче.

Близнюки

Близнюкам доведеться боротися з конкуренцією. Хтось хоче вас "посунути", тому потрібно зберігати пильність. Карти Таро радять не забувати про чесність. Вам потрібно докласти максимум зусиль, уникайте скандалів, не сперечайтеся, менше нервуйте. 

Якщо до кінця тижня ви зумієте протриматися без спалахів гніву, то на вихідних неприємності відступлять і все почне налагоджуватися. Однак для цього вам доведеться дуже постаратися.

Відео дня

Стрілець

Стрільцям випала неприємна карта "Смерть". На вас чекають болісні втрати, горе і сльози. Доля давно попереджала вас про небезпеку, але ви цього не помічали. Тепер же Стрільці можуть дуже багато втратити. 

До середини тижня до проблем додадуться неприємності на роботі. Вас можуть "завалити" дорученнями. Постарайтеся не розчарувати начальство, інакше вам загрожує звільнення.

Водолій

Карти Таро попереджають Водоліїв про серйозну загрозу. Ви можете піддатися спокусам і впасти на саме дно. Сльозами в такій ситуації складно відбутися, доведеться звертатися за допомогою і визнавати свої помилки.

Водоліям потрібно відмовитися від поганих думок, почати думати про свій імідж і не вірити порожнім обіцянкам друзів. Ніхто не буде брати на себе відповідальність за ваше життя, прийшов час брати все в свої руки.

Раніше астрологи розповіли, що тільки три дні в лютому принесуть неймовірну удачу.

Вас також можуть зацікавити новини: