Гороскоп на тиждень по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на тиждень, з 15 по 21 січня, для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Девіз вашого тижня: хто не ризикує - той не п'є шампанське. Тільки зробивши те, що викликає у вас побоювання, ви можете відкрити перед собою нові горизонти. Не бійтеся йти напролом.

Відео дня

Телець

По-перше, ви можете позбутися від проблем. По-друге, відкрити для себе щось нове. І нарешті створити собі такі умови життя, які будуть вас щодня радувати.

Близнюки

Близнюкам надасться прекрасна можливість реалізувати свої цілі. Однак астрологи попереджають, що вам варто мовчати про свої плани, тому що недоброзичливці можуть їх порушити.

Рак

Карта "Вежа" говорить, що ваше життя розвернеться на 180 градусів. З одного боку вам буде дуже цікаво, які події будуть відбуватися, а з іншого - можуть викликати паніку. Але вам нема про що переживати, тому що всі зміни будуть на краще.

Лев

Левам потрібно взяти ситуацію в свої руки, навчитися нести відповідальність за свої вчинки. Тоді невдачі обійдуть вас стороною, а успіх і щастя стануть вашими головними супутниками.

Діва

Дівам потрібно знайти гармонію з собою. Як тільки ви це зробите, помітите позитивні зміни в житті. Можете знайти нових друзів, які допоможуть вам стати кращою версією себе.

Терези

На цьому тижні Терезам варто акцентувати увагу на своєму здоров'ї. Не зловживайте алкоголем, жирною і гострою їжею, а також солодким. Можливе отруєння. 

Скорпіон

Скорпіони нарешті почнуть пожинати плоди своєї праці. Якщо ви добре працювали останнім часом, то можете розраховувати на похвалу і премію від начальства, а якщо ні - то готуйтеся до серйозної розмови.

Стрілець

Вам випала карта "Колесо фортуни", яка говорить про те, що події у вашому житті будуть то позитивними, то не дуже. Все буде залежати від вашої поведінки і настрою. Будьте гнучкими.

Козоріг

Настав час позбутися ілюзій. Зніміть рожеві окуляри і подивіться на своє життя з іншого боку. Визначте свої слабкі сторони і почніть над ними працювати.

Водолій

Є ситуації, на які ви ніяк не можете вплинути. Вам залишається тільки спостерігати і чекати. Втручання в обставини може не тільки зіпсувати вам настрій, але і внести негативні корективи.

Риби

Риби можуть відчувати занепокоєння з приводу того, що вони щось могли не зробити. Це буде для вас хороший урок, що не потрібно все відкладати на потім. Струс вам не завадить.

Вас також можуть зацікавити новини: