Сатанинські дні в серпні 2023 - перелік / depositphotos.com

Люди здавна планували свої справи, звіряючись з місячним календарем. Це важливо досі, адже енергія планет, які керують тією чи іншою датою, відіб'ється і на вас. УНІАН розповість, яка місячна доба вважається поганою в серпні і що не можна робити в ці періоди.

Дні Гекати 2023 у серпні - детальний список

Дня початку, варто розуміти, що таке сатанинські дні і хто така Геката. Відповідно до думки езотериків - це давньогрецька богиня, що велить місяцем. У дні, які випадають на періоди її влади, краще не робити нічого забороненого, інакше є шанс накликати на себе неприємності. Такі дати прозвали сатанинськими, і в останньому місяці літа їх буде чотири.

15 місячний день - з 31 липня по 1 серпня

Відео дня

У цю дату великі шанси спокуситися на щось привабливе, в результаті гірко пошкодувавши про це. Піддавшись спокусам, ви зіб'єтеся з наміченої мети і підете за помилковими ідеалами. Головна порада дня - контролювати свої емоції, не спілкуватися з малознайомими людьми, не грати в азартні ігри і не піддаватися на провокації ззовні.

23 місячний день - з 8 по 9 серпня

Енергетика навколишнього вас світу в цю дату буде нестабільною - можлива поява людей або ситуацій, які намагаються вивести з рівноваги. Також езотерики попереджають про необґрунтовану агресію, насильство, різкі зміни і фатальні помилки. Вони нагадують про те, що не можна робити в 23 місячний день - проявляти злість і інші негативні емоції, бігти від відповідальності і відмовляти іншим людям у допомозі. 

29 місячний день - з 15 по 16 серпня

Найважчий і найстрашніший день місяця - мало хто зможе впоратися з його енергетикою. Саме в цей період великі шанси посваритися з кимось аж до бійки на довгі роки. Високі ризики провокацій і зрад, тому головне, що не можна робити в 29 місячну добу - втрачати контроль над собою. Тримайте в руках свої емоції, пам'ятайте про усвідомленість, якщо зможете - проведіть день наодинці з собою і підведіть підсумки прожитого місяця.

9 місячний день - з 24 по 25 серпня

У цю дату небезпека буде виходити не від оточуючих, а від вас самих - остерігайтеся самообману. Підступна Геката зробить все, щоб занурити в світ ілюзій і ошуканих очікувань. Саме тому не дивуйтеся, якщо в зазначений період зіткнетеся з неадекватною поведінкою людей, невиконанням обіцянок або відвертою брехнею. Запам'ятайте, що не можна робити в сатанинські дні з 24 по 25 серпня:

  • спілкуватися з людьми про щось, крім справ;
  • вирішувати важливі фінансові питання;
  • вирушати в подорожі;
  • з'ясовувати стосунки з партнером;
  • розвивати або починати скандали.

Також астрологи рекомендують утриматися від інтимного зв'язку - там, хто порушить заборону, загрожує швидке розставання.

Вас також можуть зацікавити новини: