Несприятливі дні в серпні 2022 - список / depositphotos.com

Фахівці в сфері езотерики кажуть, що кожен місяць в році має свої небезпечні дні, на які ні в якому разі не можна нічого планувати. У серпні такі дати теж є - ними управляє стародавня богиня Геката, тому сатанинська доба названа на її честь. УНІАН розповість, коли настануть важкі місячні дні в серпні і що не можна робити в цей період.

Раніше ми складали докладний місячний календар на серпень 2022.

Найнебезпечніші дні в 2022 році в серпні - список

Дні Гекати 2022 - перелік / pixabay.com

9 місячний день - з 5 серпня 13:50 до 6 серпня 15:22

Відео дня

Символ дня - Кажан. Ця істота вважається містичною і несе руйнівну енергію. Якщо кажан залетів в будинок, це вважається поганим знаком. Так само трактують місячну добу під заступництвом цього звіра і астрологи. З 5 по 6 серпня категорично заборонено починати нові справи і довіряти людям - легко можете стати жертвою шахраїв. Також небажано сваритися і брати участь в суперечках, інакше ви вийдете з цієї ситуації тим, хто програв.

15 місячний день - з 11 серпня 20:42 до 12 серпня 21: 00

Ця дата проходить під заступництвом Змії - підступної тварини, яка, як сказано в Біблії, може спокусити людину і збити її з наміченого шляху. У цю дату категорично заборонено займатися любовними справами, з'їжджатися або починати відносини - справа не увінчається успіхом. З 11 по 12 серпня ви можете стикатися з величезною кількістю проблем, але не турбуйтеся - якщо на вашому шляху зустрічаються перешкоди, значить, ви йдете в потрібну сторону.

23 місячний день - з 19 серпня 22:14 до 20 серпня 22:36

Третя за рахунком сатанинська доба проходить під егідою Крокодила. Езотерики вважають, що цей звір здатний "висмоктати" всю енергію з людини, тому з 19 по 20 серпня краще ніяких активних дій не робити, а займатися очищенням. Багатьох з вас може огорнути почуття ненависті, злості або спраги помсти, але тримайте себе в руках - це нечиста сила перевіряє вас на міцність. Постарайтеся залишитися одні, помедитуйте або послухайте музику - відновлюйте свій емоційний стан.

29 місячний день - з 26 серпня 03:28 до 27 серпня 04:48

Четвертий небезпечний день настане в кінці серпня і буде найнебезпечнішим з усіх. Як правило, до цього моменту запас енергії вже дуже малий і негативним вібраційним потокам простіше впливати на людину. Саме сьогодні високі шанси зустрітися з людьми-енергетичними вампірами. Будьте обережні і спостерігайте - як тільки відчуваєте себе погано, відразу йдіть і припиняйте спілкування.

Також настійно не рекомендується вирушати в подорожі, укладати важливі договори або фінансові угоди. Будь-які дії, вчинені на 29 місячну добу, заздалегідь приречені на невдачу.

Вас також можуть зацікавити новини: