Невдалі подарунки на новосілля - перелік / depositphotos.com

Вибір подарунка на який-небудь захід - та ще процедура, шанувальників якої, як правило, мало. До таких ситуацій відноситься і новосілля, на яке вас можуть запросити. З порожніми руками туди йти не можна, а що купувати - незрозуміло. 

УНІАН розповість, що не можна брати, коли йдеш в гості в нову квартиру, щоб не накликати біду на господарів.

Раніше ми говорили про те, що не можна приймати в подарунок і дарувати в принципі, а також що не прийнято дарувати на весілля молодим.

Відео дня

Що не можна дарувати на новосілля - список заборонених предметів

Якщо ви не хочете, щоб близькі люди після дружніх посиденьок в новій квартирі поринули в безодню бід і неприємностей, утримайтеся від покупки наступних речей.

Дзеркало

Незважаючи на те, що цей предмет інтер'єру вважається вельми популярним і стильним, а також потрібним в кожній квартирі, дарувати його на новосілля не рекомендується. Згідно з прикметами, дзеркала відкривають портал в потойбічний світ і притягують нечисть, а це не найкраще сусідство для новоселів.

Ножі та ножиці

А також інші колючо-ріжучі предмети. Бабусині повір'я свідчать, що такі предмети залучають в будинок сварки і розбіжності, а в житті господарів з'явиться "гострота", але в поганому сенсі. Якщо вам все-таки здається, що кращого подарунка годі й шукати - візьміть натомість якусь монетку у вигляді відкупу.

Гроші і гаманці

Багато людей вірять, що якщо подарувати адресату гаманець або гроші, то таким чином вийде залучити в його життя багатство і процвітання. Насправді, ситуація "працює" у зворотний бік - ви забираєте у людини можливість стати фінансово забезпеченою.

Годинник

Старовинні прикмети твердять, що годинник відраховує час до смерті людини. Якщо ви купите в подарунок на новосілля такий метроном, то запустите процес відліку днів життя друга або подруги в новому житлі. Настійно не рекомендується піддаватися спокусі і купувати годинник - якщо господарі захочуть, то придбають його собі самі.

Перли і прикраси з них

З давніх-давен вважається, що перли символізують жіночі сльози, і та дівчина, яка їх носить, буде багато плакати. Вручаючи такий подарунок, ви прирікаєте жінку на нещасливе сімейне життя і перетворюєте її на магніт для неприємних ситуацій і негативних емоцій.

Вас також можуть зацікавити новини: