Значення імені Віра / pixabay.com

Незважаючи на те, що ім'я Віра прийнято вважати російським, насправді воно має грецьке походження. Ангелом хранителем і покровителем дівчат з таким ім'ям є мучениця Віра Римська.

Раніше ми розповідали, яке значення імені Христина відомо і що чекає по долі його володарку.

Таємниця імені Віра - позитивні і негативні риси характеру

Який у Віри характер / pixabay.com

Дане ім'я дуже сильне по енергетиці, воно наділяє дівчат силою і неоднозначними здібностями. Віри, зазвичай, цілеспрямовані, чуттєві, сміливі, рішучі і самодостатні. Зворотною стороною медалі є такі якості, як: самолюбство, зайва сприйнятливість, зарозумілість і непослух.

Відео дня

Незважаючи на те, що Віра чинить тільки так, як сама вважає за потрібне, не звертаючи уваги на громадську думку, вона дуже віддана. Шанує сім'ю і рідних, буде хорошим другом і вірною супутницею.

Позитивними якостями Віри можна назвати її принциповість і силу духу. Завдяки завзятості і готовності працювати, дівчина з таким ім'ям завжди домагається бажаного. 

До того ж, Віра зневажає тих, хто наживається на інших людях. Не сприймає ситуацій, в яких сильні ображають слабких і досягають успіху за рахунок чужих страждань. Віра - відважний воїн, готовий захищати тих, хто не може постояти за себе.

Що значить ім'я Віра - вплив імені на особисте життя

Як віра ставиться до чоловіків / ua.depositphotos.com

Природно, що на ситуацію в коханні впливає не тільки ім'я, але і дата народження, знак Зодіаку і життєва позиція конкретної людини. Проте, абсолютно точно Віра користується популярністю у чоловіків вже зі школи. Причина криється в природній чарівності дівчини з таким ім'ям. Віра красномовна, чарівна і комунікабельна. Їй не потрібно нічого робити, щоб сподобатися протилежній статі.

Читайте такожГороскоп для Овна в жовтні: що обіцяють зірки в коханні, здоров'ї і кар'єріБудучи популярною, Віра не кидається в обійми кожного зустрічного - партнера вибирає обережно. По-перше, тому що у неї є цілий ряд критеріїв, яким чоловік повинен відповідати. По-друге, їй важливо, щоб супутник не зіпсував її репутацію, а, навпаки, викликав схвалення в очах оточуючих. Хоча, в зрілому віці ця якість зникає - жінка орієнтується тільки на свої переконання.

Віра не прощає зрад і вважає, що зрада неприпустима. Сама теж залишається вірною. Навіть в безодні конфліктів і сварок Віра залишається відданою і до останнього намагається вберегти сім'ю від розлучення.

Значення імені Віра - сумісність з чоловічими іменами

Щасливі стосунки для Віри / ua.depositphotos.com

Вийти заміж, бути щасливою, зрозумілою і коханою у Віри вийде з чоловіком на ім'я Дмитро, Едуард, Святослав, Валерій, Август, Олександр, Артур, Михайло або Тимур.

Яскравий і пристрасний тандем, який буде приємним, але не призведе до шлюбу, можливий з чоловіком на ім'я Максим, Родіон, Сергій, Ерік або Арсеній.

Якщо чоловіка звуть Тарас, Юлій, Федір, Аким або Микита, зв'язуватися з ним не варто - фахівці з імен вважають, що відносини не складуться вдало.

Вас також може зацікавити: