Тарологи обіцяють Близнюкам сюрприз / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 вересня. Скорпіонів можуть вдарити в спину їх же друзі, а Терези зрадіють - здійсниться їхня мрія. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість гороскоп по картах Таро на суботу.

Овен

На Овнів чекають неприємні новини. Вам доведеться взяти себе в руки і екстрено приймати рішення. Не впадайте в істерику, вам потрібно втриматися на плаву.

Телець

Тельцям не варто розслаблятися. Успіх у справах тішить, але ви повинні розуміти, що завжди знайдуться ті, хто хоче вам насолити. Будьте обережні і не втрачайте пильність.

Відео дня

Близнюки

Тарологи обіцяють Близнюкам сюрприз. Ви будете радіти і зумієте по-іншому поглянути на людину, яка знаходиться поруч з вами. Спробуйте відповідати взаємністю.

Рак

Раки отримають цінну пораду. Не ігноруйте тих, хто намагається вам допомогти. Однак пам'ятайте, що фінальне рішення все одно приймаєте тільки ви.

Лев

2 вересня Левам потрібно зосередитися на роботі. Не варто марнувати своє життя, думаючи лише про веселощі. Ставте перед собою цілі і досягайте їх.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам успіх у фінансових справах. Ви зможете вирішити свою давню проблему і заощадити чимало грошей. Не обійдеться без допомоги впливової людини.

Терези

Терези будуть радіти. Здійсниться ваша мрія, це вас приємно здивує. Не припиняйте прагнути до кращого і візуалізуйте свої цілі.

Скорпіон

Тарологи радять Скорпіонам бути обережнішими. Вас можуть вдарити в спину люди, які здавалися найкращими друзями. Не намагайтеся їм помститися, просто зробіть висновки і рухайтеся вперед.

Стрілець

У суботу Стрільці розгадають велику таємницю. Більше ніяких секретів і інтриг. Тепер ви зможете все переосмислити і зрозумієте, як потрібно діяти далі.

Козоріг

Козерогам доведеться зважитися на сміливий вчинок. Авантюри допоможуть вам позбавитися від страхів і повірити у власні сили. Дозвольте собі розкритися з нового боку.

Водолій

2 вересня Водолії отримають життєвий урок. Не падає лише той, хто стоїть на місці, а тому не засмучуйтеся. Досвід дуже важливий, він допоможе вам уникнути помилок в майбутньому.

Риби

Рибам варто відмовитися від поспішних висновків. Не рубайте з плеча і уважно вивчіть всі деталі ситуації, яка вас турбує. Якщо ви заплуталися - попросіть про допомогу.

Вас також можуть зацікавити новини: