Слабкі сторони знаків Зодіаку / tv.ua

У кожного є недоліки. Але що, якщо б ви могли з'ясувати свою найбільшу проблему в житті і дійсно змінити її? Точно так само, як астрологія говорить нам, які позитивні риси пов'язані з кожним знаком Зодіаку, вона також говорить нам про негативні аспекти нашої особистості.

Про це пише slovofraza.

Овен

Ваші слабкості: Ви так би мовити, трохи «дитина», і ваша потреба у визнанні та уваги може бути трохи, ну, в загальному, інфантильним. Ви природно відстоюєте свої ідеї і думки в будь-якій ситуації, незалежно від контексту, і ви схильні робити щось для цього. Приємно бути визнаним за ваші досягнення, але ви ганяєтеся за цим підтвердженням і вимагаєте, щоб інші визнавали, що ви відчуваєте, що говорите і що робите 24/7. Це може проявитися як егоцентричність і відштовхнути інших, що, за іронією долі, позбавляє вас уваги, що вам потрібно. І ви думаєте, що будь-який вид уваги – це гарна увага.

Відео дня

Читайте такожМолодик 22 травня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуЯк це виправити: Не забудьте запитати у своїх друзів як у них справи та насправді вислухати їх. Нехай вони час від часу перемагають і використовують вашу внутрішню пристрасть і завзяття, щоб підтримати їх у досягненні своїх цілей. Ваша схильність до суперечок означає, що ви люто відстоюєте людей, яких любите, тому безумовно використовуйте це як спосіб зміцнити ваші відносини. Ви сияете яскравіше, коли вас дізнаються з вагомих причин!

Телець

Ваші слабкості: найвідоміша риса вашого знака – це те, з чим люди найбільше стикаються, ваша впертість. За словами Яна Спіллера і Карен Маккой в їхній книзі «Духовна астрологія», ваша впертість проявляється, коли ви відмовляєтеся бачити цінність думок інших просто тому, що вони не збігаються з вашими. До ваших непохитних цінностей відносяться особиста мораль і етика праці, а також ваше ставлення до ваших реальних цінностей і майна. Ви вважаєте, що ваша суб'єктивна істина – єдина істина, і втрачаєте повагу до людей, які не узгоджуються з вашим мисленням. Ваша потреба у визнанні вашої заслуги надихає вас старанно працювати і проявляти себе, але віра в те, що інші не праві» або «погані» тільки тому, що вони не є точною копією вас, нікому не допомагає.

Як це виправити: Упертість не обов'язково є поганою річчю – це означає, що ви схильні робити все правильно. Однак, блокуючи зворотний зв'язок від інших і наполягаючи на тому, щоб робити тільки те, що вам до душі, ви гальмуєте особистісний ріст і справжню близькість у стосунках – так що постарайтеся розкритися! Нехай інші думають, відчувають і діють так, як вони хочуть, без тихого, пасивно-агресивного судження. Просто спостерігаючи і слухаючи, ви можете чогось навчитися! Бути гнучким з іншими і спілкуватися, обмінюючись ідеями, зробить ваші дружні і партнерські відносини більш цікавими і цінними.

Близнюки

Ваші слабкості: Ваш знак зодіаку, занадто лукавий, і, якщо чесно, ви настільки міняєте свої думки, що з таким же успіхом можете бути двома різними людьми! У вас просто так мало уваги і ви живете в той момент, коли вся ваша особистість змінюється в залежності від ваших поточних стосунків і оточення. Ви завжди аналізуєте своє оточення і приймаєте інформацію, і ви любите говорити, говорити, говорити про все це. Ви працюєте в мережі, як професіонал, і у вас багато знайомих, але у інших виникають труднощі з встановленням міцних відносин з вами, тому що те, ким ви здаєтеся, кожен день змінюється. Вас можуть списати з рахунків тому, що ви не вмієте запам'ятовувати плани або заглиблюватися в розмову.

Як це виправити: Той факт, що вас називають дволиким, не означає, що ви фальшивка – ви справді один із самих справжніх, самовыражающихся символів! Тим не менш, ви можете створити гідні зв'язку, живучи довше, ніж просто момент. Складіть плани і передайте їх – або, принаймні, помістіть їх в свій блокнот, щоб ви могли сказати, що намагалися запам'ятати! І на наступній вечірці, до якої ви йдете, постарайтеся поговорити один на один з кимось довше, не відволікаючись від ваших історій і жартів кожні дві хвилини або не потрібно знаходити велику групу для розваги. Такі дрібниці показують людям, що ви не так ненадійні, як вважається.

Рак

Ваша слабкість: Емоції в достатку присутні в усіх сферах вашого життя, і ви особливо чутливі до них. Коли ви наполягаєте на тому, щоб впливати на свої почуття, ви стаєте похмурими, і ваша чітка дратівливість може зробити вас контрольованим і пасивно-агресивним. Але ви відступаєте в свою раковину або накидаєтеся кігтями, як тільки чиєсь настрій стає занадто сильним, і людям важко зрозуміти, як з вами спілкуватися. Коли іншим доводиться нести на собі всю тяжкість ваших почуттів, одночасно пригнічуючи свої власні, це несправедливий обмін і ставить під загрозу ваші відносини.

Як це виправити: B своїй книзі «Асцендент» Джоді Форрест рекомендує вам навчитися прощати чужі помилки і говорити про щось, а не стискати себе в раковині, коли ви почуваєте себе скривдженим. Ви – справжня подруга зодіаку, але тримайте настрій пригніченим, щоб замість цього не стати злою мачухою!

Лев

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекають невдачі та труднощі у перший місяць літаВаша слабкість: Ти керуєш Сонцем, але світ не обертається навколо тебе. Ви можете відключити людей, вимагаючи уваги, навіть якщо ви не розумієте, що пішли з цього шляху. Ваше его є найбільшим в зодіаку і якимось чином самим крихким! Ви повинні відчувати себе поміченим і перевіреним, але вихід за борт і демонстрація себе тільки заради того, щоб бути в центрі уваги, – не кращий спосіб отримати схвалення. Як природний виконавець, іноді ви граєте іншу роль і вырабатываете риси особистості, які, на вашу думку, є приємними.

Як це виправити: Не забудьте дати іншим шанс на Сонці. Здорова доза реалізму і уважності (нудно, я знаю) і надання іншим можливості проявити свої власні моменти, має велике значення. Це не завжди про тебе, і це нормально. І майте на увазі, що бути вірним собі і поважати ваші відносини тільки зміцнює ваші зв'язки з часом. Коли хтось із близьких вам людей скаже вам, як ви підтримуєте їх, ви побачите, що це набагато приємніше, ніж випендрюватися перед натовпом.

Діва

Ваша слабкість: Оскільки ви дуже орієнтовані на деталі і любите контролювати практично всі, іноді ви можете проявити себе як одержимий перфекціоніст, який прикро зациклюється на найдрібніших деталях. Зазвичай ви використовуєте це увага до деталей, щоб поліпшити своє робоче місце або життя близьких вам людей, навіть якщо це означає відмову від догляду за собою. Ви наполягаєте на тому, щоб зробити себе краще, навіть якщо вас ніхто не просив. Ваш гостре око відмінно підходить для виявлення недоліків, але коли ви використовуєте його, щоб нескінченно критикувати когось, це позначається на ваших відносинах.

Як це виправити: Повірте нам, люди не хочуть постійно чути все, що вони роблять неправильно. Якщо ви постійно критикуєте їх, вони все менше звертаються до вас, і ви засмучені, тому що «ви так багато зробили для них!» і вони «навіть не цінують це!» Звучить знайомо? Навчитеся використовувати свій критичний погляд і уважність, щоб вказати на позитивні, а не які-небудь недоліки. Ви робите точні спостереження і можете придумати геніальні рішення, але люди повинні спочатку отримати ваш відгук. «Асцендент» Джоді Форрест пропонує вам згадати, що іноді ідеальний людина є ворогом, і вчитися час від часу давати деякі похвали!

Терези

Ваша слабкість: Хоча Близнюки мають репутацію двуличных, ваш знак, як правило, винен у тому, що він ще більш незграбний і поверхневий. Ви подобаєтеся людям, тому, коли ваш суперсоціальну ставлення перетворюється на свідому поведінку, щоб відповідати навколишнім, ваша карма стає брудною! Особливо в романтичних стосунках, коли вам може здатися, що вам потрібно утримувати увагу оточуючих за межами ваших відносин, щоб було все як треба. Коли ваші знайомі не відповідають взаємністю, ви відчуваєте, що з вами повелися несправедливо, що призводить до неминучого конфлікту.

Як це виправити: Ви любите любити людей, але шкідливо формувати свою індивідуальність в залежності від того, хто поруч, просто щоб задовольнити вашу спрагу соціалізації. Там немає необхідності діяти певним чином, коли у вас є багато величі, щоб внести свій внесок, якщо ви можете просто бути собою!

Скорпіон

Ваша слабкість: Твій знак зодіаку любить таємниці. Ви знаходите більш глибокий сенс у всьому і притягуєте магніти до всього, що оповите таємницею. До речі, ось вам секрет: ви повинні розслабитися! Не завжди є прихований символізм або приховані мотиви чого-небудь, незалежно від того, як сильно ви намагаєтеся їх знайти. Схоже, у вас також є величезне бажання контролювати, що робить вас надзвичайно розважливими і постійно замышляющими, щоб переконатися, що все йде своєю чергою. Асцендент пояснює, що у вашого знаку зодіаку «дуже потужний несвідомий розум». Ви знаєте, що бентежать або болісні спогади, проблеми дитинства і різні звички, приховані в підсвідомості, є корінними причинами багатьох видів людської поведінки. Хоча більшість людей ігнорують або не знають про це, ви зацикливаетесь на цьому. Щоб з'ясувати внутрішні бажання інших, ви стаєте підозрілими, грати в інтелектуальні ігри і виконуєте невеликі тести, щоб побачити, як вони реагують. Ви можете виглядати недоречним або занадто інтенсивним, коли ви намагаєтеся провести психоаналіз людей, будь то друзі або незнайомці.

Як це виправити: Ваша потреба завжди шукати «правду» може призвести до нав'язливої ідеї і параної, яка змушує вас старанніше досліджувати в пошуках чогось, що може бути не таким глибоким. Якщо вам абсолютно необхідно опитати когось або щось, переконайтеся, що у вас є хтось, кому ви довіряєте, щоб відобразити ідеї, щоб ви не загубилися в чорній дірі сумніви. Пам'ятайте, що потрібно бути спокійним і розуміти, що не всі хочуть вас дістати.

Стрілець

Ваша слабкість: Тенденція стати всезнайком, безумовно, є областю, яку можуть поліпшити всі Стрільці! Ви легко стаєте проповідниками і нав'язуєте свою думку, коли ніхто не просить про це. Для знаку, який повинен любити вчитися, ви обов'язково багато говорите з іншими і зазвичай відкидаєте будь-які ідеї або переконання, відмінні від ваших власних. Це змусить вас проявити марнославство і претензійність – і, чесно кажучи, мало хто насправді хоче бути поруч з такою атмосферою. Ви можете накопичити стільки знань і життєвого досвіду, скільки захочете, але що хорошого це принесе вам, якщо у вас немає нікого, з ким би ним поділитися?

Як це виправити: Лицемірно називати ваше світогляд фактом, а потім негайно відкидати будь-якого, хто вважає інакше. Сказавши: «Я просто чесний!» не є достатньою причиною, щоб пояснити, чому ви нетактовно засуджуєте інших. Крім того, переживання чого-небудь не є єдиним способом навчання. Слухайте інших і вчіться говорити з ними.

Козеріг

Ваша слабкість: Зроби глибокий вдих, Козеріг. Розтисніть щелепи, розслабте плечі і дозвольте собі розслабитися! Ваш знак – найважчий працівник в зодіаку і, безумовно, самий серйозний. Ви не терпите дурнів з радістю, а ваш спосіб життя – «все робота, а не гра». Книга «Духовна астрологія» пояснює, що ваші неймовірні мотиви і мотивація випливають з необхідності відчувати контроль. Це може проявитися через вашу неймовірну самовіддачу і дисципліну, змушуючи вас прокладати собі шлях до вершини, і саме так ви домагаєтеся всіх своїх сміливих цілей. B гіршому випадку, ваше прагнення до порядку дає вам авторитарну особистість без терпимості до стихійності або несподіванок. Ви кидаєте себе в свою роботу і выказываете холодне поводження, що люди знаходять неприступним – хочете ви цього чи ні. Іноді ця строгість змушує інших відчувати удушення і, як ніби вони не можуть бути поруч з вами, якщо вони хочуть добре провести час.

Як це виправити: Ви повинні серйозно розслабитися! Відділіть себе від своєї роботи, коли вас там немає. Чому б вам не взяти вихідний час від часу? Ви все ще можете бути настільки серйозними, наскільки хочете у своїй кар'єрі, але розумієте, що успіх відчувається неважливо, якщо інші аспекти вашого життя порожні. Ваш знак представлений козлом, і, як гірський козел, коли ви зосереджуєтесь на своєї мети, ви завжди можете стрибати, лазити і масштабувати свій шлях до успіху. Вид зверху хороший, чи не так? Було б ще приємніше, якби у вас були близькі люди, щоб поділитися ними!

Водолій

Ваша слабкість: Ви унікальні! Ви любите виділятися і, вірний своїй природі як повітряний знак, любите говорити і спілкуватися ще більше. Ніщо не робить вас щасливішими, ніж коли ви додаєте своє суперечливе думку до дискусії і змушуєте інших переглянути свою позицію і заслужити визнання за вашу точку зору. B результаті, ви вирішуєте постійно ділитися своїми думками. Це пов'язано з тим фактом, що ви – архетипічний бунтар Зодіаку. Це корінь ваших гуманістичних і прогресивних поглядів – ваш знак – боротьба з владою – але він також викликає ваше непередбачуване і іноді дратує поведінка.

Як це виправити: Ви справді ексцентричні, з чарівною індивідуальністю, характерною тільки для вашого знака, тому вам не потрібно заважати і ризикувати, відчужуючи себе, особливо коли ваші наміри так гарні. Твоїх чарівних особливостей і яскравих ідей достатньо, щоб змусити тебе виділитися, маленький дивак! Таким чином, у вас є можливість виділитися і бути визнаним всієї вашої групою з кращим причин.

Риби

Ваша слабкість: Час прокидатися! Ти завжди захований у своєму власному маленькому світі, втрачений у своїх мріях. Незалежно від того, як сильно інші намагаються утримати вашу увагу або стежити за вами, вам все одно завжди вдається вислизнути з їх хватки і зникнути, в результаті чого ви купуєте репутацію ненадійного. Ви більш емоційно широко відкриті, ніж будь-який інший знак, повні співчуття і неймовірно чутливі. Невеликі зміни в емоційній атмосфері, які більшість людей навіть не реєструють, ви сприймаєте як сирену і миготливі вогні, тому бажання жити у власній голові зрозуміло. Ви легко розбиті, але в якийсь момент вам доводиться мати справу з реальним світом.

Як це виправити: Що відчуває ваш маленький світ? Як це відрізняється від реальності? Нехай це питання надихне вас на внесення змін в реальний світ, щоб вам не доводилося емоційно втрачати час. Коли ви живете на іншій частоті, ніж всі інші, ви не можете підключитися і поділитися всією любов'ю і почуттями, які ви можете запропонувати. Ваші яскраві мрії, барвисте уяву і творчий розум – це інструменти, які ви використовуєте для візуалізації цього досконалого світу, так що не тримайте цю утопію замкненої в своїй голові! Подивимося, чи зможеш ти частіше виходити в ефір.