Таро-гороскоп для Овна на серпень / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН зробив прогноз для Овна на серпень 2023 року. Цього місяця, як каже експерт, представникам цього знаку Зодіаку може посміхнутися удача в особистому житті і не тільки.

Кохання. В серпні 2023 року вас поглинуть домашні справи. Однак успішне вирішення більшості з них додасть вам упевненості в собі і подарує багато додаткових можливостей. Завдяки впливу Юпітера вас супроводжуватиме удача за умови, що ви приборкаєте свою запальність. Сонце налаштує вас на романтичний лад, а вплив Сатурна утримає від порушення партнерських зобов'язань. Пофліртуйте зі своїм обранцем, надихніть його на нові залицяння за вами, пробудіть у ньому відчуття того, що вас слід продовжувати завойовувати. З 5 по 9 серпня - хороший період для пошуку другої половинки.

Сім'я. Вами опанує жага до діяльності, яка не дасть змоги миритися з негараздами в домі або в родинних стосунках. Ви докладете всіх зусиль, щоб налагодити сімейні проблеми, і, незважаючи на труднощі, досягнете успіху на цьому терені. З 3 по 10 серпня - сприятливий період для ремонту або генерального прибирання. Діти будуть чуйно реагувати на кожне ваше слово, тому стежте і за своїми емоціями, і за тим що і як ви говорите. Незважаючи на сильну зайнятість на роботі, чоловік братиме участь і в домашніх справах.

Відео дня

Здоров'я. Жодних відчутних проблем із самопочуттям не передбачається. Навпаки, будь-які ваші зусилля, спрямовані на оздоровлення і профілактику, виявляться вельми ефективними. Вітається перебування на природі, курорті. Цілющий вплив гірського, морського і лісового повітря для вас зараз важко переоцінити.

Робота і гроші. Весь серпень 2023 підходить для підвищення вашої кваліфікації. Період аж до 15 серпня сприятливий для організації виробничого процесу, встановлення міцного ділового партнерства, вигідного працевлаштування. З 25 до 27 серпня на роботі можливі інтриги, але вони не зможуть серйозно вам дошкулити. Загалом місяць виправдає ваші кар'єрні прагнення.

Нагадаємо, на три знаки Зодіаку чекає повний провал вже днями.

Вас також можуть зацікавити новини: