Близнюкам варто навчитися вибачатися / аото ua.depositphotos.com

У вівторок, 9 травня, Тельці зможуть порадіти і насолодитися життям. А Терезам варто проявити максимальну обережність. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто з обережністю поставитися до подій в цей день. Вам може здатися, що вони не несуть вам загрозу. Однак це не так, будьте пильними.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям велику радість, вони будуть верещати і кричати від щастя. Ви можете зустрітися з близькою людиною, отримати запрошення на побачення або дізнатися, що незабаром у вас трапляться пригоди. Не відмовляйтеся від цікавих пропозицій.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто навчитися просити вибачення. Часом потрібно знайти потрібні слова і визнати свою провину. Це не завжди приємно, але дуже необхідно.

Рак

У цей день Ракам не варто починати сварки. Спробуйте знайти компроміс, тоді всі проблеми обійдуть вас стороною. Зайві емоції можуть все зіпсувати.

Лев

Леви можуть змінити своє життя. Карти Таро вказують на те, що представникам цього знака Зодіаку можуть запропонувати роботу або переїзд. Якщо ви готові до авантюр, то погоджуйтеся.

Діва

У цей день Дівам варто приділити увагу любові до себе. Ставте себе на перше місце, не жертвуйте інтересами заради інших. Якщо хтось вимагає від вас чогось неможливого, не дозволяйте їм цього робити.

Терези

Терезам в цей день краще не намагатися доводити свою перевагу. Поруч з вами зачаїлися вороги, у яких є козирі в рукаві. Будьте готові до того, що всі ваші старання не увінчаються успіхом, вам загрожує велике нещастя.

Скорпіон

9 травня Скорпіонам можна зробити відверте зізнання. Можливо, щось вже давно не дає вам спокою. Настав час висловитися і поставити все на свої місця.

Стрілець

У цей день Стрільцям можна розслабитися. Не намагайтеся стати краще за всіх, дозвольте собі плисти за течією. Такі паузи дуже потрібні.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам прибуток. Ви можете отримати премію або ж щедрий подарунок. Приймайте всі сюрпризи з радістю і вдячністю.

Водолій

У цей день Водоліям не варто проявляти ініціативу. Постарайтеся відмовчатися і не давайте нікому поради. Ваше бажання всім допомогти може привести до проблем.

Риби

На Риб чекає день відплати. Вони зможуть помститися всім, хто їх ображав. Не бійтеся бути жорсткими, іноді це єдиний варіант.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що два знаки Зодіаку залишаться без грошей, новий тиждень боляче вдарить їх по гаманцю.

Вас також можуть зацікавити новини: