Овни отримають шанс спокутувати свої "гріхи" / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 23 травня, Тельці зможуть домогтися успіху, на них чекає перемога. А ось Козерогам доведеться несолодко, вони ризикують втратити всі свої гроші. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку на цей день - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни отримають шанс спокутувати свої "гріхи". Ви розумієте, що могли сильно образити близьку людину, але не наважуєтеся вибачитися. Прийшов час набратися сміливості, це допоможе вам йти вперед з чистою совістю.

Телець

У цей день Тельці будуть на вершині, карти Таро обіцяють їм перемогу. Ви зможете довести свою правоту і вирішити всі проблеми. Не бійтеся труднощів, невдачі будуть обходити вас стороною.

Відео дня

Близнюки

23 травня Близнюки отримають важливий сигнал, Всесвіт спробує попередити про щось дуже серйозне. Не ігноруйте знаки, вони допоможуть вам прийняти правильне рішення. Наближається серйозний період, який багато що змінить у вашому житті.

Рак

Ракам пощастить, вони легко впораються з труднощами, якими хтось намагається вас здолати. Озирніться, поруч зачаївся ворог, який вам заздрить. У вас є всі можливості, щоб поставити його на місце.

Лев

Карти Таро радять Левам цінувати кожен момент. Ви ніби поспішайте жити, через що втрачаєте багато важливого. Навчіться відпочивати, приділяти час близьким, не варто "зариватися" на роботі.

Діва

Діви зможуть розбагатіти. 23 травня ви отримаєте дуже вигідну пропозицію, яке по початку може поставити вас перед непростим вибором. Думайте, в першу чергу, про себе, ставте свої інтереси вище інших.

Терези

На Терезів чекає розчарування, у вівторок ви можете почути дуже неприємну правду. Можливо, від вас відвернеться кращий друг. Також є ймовірність скандалів з родичами.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам спокійний день, вам не варто боятися того, що хтось затьмарить ваш настрій. Не думайте про справи, постарайтеся насолодитися спокоєм. Представникам цього знака Зодіаку можна розслабитися.

Стрілець

23 травня Стрільців здивує їхня друга половинка. Можливо, на вас чекає несподіваний подарунок. І навіть якщо сюрприз вам не сподобається, не ображайте кохану людину і прийміть його з вдячністю.

Козоріг

Козерогам варто проявити обережність, вони можуть втратити свої гроші. Не вірте незнайомцям і не слухайте тих, хто намагатиметься вам щось продати. Відмовтеся від походів по магазинах і уважно стежте за своїм гаманцем.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям зайнятися своїм здоров'ям. Запишіться на огляд, задумайтеся про відмову від шкідливих звичок. Вам варто уважніше ставитися до свого тіла, дбайте про нього.

Риби

Рибам не потрібно думати про чужі проблеми, займайтеся тільки своїми справами. Не варто переживати про людей, які не думають про наслідки своїх вчинків. Займіть позицію мовчазного спостерігача.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що лише два знаки Зодіаку виконають найзаповітніші мрії.

Вас також можуть зацікавити новини: