Дівам не варто переживати про думку оточуючих / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 5 січня, Тельці отримають довгоочікуване заохочення на роботі. А ось Водоліям варто не привертати до себе увагу, на них чекає ганебне приниження. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни можуть розкрити в собі нові грані. Спробуйте зайнятися творчістю або незвичайним видом спорту. Це допоможе вам відволіктися від рутини і завести нові знайомства.

Телець

5 січня Тельці нарешті отримають заохочення від начальства. Однак не варто задирати ніс, швидкий зліт найчастіше призводить до болісного падіння на саме дно.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам приємний день, на вас чекають радісні події. Забудьте про усе погане і думайте тільки про хороше.

Рак

У четвер на Раків чекає поїздка. Відвідайте родичів, проведіть день в колі ролини і порадуйте близьких своєю турботою.

Лев

Леви можуть не сумніватися в тому, що цей день принесе їм флірт і масу уваги до їхньої персони. Карти Таро обіцяють Левам романтичні бесіди і навіть запрошення на побачення.

Діва

5 січня Дівам не варто перейматися про думки оточуючих. Люди часто говорять багато зайвого, нікого не слухайте і робіть так, як велить ваше серце.

Терези

Терезам варто побоюватися солодких промов. Вороги навколо вас можуть виявитися підступними і хитрими. Не вірте компліментам і пам'ятайте, що деякі люди використовують лестощі для маніпуляцій.

Скорпіон

У будинок до Скорпіонам нагрянуть гості. Будьте щедрі і гостинні, на вас чекають приємні розмови і дружні посиденьки.

Стрілець

У четвер Стрільцям варто потішити себе обновами. Не шкодуйте грошей, купіть те, про що давно мріяли.

Козоріг

Козерогам карти Таро обіцяють багато радості і несподіваний сюрприз. Приймайте подарунки з вдячністю і намагайтеся відповідати на всі прояви турботи.

Водолій

5 січня на Водоліїв чекає ганьба. Ви можете стати посміховиськом через свою неуважність. Постарайтеся уникнути приниження і будьте дуже обережними.

Риби

Карти Таро радять Рибам не соромитися своїх почуттів. У цей день ви зможете переконувати всіх навколо у своїй правоті, проте не варто використовувати це для поганих справ.

Нагадаємо, раніше екстрасенс передбачив моторошні події в багатьох містах України.

Вас також можуть зацікавити новини: